Фандъкова vs. Радев: Не е редно да има партийно шествие за Левски

Знаела, че се готви токава, но не можела да повярва
Обновена: 21 фев 2020 19:49 | 21 фев 2020 18:12, Камелия Цветанова
137
Фандъкова vs. Радев: Не е редно да има партийно шествие за Левски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че не прави чест на никого, когато се почита паметта на Васил Левски да прави партийно шествие и да се организират партийни агитки.

Още по темата


Така столичният кмет коментира събитията, свързани с поведеното от президента Румен Радев шествие а 19 февруари  в памет на Апостола на свободата.

Йорданка Фандъкова каза, че е била информирана за предстоящото шествие.

"Два дни по-рано получих от ваши колеги журналисти информация, че се организира подобно нещо, и честно да кажа, изобщо не исках да повярвам, че това е възможно“, каза тя, цитиран от БНР.

"Разбира се, всеки може да изяви своята воля, своето желание, но има дни в календара на България, в които си струва да говорим за обединение“, добави кметът на София.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
8
 
16
 
! Отговори
Бавно развиваща преди 4 години
Се Принцеса. Като е тъй що не спря шествието на президента, бе?
68
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мая МаноловаКой толкова си може!?Яд ви е, ***, че хората ви мразят, а него не го е страх да участва в шествие, защото няма от какво да се страхува, за разлика от вас!Я Каравиетнамчева или Фандъкова да вземат да участват другия път в шествието!Или да помолят хората, да замълчат!Няма да им се получи)))
67
21
 
17
 
! Отговори
Мая Манолова преди 4 години
Ми той прецедентът Мишок Великий толкова си може. Нали е мъж под чехъл прави това което го карат ве.щи.цити около него Деса Ме.тр.еса, Ниновицата, надзирателката му по партийна линия Йотова, Елена Милиончева и Решетников. Не е чак толкова виновен човека - при такива началници е нормално да изкрейзи.
66
22
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Абсолютно точно и вярно ! Браво на г-жа Фандъкова !!! Срам и позор за и.д. Президент !Е, със сигурност ще получи приза за " Президент - разединител " Честито!
65
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За последните месец, два имаме толкоз събития в обществено-политическия живот, колкото няма последните 30 години.Движещите сили не са български. Само куклите на конци са български.България, през последните 30 години стана демократична овца, но продължават да я стрижат руски ножици. Което не е честно. Какво прави Русия за нас?Нима ни продава самолети или има войска на наша тертория за да ни защитава, докато дойдат самолетите?Така че вън лукоил и божков и да дойдат демократични компании.
64
11
 
11
 
! Отговори
Простотия преди 4 години
До шия . е т-ва е мат-риала, гласувал за президентчето.
63
18
 
18
 
! Отговори
Един преди 4 години
Доскоро мразех Радев, сега вече ми е безразличен...
62
16
 
15
 
! Отговори
барабой с мас преди 4 години
Юхуууу, давайте гербави ***, сега ви се е паднало да плюете, но всички сте еднакво интелигентни и не можете да измислите нищо различно от това, което са ви пратили на пощите от централата на ГРОБ и правите само copy - paste. Смешници!
61
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука стана като македонски сайт. Един или двама пишат глупави и и имитират рейтинг, а трият други коментари, тъй като имат права. Ашколсун, браво, аферим
60
16
 
15
 
! Отговори
АЙДЕ , БЕ .... преди 4 години
ЩОМ ПАРЯСАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ И КРУШОВСКАТА КОБИЛА , МОГАТ ДА ПРАВЯТ ПАРТИЙНИ ШЕСТВИЯ НА ДЕНЯ НА ЛЕВСКИ , ---ЗНАЧИ И НИЕ АНТИКОМУНИСТИТЕ , МОЖЕМ ДА СИ ПРОВЕДЕМ "ЛУКОВ МАРШ"!КОЙ ЩЕ НИ СПРЕ??!!!СИНЧЕТАТА НА ШУМКАРСКИТЕ УСРОВЦИ , ЛИ...??!!БОЛШЕВИЗМА И КОМУНИЗМА --- СА СЪЩО ТОЛКОВА КЪРВАВИ И АНТИЧОВЕШКИ , КОЛКОТО Т.Н.ФАШИЗЪМ!ЕЛАТЕ С НАС!ВСИЧКИ "..ИЗМИ"----СА ПЪЛНИ ТЪПИЗМИ!!!
59
20
 
16
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
Руските еничари, начело с клоун от Дондуков 2 изпитват перверзно удоволствие да се гаврят с българските национални светини.
58
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами права е!Софийските тарикати, що не си избрахте майчето. Ама не с +/- два гласа, ами с стотици хиляди.Тогава освен прически, и партийно говорене друго немаше да видите.И прецедента, втори мандат няма да види, щото и той само ланка.И от почти двумилиона столица, по митинги ходят не повече от няколко процента, а право на глас имат няколкостотин хиляди. Наричат се народ. И за заигравката на този ден, на изборите, ще има наказани. Отново!
57
22
 
15
 
! Отговори
аре у лЕво преди 4 години
То на снимката се вижда кои са му фенове на тоя Московски тигър, само Бесни Страшни Пенсии, и разни *** от крайните квартали татуирани до ушите. Последния месец все повече губи доверие с тия ходове. Много познати които го подкрепяха, смятайки че е нещо по различно, сега ги е срам че са го подкрепяли. Да ходи май месец с възелинчето да му го....
56
11
 
26
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Кат не и харесва да си викне нейните избиратели ***
55
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи тука има един герберастки *** дето на всички във форума по един минус е сложил и не му е за пръв път.Абе не загря ли че Тръмп няма да го прейзберат ББ съответно също и парите свършиха?Време е да преориетирате троленето в дугата посока.
54
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
радефф колко си долен
53
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 54 правете се на страшни и печени колкото щете заплашвайте колкото щете, *** с Левски точно не се гъбаркайте щото е чувствителна тема за целия народ а вие тоталитарните комунистически и фашистки мишоци сте под 15 процента от населението.Нали се сещате че като му писне на народа и ако направите същия цирк на празника на Левски втори път ви чака всичките публичен линч с винкел и тоя път полицията няма да дойде навреме да ви властва и няма да има маси под които да се криете от народната любов?
52
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко, даскаличката да си гледа Луковмарш, който е утре и с който ГЕРБ станаха за смяв в Цяла Европа.
51
15
 
13
 
! Отговори
Верно ли бе ? преди 4 години
Абе не беше ли тоя великия Генерал, на който му тропаха по масата ? А каза ли нещо на Путин, че кирилицата е македонска ? И тоя *** има наглостта, да се прави на велик пред паметника на Апостола сред агитка от пенсионери ?!
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 50 я мразите.Или по точно обичате свободата ама само вашата лична а за другите искате робство по възможност на вас.Вън от празника на Левски.Нямате работа там.Впрочем гаврите ви с Левски не спряха дотук.Понеже герберасткия цирк на деня на обесването му малко ви дойде решихте да се догаврите с Левски на следващия ден като коалиционния партниор на ГЕРБ теши тогава да си прави Луковия марш и да се пробва да бие студенти и да нахлува в СУ.Сигурно щото вече инвазиите в НАТФИЗ се изтъркаха.