Бойко Борисов: Каквото искат да говорят, няма лоша реклама

Премиерът коментира вотът на недоверие на БСП
Обновена: 15 юни 2020 11:52 | 15 юни 2020 11:30, Нели Христова
226
Бойко Борисов: Каквото искат да говорят, няма лоша реклама

Днес премиерът Бойко Борисов, заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, инспектира скоростния път, който трябва да свърже магистрала "Хемус" с Видин. По време на живо включване във Facebook той коментира нападките към него от последните дни и искането на БСП за национален вот на недоверие.

"Отворихме границите на България 2-3 седмици преди другите държави. Бяхме предпазливи и това ни се отплати. Българската иконимика и стопанство заработиха по-рано. Надявам се туристическият ни бранш да привлече българите на нашето Черноморие. А не с такава радост да чакат решението ни с Мицотакис да отворим границите. Ето един прекрасен пример българите да подкрепят българският туристически бранш, а не да протестират срещу него, избирайки други дестинации. Не да ни питат всеки ден как ще подкрепим българският туристически бранш, а да привлекат българите, които ще отидат да си изхарчат парите в Гърция", обясни премиерът Борисов. 

"Ако някой иска да сравни икономиката на България с Германия и Франция, съжалявам", заяви премиерът.

Днес превозвачите отново планират да излязат на протест, но премиерът увери, че е изпратил министрите си да говорят с тях. А за вота на недоверие на БСП, той бе категоричен: "Колкото пъти го направят, толкова пъти ги бия. Ако мисля дори за това, значи му обръщам внимание. Няма лоша реклама, така че колкото искат да говорят, да пишат."

Той обясни, че публикуваните негови записи са всъщност така нареченият "дийп фейк": "На форума в Давос ни обясняваха как взимат интервю след интервю на един кмет и после с неговите думи задават какво да каже. Видяхте и президента Обама, как го бяха направили. И на президента Путин. Така че, сега ми подготвят такива неща, но това само ме прави по-силен."

"Промених се към по-добро", отговори Борисов на думите на Цветан Цветанов, че се е променил и вече не е престижно да е част от ГЕРБ.

Запитан за клиповете, които Васил Божков публикува, Борисов заяви: "Да се върне, да си плати данъците. Да ги върне, никой не го е закачал. Повтарям, сигналът за заплахите за убийство дойде от неговите съдружници. Как де не ги разработим? 

Бойко Борисов получи и наградата "Дядо Йоцо гледа", която спечелил още през 2018 година.

"Радвам се на това, което правим. По-добре, като го правим, да го правим, както трябва. Трафикът върви, развива се. Което сме обещали, ще стане", уточни той в заключение за АМ "Хемус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
9
 
! Отговори
БАНКЯНСКО ГОВЕДО преди 3 години
ДА СИ ГОВОРЯТ КАКВОТО ИСКАТАЗ СИ ИМАМ КЪЩА В БАРЦА - ПУСНАХ Я ЗА ПРОДАН СМЯТАМ ДА СИ КУПЯ НОВА ВЪЗРАЖЕНИЯ
164
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бойко е бати тапака честно
163
7
 
5
 
! Отговори
Лукума преди 3 години
Прав е г-н Борисов.Няма лоша реклама. Какво сте се захванали с този запис? Говори си човека като пред близки - всички го правим!
162
1
 
8
 
! Отговори
Сата Знато преди 3 години
До Калеко Алекофейс-творчеството на един укрил се от закона престъпник, едва ли е негов проблем------ Първо, Божков не е престъпник и второ, не се е укрил. Не е престъпник, защото не е осъден от никой съд и не се укрива, защото живее на известен адрес И е съвсем прав. В държава, в която главен прокурор е такъв като Гешев, няма смисъл да се стои.
161
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Некадърника бойко смачка Цветан Василев с репресивната си партия но Божков е друга бира.Математик, интелигентен и начетен човек с много финансови възможности постигнати с ум, срещу деградирал страхли примитив и бивш шофьор на мутрите.Сблъсъкат е много интересен засега главанака от Банкя губи.А този запис си е на 100% на толупа борисов, Божков си е бизнесмен и има връзки всякакви.Хакери срещу добра сума могат да направят чудеса, а толупа се помисли за недосигаем и взе да я кара през просото.
160
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сит на Гладен Не вярва !!!! Магистрали , Магистрали , а възръстните хора Кучета ги яли .....Те строиха и построиха , а Ние и нашите внуци няма да ни стигне времето да го пребоядисаме само.....! Ако наврето полагаха само асфалт и нищо друго то сега да сме Пустиня равна на Гоби :))))
159
3
 
