Димитър Главчев пожела успех на политическия проект на Цветанов

ГЕРБ греши, но си признава, категоричен е политикът
27 юни 2020 22:15,
107
Димитър Главчев пожела успех на политическия проект на Цветанов
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов съм от 2005 г. Защо? Струва ми се е видно, за по-голямата част от хората, очевидно, не е заради постове. Ние (около него) сме съмишленици, а не фон и имаме достатъчно енергия. Енергия, която се увеличава, защото има за източник направеното за хората. Допускаме и грешки, но за разлика от други, ги признаваме и се стараем да ги поправяме, и да не ги повтаряме", написа депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев във Facebook.

Още по темата


"Никога, никой не ме карал да говоря нещо, което не мисля и/или да правя нещо, което не приемам (по смисъла на публикацията). Ние сме ГЕРБ. Успех на новия проект на Цветан Цветанов и неговия “фон”, пише още в публикацията си Главчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
5
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Значи..15 год вече...Властваш , не плащаш тик, воса, телефон, транспорт , наемиЛекуваш се първокласно , возят те , пазят те !! Заплати , бонуси, комисиониЛобизъм , уреждане на служби , влияние !!Иии оплакваш ли се ??на кой или пред кой?? А че гласувате тотално нищо не разбиращи и след ден съвсем различно на днешното ?? Как ви мотивират??.. главчев си и ..товае...главуда
78
1
 
6
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Главчевввв за тез 15 год...Кажи честноОбедня ли или забогатя...я да сметнем колко имаш минус колко ти е заплататаЧестно... Балдъзи , баджанаци , роднини уредил ли си или не !! Не лично а името ти и че са ти роднини !!Честно..изпоти ли се веднъж от тази тежка дейност!!Каква е .цената ( кяра бе )....от грешките ви. Вие самите сте грешка.
77
0
 
2
 
! Отговори
До № 79 преди 3 години
До Ха-ха-ха...Съгласен съм с теб! С едно допълнение - да се върне и старата висша мярка!
76
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паоред мен нова обмислена патерица
75
3
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
Да др.главчов,герб греши,а най-голямата ви грешка,е вашия любим вожд.
74
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до граничараНищо без знанието на Господ не става, Цецо колкото и да се натягаше, го научи по трудния начин.Истината е, че без Бойко няма ГЕРБ!Колкото и нелицеприятен да ми е, признавам че като беше млад и не изглеждаше на тиква ми харесваха скечовете за него, но ми се струваха шега.Умна работа ДС, знаете манталитета на народа.
73
1
 
10
 
! Отговори
до граничара преди 3 години
Мм-даааа! Без звук, само по текста си личи, че говори Той! Виж какви хубави наставления дава на крепостните си отроци! Иначе, официално се преструва, че тия неща не го занимават, той мисли и работи по проблемите глобално и тея неща ги творят без негово знание ония мушмуроци там - Биков, Сачева, Минохвъргачката.... Дребнава и ситна душица, облечена в тялото но ***!
72
1
 
16
 
! Отговори
Бау преди 3 години
С маската е малко по красив! Завършеният ***! Бойко дори е забравил точно какъв пост е заемал пост, подходящ за ТГП! Идеи, съмишленици, енергия - глупотевини! Формулата е проста - пълна копанка, много прасенца, грухтят, доволни, не създават проблеми на Главния свинар!
71
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RВиденов беше толкова наивен че чак е плашещо, единствения от БСП който не знаше за какво става на въпрос.Хубаво че бях в казармата, усетих по храната че сме фалирали, както и липсата на цигари.После дойде икономиста на БКП Костов и всичко се оправи с магическа пръчка.Днес да говориш за СДС, е все едно да говориш за мумия.
70
8
 
2
 
! Отговори
R преди 3 години
До Гербераст се римуваА Виденов, тройната коалиция и БСП то ти даваха всичко, нали. Не Костов, Виденов ти взе всичко. Виденов фалира държава, Костов я оправи донякъде, въпреки ужасяващата съпротива на всички " партиини " членове" заемащи прокурорски постове. С ДС обаче нямаше как да се справи. То и сега ДС властва навсякъде. Отговори си на въпроса - защо народа се вдигна срещу прекрасното управление на Виденов и сложи на трона Костов.....
69
12
 
5
 
! Отговори
Риторичен ? преди 3 години
Зайчарника на Радев кога ще прави "Есть такая партия" ?
68
4
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Главчев е изряден Бокофф...крепостен,от където и да го...погледнеш.Даже си носи и маската...правилно,не като Тиквуня,което показва...дисциплина и здрав...разум.Да се чуди човек,какво прави този...там,в тази Бокова...кохорта,която е на път да се срути с гръм и трясък сред...пушилка и отломъци.Отговора в...един-за облаги,ще стои до последно и ще си...вярва,че направил нещо за...народа.Ако се погледне отстрани,ще се чувства...горд и значим.На фона на Тиквата даже...блести;пълен бокофски...отличник.
67
3
 
14
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Успех Цецо. 1.ва Точка от програмата - поне по един апартамент за всеки. И да не забравиш да попиташ съпругата!
66
2
 
11
 
! Отговори
. преди 3 години
Ха, ха държат заедно далаверите тарикати.
65
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е ГЕРБ е за постове, власт , влияние и пари г-н Главчов , изхабихте се и оядохте отдавна, трябва да си ходите и да дойдат свестни хора милеещи за България и обеднелият и народ.
64
4
 
19
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Поредния кандидат за Народен съд - възмездието за ГЕРБ-ерите трябва да бъде неизбежно!
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Аз обичам България!Разбирам те, хората в началото на "прехода" вярваха, нищо че съм бил лапе тогава, такова беше усещането.Как ни извъртяха, че чак се чудим какво стана.
62
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До:поправкаЗахариева и Караянчева хващат окото, не че едната си говори колкото да не заспи а другата не знае къде се намира столицата на Китай...хаха.Ако беше за Камбоджа, щях да разбера, но за Китай!
61
4
 
14
 
! Отговори
Гербераст се римува преди 3 години
с педефаст! Като се почне с Костов и се свърши с Борисов всичко краде на поразия. Костов ми разгради дъежавата,Борисов ми взе всичко!!!! Взе ми и прехраната,защото от три месеца гербавите началници ме съкратиха,Господ да ги накаже! Няма работа,няма прехрана само едно възмездие ми остана!Не ме интересуват еврата в шкафчето му искам работа! Ще си го получи дебелия има време ,ще страда той или внуците му плъх нещастен!
60
5
 
14
 
! Отговори
Аз обичам България! преди 3 години
,,Не съм комунист и никога няма да бъда" както се пееше в една песничка в която аз вярвах. Беше отдавна,а всички,които но я пееха се оправиха,а ние ,които я слушахме още бленуваме за тази прикъзка,но трябва да спрем! Аз търпя развитие и стигам до извода,че трябва възмездие! Затова обещавам да гласувам за този,който обещае днешните грабители да влязат в затвора! Дори ще гласувам за дявола,ако опандизи тази зган,която ни управлява.Може да се казва Нинова,Цветанов или Манолова,но изметта на прехода