Борисов: С Радев нямаме пресечна точка, търси си враг

Свалих доверието си към него още през декември
Обновена: 4 фев 2020 16:14 | 4 фев 2020 13:54, Александър Попов
457
Бойко Борисов коментира думите на президента Радев, който по-рано през деня заяви, че е снел доверието си от правителството. Премиерът е на инспекция в Мало Бучино, където инспектира поставянето на водопровода към Перник.
 
"Не той ни е дал властта. Това е пряка намеса в работата на властите. Откъде накъде ще коментира той? Той е малко на настроения, явно има проблеми с прокуратурата, от които ние сме се дистанцирали отвсякъде. А само преди няколко дни даде висока висока оценка на кабинета", коментира премиерът.
Още по темата
"Нямаме пресечни точки, освен безсмислените КСНС, на които нищо не се решава. Декември още казах, че той действа като разединител. Той говори това, което БСП и ДПС говорят. Последните 20 години съм бил по 20 часа в услуга на народа. Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Проблемите му не са с правителството, а с други институции, каза още Борисов. 
 
"Сутринта неговият Митко ми дава оценка... Келеш! А той си привиква прокурорите. Търси противопоставяне, а ние нямаме допирни точки. Той не може да сваля доверие, след като той не го дава. Не ме интересува! Аз декември свалих доверието си от него. Никога не съм казвал, че няма да се кандидатирам за президент. Никога няма да се кандидатирам. По-скоро при Радев се очертава да направи партия. Не се страхувам от подобна партия, изборите са демократични", отсече Борисов.
 
Той допълни, че изявлението на президента е търсене на враг или заявка за политически проект. 
 
"По никакви теми не сме работили заедно, че да се чувствам ощетен", каза още премиерът.

"Той е разединител на нацията. Ясно разединява нацията, но така е избрал", смята Борисов.

Според него Радев говори по един начин в страната и по съвсем различен по време на посещенията си в чужбина.

"Пак да похарчим 100 милиона за избори, това ли искат. Откъде да го знам", коментира той на въпрос дали целта на Радев не е правителството да подаде оставка.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
9
 
40
 
! Отговори
бъдещ бивш преди 4 години
Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на групировката "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствената му глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.
341
4
 
15
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Не се залъгвайте че светло, страшна тъмница е!
340
7
 
20
 
! Отговори
men преди 4 години
пуц пуц. това му требва на ***. нема ли една мутра в нсо с пищак,малко моралец и малко топки. национален герой ще го пишем и ще се правим че нищо не е станало. протретът му ще бъде то този на левски в президенството.
339
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кратунавирус, Компирвирус и Будавирус са все събития които дигат рейтунга на Росен ПлевелевНаместо Росен да застане с голи гърди и задни части да варди Буда, той го плювуе
338
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато има руски проекти в България, Бойко на Радев не може да му направи абсолютно нищо. Радев го крепят руснаците, Бойко се изложи пред САЩ и няма гръб вече.
337
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След внушенията със намесване името на Тръмп, Бойко загуби подкрепата на САЩ.
336
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИНСЦЕНИРАНИТЕ БАКАЛСКИ БАНКЯНСКИ СКАНДАЛИ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ПРИКРИЯТ ГЛУПОСТА БАКАЛСКИ ПОТОК. БОЙКО СЕ ИЗДРЪВЧИ НА САЩ И ИМ ВМЕНЯВА ДУМИ КОИТО ТЕ НЕ СА КАЗАЛИ ЧРЕЗ МИНИСТЪР ТЕМЕНУЖКА. ТОВА Е МНОГО ЛОШО ЗА НЕГО.
335
4
 
37
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До всички плювачи на Р.Радев! Моля, затворете си устите и слушайте със сърцата си ген. Р.Радев!Битката на ген. Радев е за България, за българските граждани, народа на тази страна! Да живее България!
334
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората няма да се разделят и намразят заради Боко, Радев и техните интриги!Може да се намразя с роднини,колеги,комшии за много маловажни неща ,но никога заради български политици.Боко Тиквата се взе нещо много на сериозно !
333
5
 
