Ангелкова отвратена от снимките с премиера

Министърът отрече да има конспирации за опашките по границите
18 юни 2020 13:42, Петя Славова
166
Ангелкова отвратена от снимките с премиера
Снимка: БГНЕС

"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

По думите й, цялата партия стои зад гърба на премиера и така ще устоят на атаките. "Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", обясни тя и допълни, че не се говори за успешните неща, направени от ГЕРБ, а вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати.

За Ангелкова напускането на ГЕРБ от Цветан Цветанов, не е мъжка постъпка. Според нея, не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска.

 "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни", заяви тя.

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни.

Още по темата

"Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна", посочи тя.

"Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки сам трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас", каза още министърът на туризма.

Солени глоби ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова коментира примера от последните дни - безплатен чадър и шезлонг, а кафе срещу 8 лева. В такива случаи глобите за  търговците и концесионерите ще бъдат между 3 и 10 000 лева.

"Направихме необходимите проверки. Изпратили сме указания и ще има санкции, тъй като плажните принадлежности не трябва да се смесват с допълнителната търговска площ", заяви Ангелкова.

По думите й, става въпрос за единични сигнали, които със сигурност отвращават хората. Затова пък именно те нарицателно и са удар върху труда и усилията на останалите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
С тия фотографии, пак направиха безплатна реклама на Бойко. Както едно време, Костов му напрай реклама с манарчета
90
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз съм отвратен.#ОСТАВКА
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато коня блее муу.
88
2
 
9
 
! Отговори
МддМ преди 3 години
Меси от Витоша бистрица след мач с Барселона !! Това е хонорара за съдийката на мача Бориславова !!Нашият меси е замесил едни , вкарал е решителен гол !!Пищова е за да сплаши чуждият вратарТия жълтите стопери за врата !!
87
1
 
21
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Бас ловя,че ако Боко се разкара или го уличат... То тия около и зад него първи ще се откажат и почнат да оплюват. Пример ЦЦ апаша , тях не ги свързва никаква идеология ( те не могат да напишат думата) крепи ги интереса и зависимости.
86
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко така или иначе е политически толуп. Трупп. Въпроса е да му се отнемат всички откраднати милиони и да го върнат от където тръгна. Агент на дс и комунист със 50 лв бонус за донос
85
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже нямаме прокуратура, която е независима, Борисов,Ангелкова,Танева,Горанов и други гербаджии са толкова нагли.
84
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виновен този, който яде беницата, а този, който му я дава, сиреч Борисов е невинен.
83
2
 
15
 
! Отговори
Тренер преди 3 години
В тези снимки е показана в художествена форма обстановката в нашата държава.
82
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къщата в Барселона пак излиза на преден план при тези нови обстоятелства. Ало, не Мишо, Гешев
81
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Осъдиха баба, скрила 625 л алкохол в мазе"Борисов за нощното шкафче кога?
80
0
 
14
 
! Отговори
кой преди 3 години
Добре не са на Борисов на кой са?кой спи и живее там,това са хора от властта и хунтата...
79
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Част от джобните на шкафчето са от пътя убиец. Спестените от материали. Другата е от най скъпия булевард в европа. Венецианския във Варна
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко йезуитски изместват фокуса,какво безобразия снимали го като спи,а за пачките и златото въпрос не става. Как ще стане като очакват по традиция "Всяко чудо за 3 дни" и този скандал да отшуми. Царят го снимали ,това е безобразие,а хората по селата ги избиват докато спят,но това е в реда на нещата,нали? Снимките със злато и пачки от спалня на премиер ли са или от такава на ц*игански бос? Не е ли отвратително премиер да нарича народа,който го е сложил на този пост с обидни епитети?
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов сам си пъска тия снимки, за да замаже гафа със записите - неговия и на тьпата тегла Танева.
76
1
 
12
 
! Отговори
твентин карантино преди 3 години
На тази трябва да и предложат главна роля в някоя холивудска продукция тип "хорър".... ще спестят от гримьори...
75
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ги е спестил, както герб го защитават е мистерия.Заплата на Бойко е около 6500 лв. Няма право да участва в други фирми, бордове и тн. Над 3 млн лв само в нощно шкафче.
74
0
 
6
 
! Отговори
до62 преди 3 години
Те нямат време за четене.
73
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък съм отвратен от снимките на Ангелкова
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко не е луд да държи пари в бг банка. Ясно му е че банките са на ръба.Справка ***. Спасена трети път с държавни пари