Протестът ще се радикализира, възможен ли е кабинет ДБ, БСП и Слави?

Очаква ли ни правителство на малцинството?
Обновена: 6 сеп 2020 09:46 | 6 сеп 2020 09:45, Александър Попов
421
Протестът ще се радикализира, възможен ли е кабинет ДБ, БСП и Слави?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Събитията от 2 септември, когато се състояха сблъсъци между полицията и протестиращите, са имали частичен ефект на сплашване. Протестите няма да спрат, но ще се радикализират. Нямаме нужда от всичко това, заяви социологът Кънчо Стойчев пред bTV.

Според него "кървавата сряда" е най-грозното нещо, което се случвало в последните 30 години.

"Случи се така, че бяха бити не тези, които трябва да бъдат набити, защото на площада се появиха едни лица, които трябваше да бъдат набити, но вместо това бяха набити невинни хора", коментира още социологът.

Още по темата

Вероятно ни очаква правителство на малцинството, защото всички ще се обединят срещу ГЕРБ, прогнозира политологът Стойчо Стойчев.

"Струва ми се, че ще имаме все по-фрагментирани парламенти, равни по брой депутати и партии, досега имахме една доминираща партия и други по-малки. Ще имаме многопартийни мнозинства и ще трябва да свикнем на 2 години да имаме", коментира Стойчев.

Според него живеем във време на нетърпимост между политици и обикновените хора. По думите му Бойко Борисов е направил много за страната ни в последните 10 години.

Стойчо Стойчев не изключи възможността следващото правителство да е коалиция на "Демократична България" и БСП , подкрепена от Слави Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да България са партия комунисти представящи се за десни. БСП са партия на олигарси представящи се за леви. А партията на Слави е партия на мутра представяща се за борец срещу мутрите. Майко мила, то като в сериала Туинпийкс - Совите не са това което са.
286
2
 
14
 
! Отговори
ПРЕЗ МАРТ... преди 3 години
ЧЕРВЕНИТЕ ПАК ЩЕ ЯДАТ БОЙ НА ИЗБОРИТЕ!ЗАТОВА БЪРЗАТ ГОРКИТЕ.......ХА,ХА,ХАААААААААААИСКАТ ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА--ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!НО , ПАСАРАН , ОБАЧЕ...!
285
6
 
3
 
! Отговори
До 80 преди 3 години
Ще гласуваме за партията на безпартийните на младия премиер с хареа обикновен млад човек като се създаде не за чалгаря дето е като тиквата или закостовиста на прокопиев или за комунистите ак оне се създаде партия набезпартийните няма да гласувае за никой и ще се емигрира нормален човек за Трифонов,Иванов,Нинова,Добрев и тнт не би гласувал
284
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
307 Чекмедзгето е нескопосан лъжа на идиотитеоколо Радев и Решетников.
283
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нападението на сградата на парламента и неизпълнение на полицейско разпореждане са престъпления навсякъде по света. Със всеем законно ги биха.Представете си някой да нападне сградата на сената в САЩ. Ще го разстрелят на място.
282
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
307 Слави имаше пистолет още в началото на 90-те,когато другаруваше с червените мутри.Имаше кеш и джип, докато хората нямаха, какво да ядат.
281
5
 
3
 
! Отговори
До 90 преди 3 години
С най-голяма подкрепа е партията на безпартийните на младия премире с харема ти си луд дамислиш ,че някой ще гласува за прокоепиевия костовист Иванов или за чалгаря милионер с джипа охрани чалгар или за комунистите народа масово няма да гласува за никой ако не се създаде партията на безпартийнтие на младия премиер с харема български политик като Курв нормален и млад обикновен човек
280
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма невинни. Всички бяха предварително известени на този ден ще има бой.Щом са отишли значи са се съгласили с вероятността да бъдат набити.
279
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаме БСП,АБВ,ДПС,единствено когато управляваха БСП и ДПС страната беше спокойна,дори и НДСВ може да приемем,но не чалгари-простаци и трътки!Или оставете ГЕРБ и ОП да си управляват,НЯМА граждани на протеста ,само партийци и платени протестъри!
278
8
 
4
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
Ти луд ли си бе властта ще поеме безпартинния младия премиер с харема нормален човек като Курц и нормален премиер от партията на безпартийните която ще вземе минимум 80 90% ще събере милиони гласове като се създаде,комунистите няма да вземете повече от 4% в а чалгара ще вземе 5 6% , костовиста 2 3%
277
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДБ, БСП и Слави, не само че не е възможен, но и е опасен за държавата, както и за тях самите.
276
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой дава пример с Германия, и как българите там спазвали закона...Да така е в Германя и аз искам така...проблема не е в народа, а в политиците.. Меркел има ли пистолет на нощното? Колко пъти е събирала собствениците на отбори в Бундеслига да оправя работата? Не видях в Германия реклами на ефбет, бет365 или други компании предлагащи залози...*** те там са бедни прости,да дойдат да им покажем как става...
275
16
 
2
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Всичко е по-добре от диктатура. В момента живеем в диктатура
274
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 311. Нникои американец няма да се занимава със синът и. Виж от руснаци по може
273
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На следващите избори партията на безпартийнтие ще има 100 % чалгара няма да вземе повече от 5 6 % ,костовистите на олигарха прокопиев няма да вземат повече от 2 3 % а комунистите 4%
272
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До288. Така стоят нещата, че Русия се бута в политическия и финансов живот на България без да е спрела след разпадането на СССР. Все още подържа отношения с депутати в НС и то добре платени. Всичко се знае кои са.
271
3
 
1
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
Единствения човек в тая държава с идеи е безпартиен направете партия на безпартийните на младия премире с харема нормален човек няма да гласува за тия костовистите на олигарха прокопиев, или за чалгара или за комунистите или за герберастите или за депесе не се направи партия на безпартийните ще се емигрира
270
4
 
2
 
! Отговори
за ИЗБИТИТЕ преди 3 години
ТОВА ЗНАЧИ ЛИ , ЧЕ СКОРО И СИНА НА КРУШОВИЦАТА У САЩ , СКОРО ЩЕ ГО УБИЯТ....ХАХАХАААА...А , ДАЙ БОЖЕ!!!!!!!
269
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да пишете смешни коментари съберете няколко стотин подписа да може младия премие с харема да направи партия на безпартийните иначе такива като чалгара,комунистите,костовистите и тнт ще ви управляват само той може да ви оправи никой друг не може да ви оправи чалгара ли вие сте луди
268
3
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
АМИ , БЪЛГАРИТЕ БЕГАТ ОТ КОМУНИЗМА ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААФАКТ -НЕОСПОРИМ!