Нинова в атака: Борисов се скри от въпросите на хората

Направил поредната стъпка към еднолична власт
Обновена: 21 апр 2020 14:00 | 21 апр 2020 14:00, Камелия Цветанова
257

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заради проваленото от ГЕРБ извънредно заседание, на което трябваше да бъде изслушан премиера Бойко Борисов за мерките на МС за кризата, червената шефка Корнелия Нинова  обвини министър-председателя, че се е скрил от въпросите на хората и се е подиграл с тях.
Още по темата

„Отговорността е негова, лична и персонална заради това,че днес се скри и че няма план как да изведе страната от кризата. Днес Борисов лично даде пример, че за него думи като институции и държавност не съществуват и направи поредна стъпка за еднолична власт, вървяща смело към диктатура“, скочи още соцлидерката.

По думите й социалистите днес са искали да поставят на премиера въпросите на техните избиратели.

Според нея правителството създава хаос, внушава страх, разделя обществото и остави хората на произвола на съдбата.

„Хаосът се създава с постоянната смяна на позициите, правителството и лично Борисов създават стрес. Говори се за катафалки, претрупани морги. Използват се страха от болестта, за да скрият безсилието си срещу безработицата, фалитите и неясното бъдеще, настройват хората едни срещу друг - София срещу провинцията, такива под карантина и такива без, българи срещу роми, едни експерти срещу други“, отсече Нинова.

Тя коментира още, че правителството се храни от тази раздяла на обществото и от страха.

„Държавата абдикира от отговорността си. Правителството работи на принципа проба – грешка, а ние искаме от тях ясен план оттук нататък за излизане от кризата“, отсече лидерката на БСП.

Въпреки провала на днешното заседание, левицата не се отказва от искането си за изслушване и отново е внесла подписи с искането за извънредно заседание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Говори се за катафалки, претрупани морги. Използват се страха от болестта, за да скрият безсилието си срещу безработицата, фалитите и неясното бъдеще, настройват хората едни срещу друг - София срещу провинцията, такива под карантина и такива без, българи срещу роми, едни експерти срещу други,ТИКВА ДОРИ ДРУГАРКАТА НИНОВА Е ПРАВА....
183
0
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Да, ама не: Спри се малко в съчиненията си. Какво общо има синът на Лъчезар Иванов с щофьора на колата след като са се дрогирали заедно? Ами сигурно има нещо общо. И не случайно е избягал и отказва да даде показания.А тая дъла верижка - де го Моньо Стайков, де е майка му на шофора и мразел ли е някого Милен Цветков - това си е холивудски сценарий - прати го там.
182
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов как да отговаря на въпроси, когато от 2009 година ГЕРБ не знаят как да,управляват, но добре знаят как да крадат?
181
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде се скри Борисов? В Барселона при мис *** ли?!
180
6
 
2
 
! Отговори
Да, ама не преди 4 години
До Нищо новоКакво общо има сина на Аврамов с катастрофата, след като е бил само пътник в колата? Убиеца е друсалка, син на червена бизнесдама /съдружник на миню стайков/ назначена от луканов за милионерка заедно с банев, р.овч., арабаджиев, премяната, герговия, онаниевата,....и още много крадци от БСП. Бог да го прости Милен Цветков, най-много мразеше БСП-БКП.
179
4
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Anonimen 192: Всички се питали за самолет и банка в Ливан и никой не знае? Е, питай бат'си Бойко. Той отговаря на всякакви въпроси. Може да ти каже как са братя Галеви или кога ще докарат Васил Божков от ОАЕ, или пък за Сретен Йосич, който още на времето беше казал "Бойко взе парите".
178
4
 
12
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 188: Г'лупости на търкалета. Голямо обяснение измисли. А синът на Лъчезар Иванов (бивш депутат и личен лекар на Бойко) и той бил в колата и избягал после.Но сигурно Корнелия Нинова ги е накарала да се дрогират и да карат със 100 км/ч, нали?
177
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ognyanzАз пък си спомням за един самолет,едни чували с пари,една държава Ливан,една банка и всички се питаха къде са парите?
176
1
 
1
 
! Отговори
Буля стамата преди 4 години
Точно тъи леля
175
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това е истински политик
174
9
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Анонимен 183: Хайде ти, "моето момче" отговори (пак с чичо Гугъл) кой и кога и с какъв парламентарен контрол реши да теглим милиард евро заем точно от Саудитска Арабия за строителството на отлконението от Турски поток.За Южен поток Мартинчо Димитров и още колко пишман-реформатори пътека направиха до телевизионните студия за да доказват, че не трябва да се строи, а за Турски поток Бойко тихомълком взе заема и започна строителството и никой за нищо не го пита.
173
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убиеца на Милен е син на спонсорка на БСП. Затуй сега ни отвличат вниманието с капризите на Нинова.
172
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Де факто с тая карантина Баце крепи БСП. Щото иначе напълно ще им изчезне електората и БСП ще изчезне. Какво реват тогаз?
171
4
 
11
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До voidДецимацията са я измислили римляните. Вируса не е чел римска история и може да ожъне доста повече от 10 % от електората. Г-жа лъжа не го осъзнава явно добре щом призовава за премахване на мерките.Просто рискува да остане и без тези 10% електорат които биха все още - на този етап - гласували за БСП след грандиозните изцепки на "любимият" на цялото прогресивно човечество, президент и неговите началници Решетников, нинова, Йотова и със специалното участие на "генерал" Деса.
170
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименБСП нямат никаква полза да убиват Милен Цветков
169
6
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 179: Когато му задават удобни въпроси и не му контролират времето Бойко може да отговаря и четири часа. Той прави монолози без реплики, не отговори на въпроси.
168
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 178Много е просто моето момче. Отвори чичо Гугъл и виж кога са теглени заемите. А сега отвори има много хубава графика за всички страни в Европа и ще видиш, че всички страни в ЕС теглят заеми 2009 и 2010 заради кризата 2008. Айде сега на същата графика, погледни кои държави погасяват тези кредити и кои ги вдигат още.
167
11
 
11
 
! Отговори
Скри ли се Бойко? преди 4 години
Бойко за пореден път се скри от парламентарният контрол с помощта на полушните гербаджийски депутати. А има да отговаря на много въпроси.А тук тролската гербаджийска дружинка вече е започнала поредното оплюване. Но с това проблемите не се решават. И продължава да се действа по метода проба-грешка. Може и по друг начин, но де го този акъл.
166
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов отговаряше 2 часа на всевъзможни въпроси, БСП защо не си записваха или искат специално на тях да им се отговаря.
165
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Лицемерка КорниАми къде отидоха милиардите ,които герберите изтеглиха и раздадоха,дайте публичен отчет,като сте много курназ!