Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена

Според него протестоте са най-агресивните от 30 г.
20 сеп 2020 10:37, Александър Попов
204
Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена
Снимка: БГНЕС

Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план, заяви пред БНТ Валери Симеонов.

Според лидера на НФСБ изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Още по темата
Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата.

"Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", категоричен бе Симеонов.

Според него България се развива добре икономически през последните години.

"Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценява всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв., която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.".

Според него през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Той самият канил на разговор протестиращите, но не получавал отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
3
 
! Отговори
Дърт козел преди 3 години
Само аз ли?!??
105
5
 
8
 
! Отговори
Илитерати... преди 3 години
Валерката, всичкото "Патриоти", ГЕРБ и БСП трябва да прочетат "Приказка за стълбата", защото са се самозабравили.Слепи са. Слави Трифонов беше прав преди години, когато им каза "Вие сте се самозабравили, народа ще ви накаже." Това послание на Трифонов се оказа много правилна оценка. Човека ги разбира нещата. И действа много последователно. Наблюдавам го.Смятам да гласувам за неговата партия. Имам му доверие.
104
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерката да пусне кокала? Никогиш! :) Я го докопа пак, я не. Сега ще глозга до последно.
103
4
 
15
 
! Отговори
До 112 преди 3 години
Защото нямаме доверие в това правителство, да проведе честни избори.А и те искат да са на власт, докато правят изборите.Ще си правят кампанията с държавни пари, ей така...от джипката. Те ще управляват оолицията и т.н.Как пък не ви увряха мозъците, защо е необходима тази оставка.
102
6
 
4
 
! Отговори
555 преди 3 години
Когато ви набиват нещо в главите , обикновено ви изкарват акъла и познайте какво става - нощен зомби на жълто паве с потиснати физиологични нужди и нужда за истерична звукова изява .
101
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо трябва да се прави служеб кабинет месеци преди изборите? Няма логика да хвърляме държавата в хаос за пореден път. Има скоро избори всеки, ще си каже какво мисли. Призовавам Герб и Партньорите им да НЕ подават оставка! Това че загубилите изборите го искат... Нас не ни интересува.
100
5
 
16
 
! Отговори
ДО НОВИЯ ПРОКУРОР преди 3 години
Този е Най-Големия КРАДЕЦ на Данъците НИ .
99
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В. Симеонов е голям!!! Бях на откриването на паметната плоча и Панахида на Великия български пълководец генерал- лейтенант Колев размазал руския поробител край Добрич! С лични средства Симеонов е направил ВСИЧКО, това ли е мутра??? Или руския агент радев- БЕЗРОДНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, КАТО ВСИЧКИ РУСКИ ЕНИЧАРИ!Бог да ви накаже, дръвника е само за вас!
98
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Свилен --- колкото трябва
97
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля опишете тук какво е направила, построила БСП= пример построихме магистрала,мост,метро,зала ,ремонт,саниранеако е повече от ГЕРБ и коалиция ще гласувам за васи много други хора щяха да го направят
96
11
 
6
 
! Отговори
555 преди 3 години
Попитах един познат - Ходиш ли на протестите , а той ми отговори -Да не ме е еб-л лудия .
95
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите???Гешев подхвана мафиятс на всички нива и тя изшезе да протестира.В по - дълбок план,червените *** направили прехпда изведнъж псъзнахае май за тях беше дотука.И ярпстно нападнаха излъгалия ги Бойко.А той беше сложен пак от тях да може да има вечен преход.Е,май свърши и тоя преход!
94
4
 
13
 
! Отговори
свилен преди 3 години
за тези месеци колко дълг ще ни натрупате още . вън от парламента веднага . иска го Българския избирател когото ограбихте
93
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Засега единственните партий за който може да се гласува са възраждане и България на труда и разума само те ако се противопоставят на антиБългарската западна политика.А тези "новите" където ги показахте изкарани от нафталина "честният"Вълк Лупи,бсп ,цветанов,отломки от сдс,еш....бе войвода ,"приятната" външност на валери,дпс България няма шанс с такива.
92
10
 
19
 
! Отговори
Тита преди 3 години
Повдига ми се като го видя този - същото е с Боко, Шиши, Шкембе войводи и Дончев - кръговото.
91
3
 
13
 
! Отговори
имате късмет преди 3 години
Че набарахте българи да управлявате навсякъде другаде щяха да ва изметат .... а ако не си бройте бюлетините лично много добре знаете ,че парламента ще ви е само далечен спомен,,затова ви е зора не за народа ,нит за държава ви е ....
90
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умен човек не би искал избори при тези обстоятелства в момента именно - Пандемия, избори ще има март, зима и икономическа и финансова световни кризи!
89
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто е нелепа и смешна цялата тази история - крадци да реват че другите били такива. Че то в цялата нова българска политика има ли читав от корупция и кражби от далавера с най - големите мафиоти? Абсолютно не. Тогава защо не се престане с този фарс? най - смешни са тези дето спят в палатки и *** в химизирани тоалетни. Нека да помагат на тези които идват ,и те ще трябва да си напълнят гушите. ще ги видя тогава. Ха- Ха!
88
12
 
11
 
! Отговори
Прости им преди 3 години
Тези платени протестиращи не знаят в каква криза ще вкарат държавата при една оставка на Бойко!
87
7
 
10
 
! Отговори
До 88 преди 3 години
Целия ни живот в България зависи от еврофондовете мой човек казвам го със съжаление и трябва да се съобразяваме с това!Без еврофондовете вятър ни вее, дори заплати и пенсии зависят от тях! Щял да гони веригите хахаха, и след това???Та ние нямаме никакво производство, селското стопанство произвежда 10% от това което ни е нужно и ще ти дойде в магазина прескъпо, едно мляко от български производител е над 2 лева, ще си купуваш ли всеки ден!Малко се замислете какво говорите и вършите!