6
 
! Отговори
Мильо преди 3 години
Тоя да не е от родата на Куку Маринкин?
158
0
 
2
 
! Отговори
:)) преди 3 години
Моля, моля! Послонието на записът за ББ е приемливо: Простаци от всички страни обединете се!пп. Сара не се чуди, така е в БГ! То рекламата не е тънка работа, а проста/елементарна!
157
2
 
13
 
! Отговори
А сега де .... преди 3 години
Елена Йончева: Записът е изключително притеснителен и обмислям да се обърна към европейски независими експерти и към други органи, които да изследват автентичността и съдържанието на въпросния запис, както и да предприемат необходимите мерки.
156
1
 
7
 
! Отговори
Реклама или не? преди 3 години
До "до сара": За това, дето го наричаш "реклама" народа е измислил хубава поговорка: "Ти го п'люеш, а то ти казва че е божа росица".Н'агъл е банкянския. Електората веднъж вече му показа с'реден пръст когато предложи Цецка за президент, но не му беше достатъчно. Но ще се наскача и той, и колкото по-скоро, толкова по добре за България.
155
3
 
10
 
! Отговори
дедо Динчо преди 3 години
Само господ знае колко са рекетираните и изнудвани от ББ хора у нас.......и колко от тях са омекнали и са си платили.А не е ли вече време да се съберат сведения и да остане за поколенията споменът за неговите постижения.Ето,аз съм запомнил как г-жа Кунева с половин уста обясни преди години, как ББ е поставил условието тя да дава заплатата си като европейски комисар,та тогава Той ще представи нейната кандидатура в ЕС...........
154
3
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Не знам защо има изненадани хора, като той си признава че е ***. Лошото е когато си едновременно *** и лош като човек. За Караянчева същото, та поне 80% от мъжете в България наричат така жените, с които нямат роднинска връзка. И на тях не им пречи, а се хилят. Днес чух да казват "Скивай ква ***а минава. Какво има да се говори. И без това нищо няма да последва.
153
1
 
3
 
! Отговори
:)) преди 3 години
До 166 АнонименНяма конкурентна среда! Това какво Ви казва? Що за пазар, м? Ограничен? Осакатен? Задушен? Командно административен? Страх от ... ? Налагане на един единствен продукт /силово/ ли?
152
2
 
7
 
! Отговори
М, да ... преди 3 години
На кадрите не се забелязват младежи и/или хора в трудоспособна възраст освен личната храна на ББ! На всички ли не им стигат пенсиите та си дорабтват? пп. трудоспособнот население се е изнесло извън БГ ли?
151
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сараНе знам, дали си чувала, че дори антирекламата е вид реклама. Това, че се правят подобни жалки... опити да го компрометират си е реклама.Нищо друго...
150
1
 
6
 
! Отговори
М, да ... преди 3 години
До сараСара, за Бойчето е важно, че се говори за него! Вниманието на обществеността е насочено в ББорисов! Той няма конкуренция/алтернатива тъй като е обсебил медииното пространство! :))
149
2
 
5
 
! Отговори
сара преди 3 години
от Уикипедия / да не навлизаме в "големи" търсения / :" Под реклама обикновено се разбира разпространявана под различна форма и средства привлекателна информация за продукт, услуга и т.н., която е предназначена за определен кръг потребители (таргет група) и цели да предизвика, формира или поддържа интереса им към тези продукти или услуги, така че те да могат пазарно да се реализират. "Та какво привлекателно има в този запис та да го наречем реклама ?
148
0
 
3
 
! Отговори
:)) преди 3 години
Багериста следпенсионна възраст ли е? Доработва си към пенсията ли?
147
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Записът е съвсем истински.
146
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сараВсяко нещо, което се коментира и обсъжда е вид реклама...