Симеонов: Радев е некомуникативен, страдащ от тежък нарцисизъм

Според лидера на НФСБ зад агресивните агитки стоят хора с пари
3 сеп 2020 09:27, Нели Христова
137
Симеонов: Радев е некомуникативен, страдащ от тежък нарцисизъм
Снимка: БГНЕС

"Трябваше с по-здрава ръка, още в самото начало, да бъдат разчистени кръстовищата и повече да не се допускат протестиращи да блокират възлови места. Ако това беше направено, нямаше да се стигне до снощната вечер", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред NOVA. Според него зад агресивните протестиращи стоят "хора с пари".

Още по темата

"Тези агитки не идват от чужбина, те са от България и са добре известни на полицейските органи, особено на онези, които се занимават с футболното хулиганство. След снощните сблъсъци изпъкват два проблема. Първият е неовладяното футболно хулиганство в България, а вторият – неконтролираното разпространение на дрога на футболни мачове", допълни още той.

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вчерашният протест беше фиаското на амбициите на президента да овладее изпълнителната власт и да спечели следващите избори", заяви Симеонов. Според него Радев се показал като "некомуникативен, с тесногръдо мислене и страдащ от тежък нарцисизъм".

По думите му зад футболните агитки стоят "хора с пари".

„Ясно е кой плаща. Бяха прихванати разговори с Васил Божков. Има достатъчно много кримиконтингент, който е на свобода и който е заинтересован в България да цари хаос, а не ред”, коментира той.

По думите му няма логика в искането на ДПС за оставка на премиера и президента, тъй като, ако това стане, целият парламент трябва да се смени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
11
 
762
 
! Отговори
тошко преди 3 години
Този е смотан и много глупав
58
10
 
720
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно си точен Валери!
57
7
 
113
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много платени тр.., много нещо!Чак е плашеща агресията им.Симеонов няма да се откаже от бруталните си методи на действие само и само да е в НС до пролетта. Марешки го купиха с концесии на плаж. А Валери с какво го купиха?
56
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"народа" на Фигуранта беше събран от Полицията в два рейса - 126 наркофенчета на Черепа и Костя Копейкин !
55
9
 
20
 
! Отговори
Р.Г. преди 3 години
Ти си пълен ***! Валери Симеонов - доживотен затвор!
54
15
 
23
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 3 години
Щом ДПС иска оставката на президента веднага подкрепата за достойни ГЕНЕРАЛ Румен Радев се покачва с нови 20 % и достига 95 %. Мутри ВЪН!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
53
11
 
19
 
! Отговори
Точно ! преди 3 години
Не го харесвам, но всяко изречение му е в 10-ката...
52
16
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
С гласовете на ДПС се събират над 160 гласа в парламента и Радев е аут. Припари му под дирника и се скри пак в избата на Дондуков :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
51
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев да се яви в Парламента за да си подаде оставката !
50
16
 
15
 
! Отговори
обществото очаква преди 3 години
За национално предателство. Заплахи с убийство няма условни присъди поради особената обществена опасност. Скоро, ще видим Радев в раирана униформа.
49
13
 
15
 
! Отговори
До 40 преди 3 години
До АнонименБлагодарение на платените провокатори, днес се говори само за сблъсъците от протеста.Вчера на площада бяхме около 50хлд човека.Таа, без да си видял/а, типично като гербаджийски ***, само се изхождаш по форумите. Иска ви се да сме 1000човека.
48
5
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Винкела,Касабооф и още...двама и напълниха...файтона на Фронта.За...фтори файтон,няма хора.
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Балевски (номер 25)Абе ти знаеш ли, че още 1988 г. Тодор Живков е искал България да влезе в Европейския Съюз?Не се майтапя, съвсем сериозен съм!Казал го е на среща с баварския министър на ФРГ!Има статия на сайта на Дойче Веле!И с това приликата на бай Бойко с бай Тошо става пълна - на 100%!
46
7
 
18
 
! Отговори
www преди 3 години
P.S. Не съм чул някой от познатите на Радев да рита бездомни в подлезите. Не съм чул приятелите на Радев да карат пияни и т.н. и т.н.
45
10
 
13
 
! Отговори
време е преди 3 години
Аз мисля че вече е ред на Гешев да раздаде обвиненията.Колкото и да му е мъчно на руската ***, той изтегли късата клечка.
44
14
 
17
 
! Отговори
www преди 3 години
Радев не бие бабички и не управлява с ГЕРБ и ДПС!
43
11
 
14
 
! Отговори
Кмета на Симитли преди 3 години
"некомуникативен, с тесногръдо мислене и страдащ от тежък нарцисизъм"Е не може да е като вожда тиква свръхкомуникативен, с широконадупено мислене и страдащ от още по-тежък нарцисизъм
42
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев откакто ДПС му поискаха оставката сигурно не може да спи вече xd
41
9
 
20
 
! Отговори
Бай Суджук преди 3 години
Обединените *** никога повече няма да влязат в Парламента ( ще получат 0,1 % от гласовете) защото ПРЕДАДОХА и ПРОДАДОХА българския народ!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!! ОСТАВКА - СЪД - ЗАТВОР!!!
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До *** Радев 37А някой друг се изпокри. Къде се скри?