Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО

Спорът ми с Радев бе решен от здравната организация, заяви премиерът
605
Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО
Снимка: МС

Въведените мерки срещу разпространяването на коронавируса по време на извънредното положение у нас няма да се разхлабват, увери Бойко Борисов.

"Включително от Световната здравна организация са излезли с категорична позиция, че това не трябва да се прави към момента", каза премиера по повод критиката на президента Румен Радев.

Още по темата
Борисов посочи, че СЗО е решила спора, като официално е признала, че социалната изолация трябва да продължи.

"В рамките на днешния и утрешния ден, до парламентарния ден в понеделник, ние като партия ще имаме решение какво да гласуват по промените в Закона за енергетиката", увери премиерът по повод казуса с Теменужка Петкова, чиято оставка бе поискана от работодателски организации.

Радев за дългата изолация: Мизерията не е спасение от вируса!

Мотивът им е, че на бизнеса няма да бъдат възстановени над 45 млн. лева, след като "Газпром" възстанови парите на "Булгаргаз" заради поевтиняването на газа.

Има спор, в момента не мога да кажа кой е прав, заяви Борисов и допълни, че до дни ще коментира и този казус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
451
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента само 0,9 от починалите в света които не са със серйозни здравословни проблеми . Вируса убира тежко болните от диабет, сърце , рак, тежки респираторни проблеми, пневмония, тези на хемодиализ смърноста от тези заболявания е огромна и без вируса даните са от cdc.gov
450
9
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Милица,права си милица, комуниста бойко е най-големия вирус.
449
11
 
9
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
Президента е прав !Колко смъртни случая има тука 20 и то на пенсионери,но те милите си измират много повече от мизерията до която са ни докарали ! Истината е , че сега е рай за тумбаците около този горе на снимката , защото ще фалират малкия и среден бизнес, ще го купят на безценица и после заплата над 1000 лв ще е мираж ! Затова никаква карантина !
448
9
 
14
 
! Отговори
Мхм преди 4 години
Пълен аматьор. Идея си нямаш как да се справиш с кризата. Най-лесно е да кажеш -затваряме всичко,никой с никого да не се докосва и ако нямате пари изтеглете си кредит. А след това какво правим. Как се възстановяване. Само с кредити и чакане на чужди инвеститори ли. Ще има да ги чакаме. Как пък не изтегли един кредит от 5 милиарда да направим 200 държавни завода които да произвеждат нещо,а не само да внасяме. Това е план. А ти Бойко планираш само какво да откраднете. Да питаме партньора ти Божков
447
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не пиите разхлабителни.Само компот от дренки за затягане.Така ще си седиш в къщи и по неволя.
446
16
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Браво! Точно така , не трябва точно сега да се поддават на популизъм. До колкото всички мрънкащи - не разбирате ли че дори да вдигнат положението пак ще е същото!!! Криза ще има , тези които живеят месец за месец ще пострадат!!!! Идеята на изв. приложение е поне да се запазят животи, стига с тази алчност и гуляи. Това което всички имаме за даденост ще се промени, ако не се адаптирате системата ще ви изхвърли.
445
2
 
2
 
! Отговори
До 491 преди 4 години
Кои им казва да се пишат по взаимно съгласие? Нали работодателя определя,не в бюрото по труда!
444
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Царят на тиквите.
443
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тьп, по-тьп, мутра, тиквоний.
442
4
 
10
 
! Отговори
Мен преди 4 години
*** не се чува какво говори.Бкп-то са му сложили оглавника и неможе да помръдне.
441
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Всеки се простира според чергата си... Който не е могъл да си направи сметката преди тази криза, сега ще си понесе последствията. Живота е хазарт и никой не ти гарантира здравето, бъдещето или каквото и да е...
440
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 492Защото се плаща по-малко от Бюрото по труда-до 4 месеца,а не до 1 г,според стажа и 60% от заплатата.Освен това във втория случай работодателя плаща 1 заплата за неспаезено предизвестие.
439
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дедо Боре да оди да оре.
438
13
 
26
 
! Отговори
Станчо преди 4 години
Тоя се е загрижил и не може да спи заради моето здраве!!!!! Е, бах ти и лъжеца безсрамен! Нема такова нещо! Дедо МАРКС казва друго - всяка криза при капитализма в който живеем е планирана! Народите обедняват ,защото няма работа гладът настъпва и той е винаги добър съветник ,защото идват революциите и помитат и боковци,и муфтаджиевци и всякакви хрантутници и крадци. Ке поживеем и ще видим!Това сезонно грипче е само" сериозната причина" ,за да се окрадат още пари от народа!
437
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Падишаха няма да отпусне мерките.Мички нали чака пари от Брюксел.Ех,че крадене ще пада.И изобщо да не разказва колко обича и колко е загрижен за народа.ПАРИ ПАРИ И ПАК ПАРИ.
436
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко е нагъл,лъжлив,арогантен тип
435
10
 
12
 
! Отговори
Тт преди 4 години
Ти мисли как ще изхраниш озверелите безработни семейства,че този път ще хвърчи перушина!
434
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено че няма да се разхлабват. Нали чака да лапне едни пари от ЕС.
433
17
 
10
 
! Отговори
Милица преди 4 години
Ако се премахнат всички мерки както иска нашия Президент,мисля,че най добре ще стане.Всички комунисти ще се изпокрият,те си знаят къде.И тъкмо ще се отървем от тях.ТЕ СА ГОЛЕМИЯ ВИРУС В НАШАТА ДЪРЖАВА.
432
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
анонимен-474 ,за сега има едно плашило,това от гардероба не ни трябва