Борисов: Спорът ни с Радев отдавна е махленски, а не политически

Премиерът коментира обвиненията на президента
Обновена: 7 яну 2021 10:45 | 7 яну 2021 10:35, Александър Попов
438

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Спорът ни с президента Радев отдавна е махленски, а не политически, заяви Бойко Борисов по време на редовния брифинг за разпространението на коронавируса у нас.

Вчера се освещават знамената и той от нищото говори как съм ортак с Пеевски и ДПС. И как съм бил протеже на Ердоган. Аз печеля изборите си още от тези за кмет на София, когато бях без партия зад гърба си. Тогава Ердоган не помня, май и той беше кмет. Какво протеже може да съм му? Призовавам да не се заиграват с етническата карта, както и да не замесват имената на чужди президенти.

Още по темата
Какво общо имам аз с Пеевски? Години не съм го виждал, откъде на къде... ДПС ни е подкрепила за няколко законопроекта и толкова. Даже на изборите на много места битката ще бъде между ГЕРБ и ДПС. И то безкомпромисна, каза още премиерът.

Няма специалист, който да каже, че март месец пандемията ще е отминала, каза премиерът Бойко Борисов по повод коментарите за датата на вота.

За личните лекарите трябва да се направи коридор за бърза ваксинация, а за тези, които трябва да слагат ваксините да има по-големи възнаграждения, поръча Борисов.

Борисов отново поясни, че след като Радев е казал дата 28 март, тогава трябва да бъдат изборите и неговата партия се готви за тях.

Той определи като нелепо да се искат прогнози от докторите за ситуацията с пандемията в края на март. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


438
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-397 он фърчи само през почивните дни,когато всичките почиват ,он работи.
368
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-364,а чорапите на тиквата-пожарникар,да не са розови.
367
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес нема новини, нито хеликоптерът хвърчи, нито джипката пътува.
366
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Пилот за уволнение,също като твоя пожарникар,вече 30 години не е разбрал за това,икомандва държавата както охранителната си фирма "Ипон".
365
3
 
2
 
! Отговори
Пилот за уволнение преди 3 години
За 4 год. мандат Радев така и не разбра,че вече не е военен пилот, а граждански ..и никакви чужди самолети не се очаква да сваля. Да не ми се вживява и да не прави рискови маневри във въздуха,че изпопадаха чейнетата на електората му.На неговия самолет се возят половината българи,а на другия, който той иска да сваля се вози другата половина българи.И двете половини трябва да се приземят успешно,да се омешат и да си живеят общия живот.
364
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спешно се търсят за България лекарства и ваксина, срещу комунизъм, ментално проблеми и глупост! Това се вижда от троленето в форума. Явно решетников плаща добре.
363
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така. Бойко Борисов е абсолютно прав. Да попитаме Радев и всички около него леви и десни компрометирани политици, защо Тръмп е ПРОТИВ демокрацията, като неговите поддръжници влизат в Капитолия, и рушат, а Радев е ЗА демокрация като иска оставката на легитимно избрани парламент, правителство и главен прокурор ии под неговият юмрук рушат и блокират?Няма разлика. Тук в България има много хора, жадни за власт на всяка цена.
362
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно липсата на някои "госпожи" в спалнята доста е изнервило вожда.Чуди се как да се заяде с Радев,а после-спора им бил махленски.Ти се държиш като махленска клюкарка,а после по стар навик обвиняваш другите.
361
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Радев е най- добрия президент,който сме имали след промяната.Този истински мъж милее за България и българите.За него е важен българския интерес.Мразите го ,защото не може да му полеете на малкото котре,неуки и нахални гербегски слуги.
360
1
 
2
 
! Отговори
нещастник Боко преди 3 години
До БАНкоколко им плащаш?
359
0
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
НАИСТИНА ЛИ 12 % ПОДКРЕПЯТЕ ТАЗИ ЖАЛКА ГЛЕДКА ???
358
3
 
3
 
! Отговори
докато е комунизъм преди 3 години
До тук е пълно с лузъриНяма България! Народа ни избяга в чужбина! Останаха само предателите!
357
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е тъпо, селско парче от махалата
356
1
 
12
 
! Отговори
До 369 преди 3 години
Влезе в кереча пич:Мишо бирата- самоубит, а после и жена му.Ти си го избра с предложение към Кокинов за спиране на наказателно производство.Тефтерчето на Филип Златанов и ударите по противниците.Апартаментите на Цецо-първа серия.Летенето с тигърчетата наляво-надясно за наша сметка.Дилян Добрев и санирането.СМСите от членове на независимия съдебен съветКъщи за гости първа серия.Къщи за гости втора серия с участие на видни представители на коалицията ГЕРБ-ДПС.Апартаментите на Цецо и т.н.
355
4
 
13
 
! Отговори
тук е пълно с лузъри преди 3 години
Стига играйте с патериците Му...Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствената партия способна да гътне ТУЛУПА, ще му хапнете маркуча... Нужен е ОБЩ ФРОНТ !!! Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 години. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението (извън ЕНП) с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ ***....в случая добра или лоша това е БСП...иначе Тиквуций ще е вечен!!!Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!
354
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не можахте да го купите или уплашите!Радев ще изпрати цялата ви шайка в отвъдното!Съд за Гроб!
353
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова ще провали държавата, както проваля партията си. Тя не е екипен играч и уволни и отчужди всички по-силни лица около себв си. В това число и Радев.Нереалистично е да се вярва, че алтернативата на Бойко е някоя друга партия.
352
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Твърде опасно е Бойко да падне от власт,по-добре да продължи да си управлява!
351
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха.... този може само лентички да реже и да се прави на инспектор без квалификация. Става все по нагъл, а на външен вид го е докарал на гибон. Той има махленски манталитет и винаги го ползва, но никога не е могъл да се изкаже на високо ниво. Опростачи всичко свързано с думата Премиер, толкова ниско ниво не е имало никога и хората му са същите. Хората с интелект не издържат вече това поведение и държане. Не е мръдна от нивото си на охранител.
350
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, пак си номер едно!!!