38
 
! Отговори
ПЪРВОСИГНАЛНА МУТРА преди 4 години
ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ. БОКО ЕДВА СЕГА ГО ПРОУМЯ. НЯМА ПРЕСЕЧНА ТОЧКА МЕЖДУ МУТРА, КРАДЕЦ, ЛЪЖЕЦ, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ОПЕРЕТЕН ГЕНЕРАЛ ПО МИЛОСТ НА АХМЕД ДОГАН И ПЪРВАНОВ. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, СМЕЛ, ПОЧТЕН, ОБРАЗОВАН, НЕ Е ЗАБЪРКАН В КОРУПЦИЯ В КОЯТО ОНЯ ОТ БАНКЯ Е ЗАТЪНАЛ ДО ГУША. НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА В ДЪРЖАВАТА СА ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ НА БОКО.ПОЗВОЛЯВА СИ ДА ЗАПЛАШВА ПРЕЗИДЕНТА С ГРОБ. ИМА ДРУГИ ПОГОВОРКИ ЗА СЛУЧАЯ, НО МУТРАТА ЗНАЕ СА РАЗМАХВА И РАЗМАЗВА С БУХАЛКА БУХАЛКА. ЗАЩОТО Е
332
4
 
33
 
! Отговори
XIKS преди 4 години
100 % СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ПРЯКОРА - ТИКВА -....
331
2
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Варненският прокурор пък какво ви е виновен по случая дейтън , това холивудска простоттия..
330
3
 
24
 
! Отговори
мисирки преди 4 години
не го ли е срам да обижда ,а те горките гледат и се чудят.Така ще нарече и народа.Съдете го.
329
2
 
12
 
! Отговори
Кеф преди 4 години
Примата добре си общува с останлитие на територията Австралопитеци . Хахаха.. Каква любов каква харизма <3
328
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев направи огромна услуга на Баце.Премиерът спокойно ще го шкартира оттук нататък, без въобще даже да се обяснява пред журналистите.Както винаги последната дума ще е на ИЗПЪЛНЕНИТЕЛНАТА власт, Радев не го ли разбра?
327
2
 
7
 
! Отговори
Паралелна Реалност преди 4 години
Ха-Ха-Ха
326
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичам ги нашите к.омунисти, особено деградацията, която ги е налегнала и стремглаво ги влачи в небитието на Историята! Как ритат,храчат и мачкат със сетни усилия, докато дребните им души се сбогуват с червената ч.ума!Мачкай Бойко, д.ъртия партиен К.оронавирус!!!
325
5
 
37
 
! Отговори
Ммдаа преди 4 години
Къде и в какво да се пресечете бе винету.В наука,интелект, физика ли..че и матемАтика..и всякаква наука.Губиш във всяка област, само в комисионерството ди силен. Какво знарш,какво си учил,коихора назначаваш,даде ли банка на Борис-лавова,позлати ли лилето?.всичко ви е каша(миризлива)..ти си клоун сричащ на български, аниматор..
324
6
 
39
 
! Отговори
11 преди 4 години
Всичко може да е след този , но по-лошо няма да е никога ! Без него !Този премиер е нагъл и *** ! Да наречеш журналистките *** , значи ти си един голям пуяк !Никой премиер по света не би си позволил такива обиди към журналистите ! И те преглъщат горките ! Ако го бе казал Радев щеше да е революция ! Диктаторите ги създава мълчанието робско ! Много трудно ще се отървем от него ! Затова - всички заедно...!
323
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като си президент не означава, че си нещо. Нещо ставаш, когато видим действия свързани с България и подобряване на държавата . Аз такива ненсъм видял. Освен интриги, плюене и простотия друго не видях до тук в мандата му.Сори.