Първан Симеонов за вота: Скърцането със зъби срещу ГЕРБ се засили

Трифонов има млада подкрепа, при Манолова ще видим ефекта от "Отровното трио"
13 яну 2021 12:39, Анисия Иванова
122

Невъзможните коалиции - кой ще управлява след изборите у нас?

По традиция тези, които загубят, казват, че изборите не са честни. Нищо отново няма да се случи, просто ГЕРБ останаха много дълго време на власт и скърцането със зъби срещу тях се засили. БСП, партията на Слави Трифонов и "Демократична България" вероятно ще кажат "изборите не бяха честни". Това заяви политологът и изпълнителен директор на "Галъп" Първан Симеонов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

"Сега живеем в трудна ситуация и след изборите може да е още по-трудна, особено когато няма коалиции", посочи той.

По думите му консултациите, които президентът Румен Радев провежда за изборите, няма да променят неговия имидж.

"В България едва ли има повече от 5,5 млн. души, от които 3,5 млн. ще гласуват, което е добро ново за Европа", смята политологът и добави, че интересът към изборите у нас се проявява, "когато дойде някой нов месия".

"Трифонов има млада подкрепа, ще видим какво ще направи, ще видим каква ще е кампанията му. При Манолова ще видим ефекта от "Отровното трио", при ВМРО - от Северна Македония, останалите ще видим дали биха се коалирали", коментира Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според него за момента най-големият въпрос е как ще се управлява след изборите и отговорът е "няма да е лесно".

"След 2020 година нямаме право да се изненадваме от нищо. Тези ваксини ни бяха представени като светлината в тунела, но излиза някой и казва, че не е ясно кога ще се ваксинираме, обаче трябва да си стоим вкъщи. Дано това да не остане така до изборите, защото е ясно, че това е удобно за властта. Използвам повода да кажа да се спазват мерките", каза още политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
8
 
26
 
! Отговори
земеделец преди 3 години
на пролет ще засея 80 декаро царевица. А наесен Райчев,червения и този козел да дойдат да я оберат. И без това цял живот никаква работа не се свършили
76
11
 
15
 
! Отговори
дядо Шишарко преди 3 години
До КомунистКо не, откъдя на къдя разтрел бря, трябва живи да ги одерат, и трябва да започнат от тебе и БСПдирастите бря...
75
6
 
12
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
Народен съд и разтрел за всички довели България до днешната национална катастрофа. Да почнем от врага с партиен билет от съюза на ловците и риболовците
74
8
 
18
 
! Отговори
баси глупостите преди 3 години
Голямо чесане на езици,голямо нещо!
73
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само Боко тиквата...и Чебурашка в съседната килия ,а може и в една килия,тъй като Чебурашка е влюбен в Бойко...
72
11
 
22
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Данчо...... Хората искат да видят вкарани по затворите хора като Бойко Борисов.... Други хора искат да видят фигуранта в затвора за опит за метеж и национално предателство. А всяка кифла иска да има световен мир, приятелю. Нали знаеш, че едно е да искаш, друго да можеш и трето и четвърто да го направиш. БАЦЕ така се е подсигурил и от Изток и от Запад, че още не е построен затвора, в който ще влезе.
71
25
 
13
 
! Отговори
данчо преди 3 години
Хората искат да видят вкарани по затворите хора като Бойко Борисов.За какви избори говорим изобщо.Обществото иска справедливост и осъдени политици.България има нужда от катарзис и справедливост.
70
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОСТАВКАКаква алтернатива може да е Славчо? Навремето се въртеше покрай най-големите мутри,а и от там доста зловредни навици прихвана!Да ходи да си гледа телевизийката,че на една мутра вече се нагледахме-цели две трети от тридесет годишния преход!
69
9
 
20
 
! Отговори
Друг социолог преди 3 години
Точно пък Първан Симеонов ли намерихте да цитирате ! Та това *** нищо не е познало досега и нищо н е е станало такак както е се е ицепил той ! Споко, ГЕРБ ще си управляват със или без коалиция , Първанчо ! Нищо сложно няма да има , защото хората не са вече комунисти , Първанееее !
68
6
 
14
 
! Отговори
амии преди 3 години
Преди избори всички социолози познават като комшийката Пена седнала на врач на ....
67
3
 
16
 
! Отговори
ТТ-7,62 преди 3 години
Проблема на българския политически елит е в Цялостната му Системната Деградация, а не в отделните партии!С една дума (образно казано) :- Които и да дойдат на власт почти нищо няма да се промени!Остава ни да живеем с надеждата поне да не стане по-зле!
66
5
 
19
 
! Отговори
Катюша преди 3 години
Ха ха ха, Само дългия *** Слави не е бил във властта. Ми той е властта ***, той и неговите *** сценаристки, винаги са обслужвали усно всяка власт ***.
65
1
 
6
 
! Отговори
кокошкова преди 3 години
До Соколова- В СКРАВЕНА Е ЛАГЕРА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ КЪДЕТО НЕ СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА.
64
26
 
4
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
Слави е единствената алтернатива. Само той не е бил във властта през последните 30 години. Другите са били под една или друга форма.
63
6
 
16
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Това БСПдирастче, не беше ли соло ташака на дъртия БСПдирастин А. Райчев...
62
23
 
15
 
! Отговори
Вторан Мърморанов преди 3 години
След някой ден, ГРОБ вече ще се изкарат жертви и света вода ненапита!
61
3
 
3
 
! Отговори
До32 преди 3 години
Гледай, колко минуси има.Ха,ха,що неграмотен народ се е засегнал.Чии ли електорат са?
60
6
 
8
 
! Отговори
До42 преди 3 години
Аааа,ясно,на теб тате ти каза,че глупаците ще работят,а ти като по умен ,завършил виШУ,ще въртиш синджира ,ще вееш герберското знаме,ще командваш.БОЖЕ,кави недоразумения има в БГ.
59
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бориславова Хърсев Костов Софиянски и Борисов станаха милионери от разграбаването на банките и бюджета в 1997 г. и КТБ в 2013 г. и новия външен дълг след 2017 г. и сега са демократи седесари.
58
3
 
2
 
! Отговори
до 65 преди 3 години
Това тръмпизъм ли е?