Нинова в атака: Борисов се скри от въпросите на хората

Направил поредната стъпка към еднолична власт
Обновена: 21 апр 2020 14:00 | 21 апр 2020 14:00, Камелия Цветанова
257

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заради проваленото от ГЕРБ извънредно заседание, на което трябваше да бъде изслушан премиера Бойко Борисов за мерките на МС за кризата, червената шефка Корнелия Нинова  обвини министър-председателя, че се е скрил от въпросите на хората и се е подиграл с тях.
Още по темата

„Отговорността е негова, лична и персонална заради това,че днес се скри и че няма план как да изведе страната от кризата. Днес Борисов лично даде пример, че за него думи като институции и държавност не съществуват и направи поредна стъпка за еднолична власт, вървяща смело към диктатура“, скочи още соцлидерката.

По думите й социалистите днес са искали да поставят на премиера въпросите на техните избиратели.

Според нея правителството създава хаос, внушава страх, разделя обществото и остави хората на произвола на съдбата.

„Хаосът се създава с постоянната смяна на позициите, правителството и лично Борисов създават стрес. Говори се за катафалки, претрупани морги. Използват се страха от болестта, за да скрият безсилието си срещу безработицата, фалитите и неясното бъдеще, настройват хората едни срещу друг - София срещу провинцията, такива под карантина и такива без, българи срещу роми, едни експерти срещу други“, отсече Нинова.

Тя коментира още, че правителството се храни от тази раздяла на обществото и от страха.

„Държавата абдикира от отговорността си. Правителството работи на принципа проба – грешка, а ние искаме от тях ясен план оттук нататък за излизане от кризата“, отсече лидерката на БСП.

Въпреки провала на днешното заседание, левицата не се отказва от искането си за изслушване и отново е внесла подписи с искането за извънредно заседание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
1
 
0
 
! Отговори
12345 преди 4 години
То може ли да отговаряш на едни и същи два въпроса през три дена,щото някой търси трибуна ???
223
1
 
1
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Да правителството не е идеално ,но лично аз го предпочитам пред вас.ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ТРАГЕДИЯ ! И когато не влизахте вие в парламента ,кой го реши депутатите или Нинова .АЙ стига сте ни занимавали с глупостите на тази ......жена
222
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До планХората говорят, а не лаят, боклyko! За лечение на твоя психично болен мозък е най- добре да бъдеш настанен в психиатрия или да си под постоянна карантина у дома без правото да излизаш от жилището си.
221
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" българи срещу роми - отсече Нинова".Нинова, нещастнице, и ти ли си за това българите да търпят ***, които ги наричаш роми и да имат толерантност към тези чер.нокожи под.човеци и престъпници?Не можем да отхвърлим факта и доказателството, че Бойко Борисов, шайката му от ГЕРБ , както и всички политически партии ( с изключение на пп Атака) съсипаха България и Българския народ! За БСП само заради миналото й мога да си премълча.
220
0
 
4
 
! Отговори
за дисциплината преди 4 години
И не смейте да давате пример с Германия, докато не сте на нивото на тяхната дисциплина! Каже са на германеца - това е позволено, а това - не. И той спазва. Каже са същото на българина, а той почне да мрънка - ама това не е така, а онова не е онака. Баш това ли измислихте. Аз имам права. И докато българите се пръскат с кал, германците вече са прецапали локвата.
219
0
 
4
 
! Отговори
в дейъствие преди 4 години
От мен ако зависеше, нямяше да дам пиле да прехвръкне, докато светът не се справи с вируса. Българи в чужбина - там да си стоят, кой ги е карал. Китайци искат в Китай - да си ходят и да не се връщат. Така - докато има зараза и няма лекарство! И само един да се е заразил у нас, ще пратя в зятвора митничарите и всички други, които са допуснали контакт на българи със заразени хора от чужбина. Изобщо нямяше дяа допусна вируса у нас! Ей тогава щяхте да видите диктатура, но щяхте да сте здрави!
218
3
 
4
 
! Отговори
диктатура преди 4 години
Корнело, добре че го спомена за диктатура. Ако Бойко бе постъпил като диктатор, сега щяхме да сме здрави и да гледаме сеира на останалия свят. А именно - ако бе тракнал кепенците в самото начало на заразата. Ако бе заповядал - запирам границите от и за Китай, от и за Италия и прочее. Избирам си най-малко рискова държава и търгувам с нея. Няма българи в чужбина, няма чужденци у нас. Кой където го е заварила забраната, там и остава. Няма движение, няма зараза. Но от много хуманизъм, вирусът е тук.
217
4
 
