Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България

Оставката му ще го върне, смята лидерът на БСП
19 юли 2020 15:43, Анисия Иванова
169
Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България
Снимща: БСП

"Тези дни в Брюксел се решава изключително важен въпрос за бъдещето на ЕС и на България. Там се обсъжда бюджетът за следващия програмен период и средствата за възстановяване на икономиките и подпомагане на социалните системи на държавите членки от пандемията COVID-19. В същото време се обсъжда отпускането на европейските средства да бъде обвързано с върховенство на закона. В този момент улиците на България са заляти от протести, точно заради липса на върховенство на закона", каза председателят на БСП Корнелия Нинова.

В Бургас тя се срещна с областния председател на БСП в Бургас и с общинските председатели на партията от  Бургас, Царево, Малко Търново, Карнобат, Приморско, Поморие Несебър, Камено, Средец, Сунгурларе, Созопол и Руен и се включи в отчетно-изборната конференция в Айтос, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Нинова обърна внимание, че европейските медии пишат, че у нас се шири корупция, злоупотреба с власт и беззаконие. "Така правителството на Борисов поставя под риск възможността с европейски средства да възстановим икономиката, въпреки че внасяме своята вноска във фонда за възстановяване. Това правителство ни отдалечава от европейския стандарт на живот. Заради корупцията на всички нива ще продължаваме да изоставаме и да бъдем в периферията на Европа", каза още Нинова.

Според лидера на БСП е много цинично  Борисов да призовава в Брюксел да се подпомогнат социално слабите и безработните, вследствие на кризата, след като той не направи нищо за тях в собствената си страна.

"Оставката на правителството е възможност България да има своето достойно място в Европа, българската икономика да получи шанс за развитие, а народът- перспектива за европейски стандарт на живот. Правителството срина доверието на Европа към България. Оставката му ще го върне", завърши Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Организаторите на протеста сринаха доверието на Европа към България.
68
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До BGПомнят Костов, Божков, Софиянски и др. и 70 % безработица и приватизация подаръци и марици за НАТО и ЕС и нарязани ракети за САЩ. и закрит АЕЦ.
67
3
 
30
 
! Отговори
то преди 3 години
Ами то така е винаги: "Крадеца вика, дръжте крадеца!" Но, тя не била такава...нито е корумпирана, нито краде, тя е "борец за правда". Защо никой не търси отговорност на тази крадла и не я гони, не протестира срещу нея и нейните приближени марионетки? Защо никой не извади на показ и нейните кражби, не доказа каква точно е? Значи другите са мафиоти, а тя ...не? За нея няма ли закони и затвор? Нали е голяма "моралистка",защо никой не иска нейната оставка, за да има справедливост, и не само нейната?
66
4
 
31
 
! Отговори
BG преди 3 години
Българи, толкова ли Ви е слаба паметта. Жан Виденов , Румен Гечев и т.н. Забравихте ли 300лв. - 1$. Боже пази България от червените!
65
3
 
18
 
! Отговори
Атанасова преди 3 години
Нинова спорт мен не е подготвена за премиер. Много грешки прави и хората от партията й не я харесват.
64
4
 
16
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Смятайте каква кражбА вилнее в Русия (при тези природни ресурси) , щом тук опозиционните им кадри имат такива имоти.В Интернет пространството циркулира новина, че Путин е най - богатият човек на планетата със 160 МИЛИАРДА!
63
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя Европа? Москва? Понеже лидерите в Европа която не е червената Европа подкрепят правителството. Може да не е топ, но по-добро няма.
62
4
 
24
 
! Отговори
Dio преди 3 години
А вие с безделника от Дондуков 2 в сговор с божков, цветан василев, румен петков, христо иванов и други комплексари и бандити давате ли си сметка какво причинявате в момента на държавата и на нас? Сега се надявате да не получим парите, които очакваме от ЕС, за да имате повод да плюете по ГЕРБ още по-злобно. Вие какво направихте, с какво помогнахте? Що ли питам ... Никога не ви е пукало за други, освен за вас.
61
4
 
29
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
И оставка да подаде правителството на следващите избори пак ГЕРБ ще спечели! На болшинството от хората им е ясно, че се направи много за държавата!А платените и хейтърите да подскачат по площадите!
60
1
 
19
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Баба Дора да иде да поплаче на рамото на Kypнeлa! Боже каква карикатура!
59
2
 
19
 
! Отговори
Ozzy преди 3 години
На лъжата крачката са къси, погледнете снимката и ще се убедите. Освен да бълва шит като машина за конфети друго не съм видял от ?-та.
58
1
 
19
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Не питат лидерката на бсп за хотела?.То не е само хотел, а цял комплекс- Resort (аз го видях) в чийто пристанище е акостирала яхта на черепухата за 3 млн. ?. Съд, затвор и да може деца от училищата да могат да ходят там на екскурзия и почивка!
57
1
 
23
 
! Отговори
Срам и позор преди 3 години
Пускам днес телевизора и що да видя - група миячи на чинии в Брюксел решила да изкара 20-30 евро в хубавия неделен ден и застанала до парламента и със знаменца подскачат като пъдпъдъци. Как не ви е срам бе хора?!
56
2
 
31
 
! Отговори
Dio преди 3 години
Какво искаш да кажеш, корнелийо? Че Брюксел чака бсп да дойде на власт и насам ще потекат реки от евро? Помним батко и братко и други ваши хора, заради които мигновено ни спираха еврофондовете. Може и да излъжеш някоя червена бабичка, но с това ще си останеш.
55
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей не се наяде тая, само пари са и в главата
54
4
 
26
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
***!Всички фалити на България от 9.9.44 са при управлението на БКП-БСП.
53
2
 
25
 
! Отговори
Tцтц преди 3 години
Давай оставка *** крадло. Продавай си хотела и отивай да си доплащаш Техноимпекс
52
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ненке скъпа, защо Станишката те изрита навремето като вмирисана паачаа? Заради корупция Ненке, корупция и гишевти!
51
1
 
27
 
! Отговори
Помня преди 3 години
Малеее, Нинова няма никакъв срам. Тя щяла да управи държавата.Ама ние помним.
50
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и към Нинова доверието на хората и бесепарите е сринато и никой не я иска в БСП, отделно и че е крала държавни пари да строи хотели,ама нещо не виждат далаверите и!Нинова,дай път на заместника си и не злепоставяй БСП повече!