Дядото на бития студент към Борисов: Не съм комунист, омерзен съм!

Всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд, заяви д-р Димитров
Обновена: 20 юли 2020 21:46 | 20 юли 2020 21:35, Анисия Иванова
309

Дядото на бития студент от Хага - Евгени Марчев, отговори на премиера Бойко Борисов и заяви, че е дълбоко омерзен от неговия коментар.

Във втората вечер на протестите в София напрежението ескалира, няколко души бяха задържани, а срещу част от тях имаше и полицейско насилие. Едно от момчета, което влезе в болница, е студентът в Евгени Марчев. В Брюксел вчера премиерът коментира случилото се за първи път.

Още по темата

"Горчиво съжаляваме, но никога, никога това не е било толерирано от нас, но неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да имаме възможност да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон или където и да е било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил да маршируваме на манифестации", заяви министър-председателят.

Часове след изказването на премиера дядото на Евгени се обърна към Борисов, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Бях изумен, изненадан съм, омерзен съм, че начело на нашата държава има такива хора. Аз не съм никакъв комунист, аз съм един д-р Димитров. Моите родители са прости орачи и копачи, нямам закрила от никой, сам съм се борил и всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд", каза той.

Според дядото на битото момче единствената причина някой да не може да изпълни мечтите си, са вътрешните граници и честността.

Очаква се в близките дни да станат ясни резултатите от вътрешната проверка в СДВР. Полицаите, които се виждат в разпространените клипове са временно отстранени от работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
7
 
3
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 3 години
Бате е говорил за другия дядо на момчето, ама тоя гузен негонен бяга.
210
3
 
3
 
! Отговори
Преводач на Мафията преди 3 години
Лука Браци спи при рибите = Лука Браци е убит, не го търсете.Дядо ти е комунист = Знаем кой е дядо ти и всичките ти близки, не пускай жалби.Ха-ха-хаСмях!
209
4
 
6
 
! Отговори
Мафиотски Превод преди 3 години
Нали знаете филма Кръстника? Така. Има една сцена, в която дават на Корлеоне риба в бронежилетка. В сцената го обясняват като "Лука Браци спи при рибите" - сицилианско послание, че Лука Браци е убит.Е точно това направи Бойко Борисов вчера, казвайки че дядото на бития е комунист. Превода от мафиотски език е: "Не пускай жалби, защото следим близките ти"ЕВАЛА МАФИОТЧО! ГОЛЕМ КРЪСТНИК СИ ТИ, АМА ТРЕ ИЗЛИЗАШ ОТ ФИЛМА ВЕЧЕ, ЩОТО СМЕ 2020 И ДЕЦАТА ПОРАСТНАХА, А ТИ СИ НА 60 ГОДИНИ, ПЕНСИОНЕР.
208
5
 
6
 
! Отговори
Заплахи преди 3 години
Спри жалбите, защото знаем къде живеят близките ти!КЛАСИЧЕСКА МУТРЕНСКА ЗАПЛАХА! АКО СЕ УПЛАШИТЕ, СЛЕДВА УНИЩОЖЕНИЕТО ВИ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА СТРАХА!
207
4
 
6
 
! Отговори
Посланието до БИТИЯ преди 3 години
Спри с жалбите, защото знаем кои са близките ти.КЛАСИКА!
206
3
 
6
 
! Отговори
Мутренско Послание преди 3 години
В мутренските среди, подобно изказване означава САМО ЕДНО: "Знаем кои са близките ти, внимавай какви ги вършиш!"НИКОГА НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ МУТРИ! ТЕ РАЗЧИТАТ НА ВАШИЯ СТРАХ! АКО ИМ СЕ ОПЪЛЧИТЕ СЕ НАCИРАТ!ЗНАЙТЕ ГО! ИМАЛ СЪМ ПРОБЛЕМИ С ТАКИВА ИЗМEКЯРИ! НЯМАТ . ПРЕДИ ИМАХА, ВЕЧЕ НЕ! ИЗБИХА МЪЖЕТЕ С - СЕГА СА САМО ЗАПЛАШВАЧИ!НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ ДА ВИ РЕКЕТИРАТ!
205
4
 
7
 
! Отговори
Премиер Заплашва преди 3 години
Знаем кой си, знаем кой е дядо ти, знаем кои са близките ти, внимавай какво правиш!Бойко БорисовПремиер на Република България, член на Европейски Съюз
204
5
 