2
 
! Отговори
искате обаче преди 4 години
Поведението на БСП и на ред други хора е незряло и инфантилно. Махнете карантината! Дайте ни свобода! Нямаме пари! Това, дето го искате е много лесно - махаме карантината и печелете пари. Обаче няма да е дълго, понеже вирусът това и чака. Искаме разходки из парка и в планината! Ами идете да живеете на село па хващайте гората! Ей ви чист въздух, ей ви планина!
216
1
 
1
 
! Отговори
план преди 4 години
Планът за излизане от кризата поради вируса се казва лекарство. Ваксина. Каквото и друго да въртите и су чете, полза няма. И да бъде премахната карантината, извънредното положение, само ще се увеличи броят на заразените и умрелите. Докато си мечтаете за групов имунитет, вирусът ще съсипе всичко живо. Затова не лайте против карантината, а да се търси лекарство!
215
4
 
3
 
! Отговори
писна ми от БСП преди 4 години
Корнелия Нинова е жяалка с тая деградивна политика. Това са системни и целенасочени атаки против управляващите с цел да управлява Нинова. БСП не предлага нищо, де факто няма принос в работата. Води разрушителна политика, вместо да помага. В такова време на епидемия, БСП търсят какво да яхнат, за да се възползват против ГЕРБ. Корнела е паразитка - нищо не допринася, а напада работещите.
214
4
 
3
 
! Отговори
Червеносиня преди 4 години
разгонена,крушовска кобила!!Липсва и здрава мъжка ръка,чифт здрави топки и наместване на хормоналнипт и статус!!Жалкото е,че от физиологичният статус на една ниско интелигентна,насъскана леля,се поставя едва ли не на карта,живота и състоянието на цял един народ?!Какво да се прави като 85%вите нямат свършък,а извират като минерална вода и гласуват за подобни извращения и ги наместват в парламента,като куче в каруца!Пусни червения вълк в стадото,а после тичай да се жалиш,че си фалирал животновъд!
213
3
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
До ognyanzНе виждам разлика в това,дали ще бъдеш 45г.на опашката на Европа и в това,дали три мандата си на опашката на ЕС !Все пак това са 10г.и сме в период на развитие.Представям си къде щяхме да бъдем след три мандата управление на БСП-на опашката на Евразия!
212
6
 
8
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ДРУГАРКАТА" НИНОВА И БСП НЕ СА МОЯТ ИЗБОР, НО В СЛУЧАЯ НЕ МОГА ДА НЕ СЕ СЪГЛАСЯ С ТЯХ!!!"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!
211
7
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Анонимен 226: ***? П'ростотията си личи отдалеч.А до "БСП СИ ОТИВА..": Пак си извадил копи-пейста. Не си ли го публикувал това вече сто пъти?Бойко се скри от парламентарният контрол, защото знае, че няма да може да отговори на въпросите за икономическите и социални мерки. Но следващият път ще се яви, и тогава за пореден път ще разправя за какво колко милиона са дали. И те няма да сработят, но за да се разбере това е нужно време.Както винаги действа пожарникарски, но и некадърно.
210
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама Ти ще се спреш ли най после ***? Престането да си играеете с др Борисов на "управляващ" и на " опозиция"! БСП е история отдавна! ГЕРБ още малко му остава и Той ще е!
209
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До предходния:Всъщност боку не отрази в случая всички българи, не Нинова! Под игра се на хората, които не са на гробарската хранилка! Тези хора няма да забравят този момент с трудностите си да оцелеят! Нито пък ще му простят! Ще живеем, ще видим с очите си.И такива самонадеяни кее.леши като теб също!
208
8
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Боко не се скри, ами за пореден път даже не ви и отрази. Щото сте тотално безполезни другаре ...
207
8
 
7
 
! Отговори
БСП СИ ОТИВА... преди 4 години
СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ...
206
2
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До *** - ликвидира: Е ти вече се залови да л'ъжеш на поразия. Кое е ликвидирано? Нищо от това , което си изброил. Да не говорим, че няма връзка с темата. Прочети първо поне заглавието.А до "Стягай куфара": Теб може и да не те е грижа за парламентаризма (не са ти спуснали такава опорна точка). Но нормално мислещите хора би трябвало да ги е грижа. И така трябва да бъде винаги.Но опорната точка е според Алековия Бай ***: "какво ще ми дращете много-много. Напс'увайте опозицията...".
205
10
 
8
 
! Отговори
Стягай куфара преди 4 години
Да позная ли от първи път, как още утре Резидента ще заплаче за парламентаризма в страната и как на номиниралата го куалейка не й разрешават да си изплюе отровата точно от парламентарната трибуна. От националните телевизии не й било достатъчно. Имате си перманентна покана от ген.Решетников и влака за Масква ще ви го пуснем, ако е нужно. По скоро е належащо!