Протестът ще се радикализира, възможен ли е кабинет ДБ, БСП и Слави?

Очаква ли ни правителство на малцинството?
Обновена: 6 сеп 2020 09:46 | 6 сеп 2020 09:45, Александър Попов
421
Протестът ще се радикализира, възможен ли е кабинет ДБ, БСП и Слави?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Събитията от 2 септември, когато се състояха сблъсъци между полицията и протестиращите, са имали частичен ефект на сплашване. Протестите няма да спрат, но ще се радикализират. Нямаме нужда от всичко това, заяви социологът Кънчо Стойчев пред bTV.

Според него "кървавата сряда" е най-грозното нещо, което се случвало в последните 30 години.

"Случи се така, че бяха бити не тези, които трябва да бъдат набити, защото на площада се появиха едни лица, които трябваше да бъдат набити, но вместо това бяха набити невинни хора", коментира още социологът.

Още по темата

Вероятно ни очаква правителство на малцинството, защото всички ще се обединят срещу ГЕРБ, прогнозира политологът Стойчо Стойчев.

"Струва ми се, че ще имаме все по-фрагментирани парламенти, равни по брой депутати и партии, досега имахме една доминираща партия и други по-малки. Ще имаме многопартийни мнозинства и ще трябва да свикнем на 2 години да имаме", коментира Стойчев.

Според него живеем във време на нетърпимост между политици и обикновените хора. По думите му Бойко Борисов е направил много за страната ни в последните 10 години.

Стойчо Стойчев не изключи възможността следващото правителство да е коалиция на "Демократична България" и БСП , подкрепена от Слави Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
1
 
9
 
! Отговори
ГЛОБИ И САМО ГЛОБИ.. преди 3 години
ЗА НАРУШИТЕЛИТЕ НА ЗАКОНА И РЕДА В ГРАДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!СЕЛЯНИНА Е АДСКИ ЧУВСТВИТЕЛЕН , КАТО МУ СЕ БРЪКНЕ У ДЖОБА!Я , ВИЖДА КВИ СА МИРНИ НАШИТЕ БЪЛГАРИ У ГЪРЦИЯ И ГЕРМАНИЯ!!!АМА , ТАМ ЖУЛЯТ ЯКО ГЛОБИ ЗА ТАКИВА "НАРУШИТЕЛИ НА ЗАКОНА"!ТОВА Е ИСТИНАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
266
14
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 години
При комунизма, който въобще не беше комунизъм, когато бяхме с Русия България стана 9 милиона. При американското партньорство България от 9 милиона намаля на 7.
265
16
 
3
 
! Отговори
Избитите преди 3 години
При американското партньортво за 30 години България загуби 2 милиона от населението си които измряха от беднос, болести, глад и мизерия. А други 2 милиона мият улиците на Запад и слугуват за мизерно заплащане защото в членката на ЕС и НАТО няма работа за тях и ги чака гладна cмърт.
264
2
 
9
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
КЪНЧО СТОЙЧЕВ ПИШЕ АДСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ , ОТ КОИТО СИ НАПРАВИ ХОТЕЛИ И ГОЛФ-ИГРИЩА , В ИНТЕРЕС НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!ТРЯБВА ДА СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО *** , ЗА ДА МУ ВЕРВАШ И И СЛУШАШ ТЪПИЗМИТЕ!ТОВА Е ТОЧНО ---"КОРУМПИРАН СОЦИОЛОГ"!!!ЛЪЖЕ НА АНГРО-СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ!
263
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Молдова е Русия. Молдовската армия беше на парада на победата в Москва. Както и сръбската.
262
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има нова партия на безпартийните която ще спечели с 100% и младия премиер с харема и другите безпартийни ще дойдат на власт въпрос на време е да се създаде и тогава костовисти,чалгари,комунисти,депесари,герберасти,Божков,Томов,Копейкин,Боец,Манолова,Цветанов,Патриотари и тнт няма да пишете за тях и ще се съобразят с избора на обществото а може и да не влязат в парламента
261
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А НАТО защо не приеме в редиците си Украйна, Молдова и Грузия?
260
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"И още нещо до оня дето иска да излезем от ЕС и НАТО,Махнем ли се оттам, очаквай веднага провокации от кремълското джудже и военни интервенции (по подобие на Молдова, Грузия, Украйна), примерно във Варна и Бургас"Па нали Русия е изостанала бе! И защо и е на Русия Варна и Бурга?
259
7
 
3
 
! Отговори
A бе преди 3 години
Нали живеете добре в ЕС и НАТО. Защо само Русия ви е в устата, колко лошо е в Русия, Русия е никой. Ми хубаво. Вие нали си живеете добре в ЕС и НАТО, какво само се занимавате с бедна изостанала Русия?
258
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократична България са ДСБ и Зелените да управляват заедно с БСП? Промениха се нещата през тези 30 години, едно време СДС бяха противници на БСП/БКП. Сега са явно ДСБ техните наследници са червенушки, първи дружки с БеКаПе-ту.
257
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разрухата на страните управлявани от американски пионки като Ирак, Либия, Украйна, България, Грузия и Бразилия придобива тотален характер.
256
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първа България не е Русия. СССР /е поткрепиха ВСВ от САЩ,Франция, Британия/ и ни смаза 1944г. И тогава започна " тихия червен терор " на БКП. ИЗПЕЗНАХА И УБИТИ МНОГО. Сега е друго. Точно обратното, Русия е никоя. И колко повече се бърка в политически, икономипески живот на България и други страни се САМОРАЗРУШАВА. И от болшая ще стане Малая.Нещо ,като Сърбия отделена от СФРЮ след Тито.
255
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали е Белорус или Блорусия, там няма умиращи от глад и студ хора. Но Белорусия е с Русия, а не с ЕС и НАТО.
254
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такава коалиция е абсурдна!
253
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали сме 80% ***, чалгари, загубеняци, лош мат'рял... Ше гласуваме залошите чалгари и ДБ-та.
252
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха, кой дава акъл, доценчето на герб Стойчо, провокатора от румънсоко посолство и медийната "звезда" защитаваща управляващата мафия!
251
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Дали е Белорисия или Белорус -"Два опита грешни, за да кажеш правилно името на държавата, върхо чието геополитическо състояние "съждаваш" - как да те взема на сериозно? КАК?
250
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърбия не е в ЕС и НАТО, и пак живеят по-добре, въпреки че Сърбия беше почти унищожена от американските бомбардировки 90те години.
249
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И децата и старите хора как са работели за себе си?
248
0
 
3
 
! Отговори
Завидеха ни преди 3 години
На убавио премиер и са конспиратурите ше ни го свалят с хибридна война. Па искат да сме зле ама....... и они че са зле