8
 
! Отговори
ПРИТЕСНИТЕЛНО преди 3 години
Премиера е наредил да се провери цялата фамилия на момчето, така ли?Това ли е премиера на България? Държава, членка на ЕС? Това ли е ЕС?КАК ИЗОБЩО СТИГА ИНФОРМАЦИЯ ДО БОЙКО БОРИСОВ, ЗА ТОВА КОЙ Е ДЯДОТО НА МОМЧЕТО?! ТОВА Е СКАНДАЛНО! МЕГА СКАНДАЛ! СКАНДАЛНО Е ДА ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА В ЕС!СЛЕПИ ЛИ СА ВСИЧКИ?
203
3
 
7
 
! Отговори
Моят Анализ преди 3 години
Споменавайки дядото на момчето, Борисов (бивша мутра от СИК) цели САМО ЕДНО:Да каже на протестиращите "Знаете, че мога да ви намерА! Цялата ви рода мога да намерА!"Това само по себе си може да се приеме като ЗАПЛАХА за живота, присъща на мафиоти и подобни изказвания са НЕДОПУСТИМИ от един премиер... още повече премиер на държава от ЕС!ЕС, СЛЕПИ ЛИ СТЕ? EU, ARE YOU BLIND?
202
2
 
9
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Бойко някой път наистина не знае какви ги говори. Все търси виновници навсякъде и те са винаги и само от БСП,като бик се побърква като види червено. Не е било редно изобщо да навесва дядото на студента,дори и да е бшл комунист.Самият Бойко е бивш комунист и неговата синя партия е съставена от бивши комунисти.
201
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Падна ниско краля Слънце. Много ниско.... чак ми става жал."По-ниско от мандраджиите е невъзможно да се падне.
200
3
 
5
 
! Отговори
Малко странно.... преди 3 години
Съмнявам се МИЛИЦИОНЕРСКОТО ЧЕДО Бойко да е имал мераци да учи в Хага или Амстердам... Масква - да, ама другото... айде моля!Това няма как да стане! Няма шанс!
199
5
 
5
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
Голям гаф на Бойко Борисов. От този гаф проличава слабост , параноя и страх.Падна ниско краля Слънце. Много ниско.... чак ми става жал.
198
2
 
3
 
! Отговори
- преди 3 години
Много моля, всички на тяхната възраст са били комунисти, освен Бойко Борисов, само той не е бил комунист. И затова Тодор Живков го е харесал за свой бодигард, да го държи под око един вид.
197
4
 
5
 
! Отговори
Абе... преди 3 години
Защо никой не коментира ФАКТА, че Томислав Дончев от ГЕРБ обяви война на гражданите?!Това само по себе си е достойно за оставка на цялото правителство!
196
2
 
8
 
! Отговори
BGN преди 3 години
Кралят Слънце голямо безселие показа с този си коментар, ама нали 10г живее с насаждането на омраза и все комунистите му виновни ...
195
4
 
4
 
! Отговори
Томислав Дончев преди 3 години
Ние сме демократи.Но най-важното за нас е, че няма да подадем оставка, дори да стане гражданска война. Ние може и да я спечелим! ПоВТАрям! Да я спечелим!Чухте ли ВА народ ли сте, кво сте там?! ПОВТАРЯМммм! ДА Я СПЕЧЕЛИМ!Преял Гербав власт не пуща!
194
1
 
4
 
! Отговори
Евтаназия преди 3 години
Държава с толкова ТУМОРИ в нея трябва да се евтаназира. Само така ще се освободи пространство за държавата на МЛАДИТЕ и ПО-УМНИ ГРАЖДАНИ.ФАКТ
193
1
 
4
 
! Отговори
Биби Пенсията преди 3 години
БАЦЕ ПЕНСИОНЕРА ЛЪЖЕ ПО 365 ДЕНА В ГОДИНАТА, 24/7.Старостта не му се отразява добре. Трябва да го ЕВТАНАЗИРАМЕ ОТ ВЛАСТТА, ЗА КОЯТО СЕ Е ХВАНАЛ, КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА.ВЛАСТТА НЕ ТИ Е СЛАМКА! ТИ СИ СЕ ПРЕВЪРНАЛ В ТУМОР ЗА ВЛАСТТА! КЪШ!
192
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
150 Баба ГицкаС истинското име Па ча вра е търкала някакви жълти плочки! Само дето не каза тарифната ставка в какво е била - рубли или в натуралност/стока!Не е ходила по далече от първата спирка на трамвая или автобуса, ама умува за Хага! Умствено не узряла, ама раздава с широка ръка съвети!Иска от другите явното име, ама сама тя е Баба Гицка. Колко ли мозък трябва да се ампутира, за да се постигане това гениално умопомрачение?