Борисов на 3 март: Родолюбието ни обединява повече от всичко

"Нищо от миналото не е забравено, но трябва да работим, за да не се повтори"
166
Борисов на 3 март: Родолюбието ни обединява повече от всичко
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вярвам, че родолюбието ни обединява повече от всичко и ни пази от всякакви опити за разделение на българското общество. Отговорността ни за бъдещите поколения ни задължава да се държим достойно, да бъдем отговорни и да помним, че нищо даром не сме получили, а е нужен много труд и постоянство, за да пребъде нашето Отечество". С тези думи премиерът Бойко Борисов поздрави българите по случай 3 март.

Още по темата

Постът му в социалната мрежа Facebok:

"С чувство на дълбоко уважение към всеки от Вас Ви поздравявам по случай Националния празник – 3 март. Отбелязваме 142-та годишнина от Освобождението на Отечеството и почитаме паметта на всички герои, дали живота си за свободата на България. И днес продължаваме да следваме техния завет, че нашето място е сред развитите демократични държави като горда и свободна нация.

Подвигът на Шипка е ярък български символ и той завинаги остава в паметта и сърцата ни. Той ни дава кураж да се справяме с днешните предизвикателства, за които повече от всякога са нужни дипломация и разбирателство, мъдрост и разум, съзидателност и такт. Оптимист съм, че народът ни е единен и заедно ще продължим всеки ден да работим за просперитета на България. Вярвам, че родолюбието ни обединява повече от всичко и ни пази от всякакви опити за разделение на българското общество.

България днес не воюва с никого. Нищо от миналото не е забравено, но трябва да работим, за да не се повтори. Не само защото българските опълченци са гарантирали с живота си нашата свобода, но и защото близо век и половина по-късно, националната ни кауза остава благополучието на България. Отговорността ни за бъдещите поколения ни задължава да се държим достойно, да бъдем отговорни и да помним, че нищо даром не сме получили, а е нужен много труд и постоянство, за да пребъде нашето Отечество.

Честит празник!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: Бойко Борисов3 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно - ти защото си обичаш родината турция и президента си ердоган, затова пак празнува там, от родолюбие!!!
141
1
 
2
 
! Отговори
петър димитров преди 4 години
Exxx бокооооо. Господ да те тръшне. Бял ден да не видиш ***
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ааа, не! С теб Тикво, нищо не ме обединява! Бъркаш себелюбието и сребролюбието с родолюбие!
139
2
 
8
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
До АнонименОт освобождението на България от турско робство до сега,борисоффф е найнеумният ,бездарен и *** министърпредседател на България! Немската преса ще му разкаже играта! В българската са само анонимни ***! Du bist so doof! Entschuldigung!
138
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ей,ибриконосач,и дума не споминяш за това как беше при Ердо!какво яде,дадоха ли ти да пиеш "раки" на "официалната вечеря",имаше ли кючекини,евнуси,размахващи саби ,дайрета и агнешки мръвки,изрязани от глътката на ягнето?....нищо не казва завалията...А може и изобщо да не е бил там?!..
137
2
 
17
 
! Отговори
Компетентен преди 4 години
Как не го е срам тквата в навечерието на 3-ти Март да се среща с Ердоган! Няма ли поне съветник със средно, да му обясни, че е абсурдно в деня на освобождението от турско иго да се среща с както се изрази неговия приятел. Още повече трябва да си *** да си мислиш, че турчина има приятели като него, нерде пък ще му повлияят на политика.
136
1
 
18
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Защо не беше на Шипка ?? Един истински държавник би отишъл там за празника, а и да почете загиналите за свободата на България. Явно страха и гузната съвест не му дават да направи това.
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кендал бей!Гледайте Черна роза по Нова домусчиева- най- най- по!
134
1
 
20
 
! Отговори
- преди 4 години
Бойко ага, четеш ли коментарите? За какво ти е власт - без народна любов - егото страда ли?
133
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не пишете за Цвета Караянчева, че обърнала гръб на президента на словото.
132
2
 
6
 
! Отговори
Ши преди 4 години
байте Ти к вата!
131
1
 
7
 
! Отговори
Ши преди 4 години
байте Ти к вата!
130
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравления за Борисов! Спря бежанците на границата и намали с 40 % газа от Русия. Ако бяха БСП на власт сега щяха да искат .газа да се увеличи с 40 % и да се напълни България с бежанци.
129
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу Мутрата!
128
4
 
31
 
! Отговори
ОСТАВКА ! преди 4 години
Премиера на България посреща 3-ти март в страна поробителка на българите ! ОСТАВКА !
127
2
 
25
 
! Отговори
аааа преди 4 години
Дано скоро му изкарат още кирливи ризи на тоя, че да се скрие за повече време !
126
3
 
34
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
Боко Тиквуня е продажник и краварски слуга.Това е първия изменник в държавата, отишъл на крака при турския си покровител точно на 3.март!!!И първия диктатор забранил честването на 3 март зароди... вирус.Направо кърти тъпомеро и нагломеро!!!
125
2
 
11
 
! Отговори
родолюбието преди 4 години
То представлява сплотен народ подобно на хоросана и бетона с тухлите на една скрада
124
2
 
37
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
Абе герберасти , вашият гуру никой не го приема насериозно. Гледат му акъла( колкото останал) и клоунадата. Мислите ли че някой може да говори с него на важни теми. Той не разбира просто.. важни са снимки, лентички, селфи..!!! Той на български се изразява трудно..нима не виждате и не чувате.За него политиката е продължение на селският тарикатлък..Липсата на образование...е видима и личи
123
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългаринТова е твоят любимец. Не говори от името на народа!