На живо: Брифинг на Бойко Борисов, Горанов и Сачева

Какви ще са мерките за семействата в неплатен отпуск
Обновена: 11 апр 2020 09:32 | 11 апр 2020 09:04, Александър Попов
48

Още по темата
Вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева дават брифинг в Министерския съвет.

Вижте какви ще бъдат мерките за подпомагане на семейства в неплатен отпуск по време на извънредното положение във връзка с разпространението на COVID-19 у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
20
 
! Отговори
Бивш военен преди 4 години
Тиквуний Барселонски а какво стана с къщата в Испания?
20
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха-ха-ха , червен *** да говори за икономика просто е смешно и жалко. При Виденов и Гечев Държавата фалира и сега наглия Гечев дава пак акъл. Боже господи прибери си вересиите .
19
3
 
19
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Днес се убедих,че ни управляват де-би-ли!Горанов направи такова изказване,че се чудя-да се смея ли ,да плача ли.На въпрос за финансова помощ за ЕТ,които работят сами-без персонал,като такива за значителен процент-той отговори- "ако ЕТ е назначен на трудов договор при търговеца..."Е,няма такава хипотеза г-н Горанов и вие сте финасво министър-СРАМОТА!!!
18
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяла Европа и всички нормални Българи и партии признават, че Борисов и правителството се справят отлично с кризата, само Радев, Нинова и няколко злобни червени *** са на друго мнение. Така, че ще оживеем и без БСП мнението. Не случайно Борисов има над 70 % рейтинг, а Нинова 10 %.
17
3
 
7
 
! Отговори
Наденица Сачева преди 4 години
Всички мерки взети досега, целят единствено да задържат хората вкъщи, за да не излязат и да ги утрепят.Успех с това начинание, защото ако джендърмерията се опита да ви защити, и те ще ядат бой ... и други работи.
16
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хареса му да е цар и иска максимално да удължен времето , в което всички да са в страх и затворени , а той да краде на воля без никакъв контрол.Това с вируса е такава измама е световен мащаб, че е страшно колко хора се връзват. Всеки вирус е неприятен и има риск от усложнение , но това е преекспонирано и с цел.У нас единствено нмерки са ограничение за движение. Под предлог борба с вирус се крадат милиарди. След като изведнъж изчезне вируса ще се окаже , че едни хора са станали свръх богати ...
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хареса ми да е цар и иска максимално да удължен времето , в което всички да са в страх и затворени , а той да краде на воля без никакъв контрол.Това с вируса е такава измама е световен мащаб, че е страшно колко хора се връзват. Всеки вирус е неприятен и има риск от усложнение , но това е преекспонирано и с цел.У нас единствено нмерки са ограничение за движение. Под предлог борба с вирус се крадат милиарди. След като изведнъж изчезне вируса ще се окаже , че едни хора са станали свръх богати ...
14
3
 
18
 
! Отговори
Черен овен преди 4 години
Тук само с оставката на Мавродиев няма да мине! Кредитът, като противоречащ на правото на ЕС, ще трябва незабавно да бъде възстановен. А прокуратурата да изследва състав и авторство. Отделно, игричките за промяна на закона, с която ББР е поставена под шапката на конкретен министър, също заслужават внимание, включително по линията КОЙ- министърът-шапка- Мавродиев.
13
3
 
18
 
! Отговори
въййй преди 4 години
Пореден епизод от комедията/на живо/!
12
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А 75 милиона, отпуснати на колекторска фирма за събиране на лоши кредити от банки няма ли да ги върнат, или Шиши вече ги е ОПРАСКАЛ!?
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като искат да стоим в къщи ги каня да поседят в гарсониерата ми, където живеем трима. Ще намеря място и за генерала и за ББ. На терасата единия а другия в килера. В нашия град няма вирус, защото лекарите отказват да ни преглеждат. Така че всичко ще е наред.
10
3
 
35
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
По пет пресконференции на ден! Насаждане на страх, паника, нерви, депресия, негатевизъм!Гледам Борисов, преди час и Мутафчийски. Издишат яко вече. Прекъсват журналисти, не отговарят по темата на въпроса, общо приказки, само негативни коментари. Криза, криза, депресия, само това чувам от тях.
9
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
prodavaite si bg decata v chujbina online! tam pazara e po-skap i po-izgoden!
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
alchni nenasitni deputati, ministri, kmetove, obstinski savetnici, ombudsmani, prokurori, sadii, arhitekti, partizani, fashisti teroristi! uuuuuu!
7
3
 
25
 
! Отговори
Държва преди 4 години
Човек ако гледа тв излиза, че у нас работи работи само една личност, която днес обещава тестове за Банско, а на другия друг казва, че тестовете ще дойдат следващата седмица.Ако толкова работеше, колкото говори, планина ще се да повдигне. И от НОЩ много по-малко четат и следят пандемията, отколкото хората. За това и на много въпроси госпдинът е неподготвен. Жалко за хората, които останаха без доходи. Министри се жалят, че са без заплати,, а колко домакинства останаха без нищащъв доход.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е възможно в България
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видеото ви го няма,липсва и не се вижда в чужбина!
4
5
 
26
 
! Отговори
истина е преди 4 години
Откачихте народа бе , идио-тиии !!
3
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.
2
3
 
25
 
! Отговори
селтак преди 4 години
Вече като отворям хладилника , и се страхувам от него да не изкочат борисов и мутафчийски !