Ангелкова отвратена от снимките с премиера

Министърът отрече да има конспирации за опашките по границите
18 юни 2020 13:42, Петя Славова
166
Ангелкова отвратена от снимките с премиера
Снимка: БГНЕС

"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

По думите й, цялата партия стои зад гърба на премиера и така ще устоят на атаките. "Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", обясни тя и допълни, че не се говори за успешните неща, направени от ГЕРБ, а вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати.

За Ангелкова напускането на ГЕРБ от Цветан Цветанов, не е мъжка постъпка. Според нея, не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска.

 "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни", заяви тя.

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни.

Още по темата

"Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна", посочи тя.

"Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки сам трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас", каза още министърът на туризма.

Солени глоби ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова коментира примера от последните дни - безплатен чадър и шезлонг, а кафе срещу 8 лева. В такива случаи глобите за  търговците и концесионерите ще бъдат между 3 и 10 000 лева.

"Направихме необходимите проверки. Изпратили сме указания и ще има санкции, тъй като плажните принадлежности не трябва да се смесват с допълнителната търговска площ", заяви Ангелкова.

По думите й, става въпрос за единични сигнали, които със сигурност отвращават хората. Затова пък именно те нарицателно и са удар върху труда и усилията на останалите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как така е отвратена, че са го снимали като спи, нали са фалшиви снимките?
110
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тва на снимката жена ли е ??Малииии
109
0
 
19
 
! Отговори
Ооо! преди 3 години
Не пишете лошо за нашенската Кейт Бланшет!
108
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Начи ся господа да рсзтълкуваме каква е реакцията на герберастите за снимкитеСиреч...в неправилно паркирана кола ..в багажника ...има труп.Нооо всички вкупом се чешат и крещят..абе ....неправилно паркирана е ,ама що вътре има труп....не е важноТа и те така....що снимани париМи щото са тамА защо са там ????
107
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз съм отвратен....от строежа на хотел наречен подпорна стена
106
0
 
25
 
! Отговори
BGN преди 3 години
Ние пък сме отвратени от съдържанието на снимките!!!!!Тия не ги е яд, че са крали, ами че са ги хванали.....
105
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да сложат снимки на ангелкова върху банкнота...Е на бас ,никой нема да събира тези пари..И винетттту даже ( мм не съм сигурен де)
104
0
 
16
 
! Отговори
Анекс преди 3 години
И Цвета Караянчева отвратена.От снимките ...
103
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разочаровала са е от мачо ББ.
102
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да поразтърси в нета нейни снимки...съвсем ще се отврати.
101
6
 
10
 
! Отговори
абаа!! преди 3 години
кобила, избегала от неясен гендърски био-проекттакива като тази разбиха партията и светлото ни бъдещеедин смел вариянт на Плевналиев от женски изгледащ полтва ако се сблича тека че подгони вирусите че гологлавия щаб че из'*** от злоба и завист че не са се родили толкоз убави
100
5
 
15
 
! Отговори
До 101 преди 3 години
Абе тая на снимката никак не е бедна, ама е ужасно грозна и почти толкова умна.
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма грозни хора, има бедни....
98
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние от твоите! Всички гърбави сте цапнати от дрон по тиквата
97
3
 
10
 
! Отговори
пластикааа ади ма преди 3 години
Тая, Аналтракалова, била отвратена от снимките?Според нея устоите на правовата държава се заключават в това когато близък човек неправи отвращаващи снимки.Нарича Цецо путГа, известен женски полов орган, с който се охаратеризира характер от мъжки пол.Лае по Борето, близкия му човек и Цецко! Каква долнотия, клозетия и писуаретия излъчва Аналтракалова с излъчването си на метачка от войнишките казарми
96
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Флюбих се в тая..Плаща ли си за по длъбоко флюбване..С този лик..пропъдихме и виръса...Бойко дали я сънува докато спи..Нея или шкафчето..Пу пу..
95
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз съм отвратен. Такова туловище се поддържа само с много пачки от евро на купюри по 500.
94
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До края на лятото герберите три пъти ще се отрекат от Борисов.
93
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
По точно Станишев плати тогава
92
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
С тия фотографии, пак направиха безплатна реклама на Бойко. Както едно време, Костов му напрай реклама с манарчета