Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България

Американските власти имат достатъчно данни за корупцията у нас
6 фев 2020 13:25,
124
Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Действията на Америка не са срещу интересите на България.“, каза министърът на външните работи Екатерина Захариева относно забраната за влизане в Америка на български гражданин, предаде Агенция „Фокус“.

Още по темата

„Не мога да направя такива констатации, че корупцията тръгва от където и да било. Знаете, че борбата с корупцията е основен наш приоритет. Трябва да се борим където и да било“, допълни още тя.

„Нашата оценка като външно министерство е, че това в никакъв случай не е срещу интересите на България. Напротив. Знаете, че в началото на януари имаше първия стратегически диалог, той беше договорен при посещението на премиера Бойко Борисов през ноември месец във Вашингтон“, подчерта Захариева.

„След като са обявили това име означава, че американските власти са имали достатъчно данни за извършване на тези действия, сега на ход са българските власти", каза още външният ни министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
външният ни министър защитава и оправдава обвинения (без да има доказателства) от друга държава срещу български съдия.....да са живи и здрави такива родолюбци....!!!
65
0
 
19
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Ти вече говорител на Б Дом ли стана? Ние много добре разбрахме кой какво иска да каже и в чии интерес. Гербери нещастни, няча нужда всеки ден да ни обяснявате, ние разбираме всичко вклюмително между редовете
64
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умряха от мъка, че съдията приложи закона и им развали скалъпеното политическо процесче.Сега дирят под вола теле.Има ли поне едно доказателство за корупция на този съдия? НЕ НАЛИ?Е, тогава за какво върховенство на закона плямпате??????Осъдете го, докажете поне един корупционен епизод, после го наказвайте.Това е като изказването на американския представител в ООН за Бокаса - може да е людоед, но понеже е наш човек, значи е Демократ!Тоест - чуждите са корумпирани, техните - не.
63
0
 
19
 
! Отговори
Чака преди 4 години
??????????????? Тази е пълно НЕДУРАЗУМЕНИЕ. Боже пази България.
62
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американския агент, предана на Сорос, лъже и маже:Захариева: САЩ не действа срещу интересите на БългарияСигурно затова съвсем без корупция взима на концесия златните ни мини срещу 1% за нас и 99% за тях? Кой им ги дава? Това без корупция ли го правите?Такъв грабеж се вижда с просто око навсякъде, където уж "САЩ не действа против нас"И като имат сведения за корупцията у нас, защо не вкараха в затвора поне един корумпиран ГЕРБаджия на каквито се нагледахме напоследък?
61
0
 
17
 
! Отговори
айде сега преди 4 години
Как така борбата с корупцията е с най-голям приоритет,след като за 10 г. управление не чухме нито едно име на висок държавен пост,за корупцията се говори като за извънземни-всички са чували за тях,ама никой не ги е виждал и накрая докахме чужда държава да ни каже ИМЕ на корумпиран висш служител. Та как ще ми го преведете това че се борите с корупцията???
60
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Америка ни използва като инструмент за борба срещу Русия нищо повече ! А Русия си търси интереса .
59
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ,никой не ти вярва на простите приказки !
58
1
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
По-проsто парче от тая е само Караянчевата ! Пекинската патица от Виетнам...
57
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тук само ВСС се държи мъжки в защита на българските интереси.Къде е министър-председателят на тая държавица, охулена, обрана и наритана от краварите? Защо пуска тая калинка горе да говори глупости?
56
2
 
21
 
! Отговори
oxi като гърците преди 4 години
Трябва промяна на изборният закон.Около 84% от българите не са гласували за ГЕРБ.За каква демокрация ми говорите.Това си е жива диктатура
55
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая жена трябва да се извини на българите за всичко, което е натворила до момента.
54
1
 
20
 
! Отговори
Бени Хил преди 4 години
Захариева, смешна си! Всички знаят, че думите ти не са истина! Колониална България е мачкана и унижаван а от Американските ти господари, но ... спомнете си за Кърджалийското време, молете се да не ви се изсипе на главите!!!
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛНИТЕ *** НА герб И ДРУГИЯ СЛУГИНСКИ ЕСТАБЛИШМЪНТ - КАК ТАКА ДОПРЕДЕ ПЕТ ДНИ БОЖКОВ БЕШЕ ВЪВ ВАШИТЕ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛНИ ОЧИ ОКЕЙ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ А СЕГА НЕ Е?!? КОЙ ГОСПОД ВИ НАРЕЖДА ИЛИ СЕ СЕЩАТЕ САМИ ДА СТЕ ХАХАХАХ """ДАЛНОВИДНИ""""
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо ми стана мъчно за тоя съдя, сега неможе да ходи на хадж в свещенната америка, където корупцията е легализирана и измислиците дневния ред, а градове като Балтимор са като hell on earth
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние вярваме на нашите евроатлантически началници. Доказателства не ни трябват.
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗНАЧИ МАЙ АКО СИ КОРУМПИРАН СЕ ДЪРЖИШ КАТО БЕЗЖАЛОСТЕН И БЕЗМОЗЪЧЕН НЕРАЗСЪЖДАВАЩ ЕВРОАТЛАНТИК И СИ ИМУНИЗИРАН...МОЖЕ НАПРИМЕР ДА ИМАШ ФАБРИКА ЗА КОНТРАБАНДА НА ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ, МОЖЕ ДА СИ НАРКОБАРОН НЯМА ПРОБЛЕМ ТАКА ЛИ ИЗЛИЗА...
49
0
 
15
 
! Отговори
тя преди 4 години
Не знам защо , но тоя съдия взе да ми става синпатичен !
48
0
 
15
 
! Отговори
тя преди 4 години
" Американска демокрация "- защо имат отношение и към жената и детето - те с какво са виновни ?
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не търсете доказателства от САЩ, те са като господ, каквото кажат е свещенно и вярно, доказателства от господ не се искат. Доказателства са за простосмъртните....