Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков

Създават се внушения за нещо скрито и нередно
Обновена: 2 юли 2020 17:48 | 2 юли 2020 17:45,
486
Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Още по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
2
 
4
 
! Отговори
Инструмента на ДЯВОЛ преди 3 години
Ба.. Каскет Гошефф и ква стана, тя!!!!!"Пламен Бобоков: "Това, което казах и продължавам да твърдя е, че нямам телефоните на Президента в устройствата, иззети и задържани от Прокуратурата, а не че не го познавам или не съм си писал с него. Въпросът, който увисва в пространството и никой не желае да зададе е: Тогава от чий телефон, след като не е от моя, са взети въпросните щедро разпространявани чатове? Дали пък не е от телефона на Президента?""https://bntnews.bg/news/poziciyata-na-plamen-bobokov-za-novite-chatove-razprostraneni-ot-prokuraturata-1063257news.html
247
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен259 Искаш да кажеш, че Бобооооков е телефонен досадник и тайно се обажда на известни личности , които видите ли, нямали нищо общо с него? Не ме разсмивай.
246
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 253 С две думи , ако аз ти се обадя или пиша , значи ти си комуникирал с мен. Така излиза , или ???Къде е отговорът на Радев ?
245
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 255 Комунистите от БСП четете, както дяволът чете Евангелието. Все пак, не може всеки да пише есемеси на президента ,нали?
244
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хора248 Ха,ха, виждаме и ние истината, как си е назначавал Деса за секретарка и как държавата й е плащала наема. "Застарялото"дело го спаси от съда.
243
11
 
11
 
! Отговори
Паника преди 3 години
Шафьора на дрона се е уакал целия. Ще вика Решетников за помощ
242
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 255 Ти въобще чел ли си есемеса на Бобоков ?Къде пише там , че Бобоков иска назначаването на даден човек ?И какво е виновен Радев ,че Бобеков му е писал ?
241
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До м256 Хааах, те са най-големият фейк,който можеш да си представиш. Като е прев,защо не дойде и покаже всичо, което има пред съда. Може да си вземе адвокат от Брюксел, ама не му стиска.
240
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Така е254 Самият факт, че президентът влиза в подобни комуникации е нарушение.
239
3
 
4
 
! Отговори
м преди 3 години
До Анонимен 251 а сигналите на Божков и те ли са фейк ,м Неговите есемеси , той поне е въртял бизнес с Борисов години наред , и знае как стават нещата Разследване кога , публикации от прокуратурата кога ?
238
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До да те попитам 254 Този който си назначава фенове на Хитлер за съветници, които се снимат с хитлеристки поздрав не е президент на всички българи. Консулите се назначават по препоръка, а не с ходатайства, в частни чатове. Знае се, как се правят предложения до президента, има си официален канал и процедура за това. Която не е спазена с кума на Каракачанов-Бобоков, дори е нарушена грубо, за Гумен,да не говорим.
237
6
 
4
 
! Отговори
Така е преди 3 години
и какво е написал Радев.Тия хибрини полицай са прости мислят ,че народа е *** всичко се вижда от страни по делата им.
236
5
 
11
 
! Отговори
вярно преди 3 години
някой герберски *** може ли да отговори на въпроса , кой назначи "Пацо терасата"/ Пламен Георгиев/ за консул в Испания ? Борисов или Радев ?Е който го е назначил , той има власт да раздава консулски и посланически места И верният отговор еееее..... точно така , ББ - Вожда на хунатата
235
5
 
5
 
! Отговори
Хора преди 3 години
Радев вижда истината искат да ви направят хибридни хора като пилетата ,свинете и цветята да живеете известно време и да умрете..Това е технология създадена е от големите олигарси милиардери.Живеете до пенсия и чао.Всичко е хибридно което за храна,ваксини и рстителност.ПОМИСЛЕТЕ ОБРЕЧЕНИСТЕ.ДЕЦАТА СТАВАТ ХИБРИДИ.
234
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин 254 Фейк нюз и монтирани фотоси на бездарници от ДС, не четем.
233
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Овцете много бързо забравиха спалнята....или просто така им оттърва :)))
232
0
 
2
 
! Отговори
да те попитам преди 3 години
До Анонимен 251 Гьобелсчо , кой назначава консулите ?
231
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Енергетик 249 "Кой позволява на един селянин да гърби България"----И аз това се чудя , ама все се намират хора да гласуват за Борисов . Останалите ги купува от махалите . Половината му правителство е сменено или заради далавери , или поради некадърност. Почти всички висши гербаджии са милионери , или семействата им . Лобирания , конфликт на интереси , далавери , срастване с престъпността , няма разделение на властите и какви ли не още престъпления ощетили България с милиарди
230
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оказа се, че Радев е Pezident на Бобокови, а не на българския НародЧат: - Ало Радев ще ми пратиш ли един консул за секретарка на пристанището в Монровия, че го взех на концесия !
229
11
 
13
 
! Отговори
Чата на Радев е ясен преди 3 години
Цялото Президентство , върти външно-търговски далавери , с "доверени другари" , като Бобоков и други подобни...ха,ха,хааааааа...СИЛНО ОБАЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ , ЧЕ ТЕЗИ "БИЗНЕСИ" , СА САМО ЗА "БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ"!ЛИБЕРИЙСКИЯ ФЛОТ Е ...ФЛОТ ОТ КОНТРАБАНДИСТИ , НА ВСИЧКО....КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!