Депутат от ГЕРБ се отцепи на финала на този парламент

Владислав Николов ще е безпартиен до края на мандата
44
Депутат от ГЕРБ се отцепи на финала на този парламент
Снимка: БГНЕС

Един депутат от ГЕРБ реши да се отцепи от ПГ почти на финала на мандата на този парламент.

Народният представител Владислав Николов напуска парламентарната група на ГЕРБ, обяви от парламентарната трибуна шефката на парламента Цвета Караянчева.

Той е входирал писмо до нея, с което обявява, че ще остане в парламента като безпартиен. Мотивите за напускането му обаче не са ясни.

Владислав Николов е депутат от Плевен. Член е на социалната комисия, на тази по финанси и комисията за правата на човека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
Как пък не се отцепи преди една година, а чак на последната заплата?Това е висше прозрение ,по математика сигурно е бил отличник..
34
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен34,защо бе ***,депутатите на атака,като напуснаха коалицията с балевски,защо не коментираше,че са от квотата на атака,сега да знаеш нямаше да има избори,защото,нямаше да може да се състави 2017 година правителство.
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незабавно да напусне. Влязъл е с квотата на герб и сега оставя партията с депутат по малко, което е недопустимо.
32
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
Малко късно се е осъзнал,но пак е по-добре,отколкото никога.
31
0
 
0
 
! Отговори
моч преди 3 години
До до МочВсичко това е вярно , съгласен съм и не споря , но въпросът ми беше принципен и се отнасяше до това КОГА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА ??Последно има ли вирус или няма , ваксината вредна ли е или защо ваксинацията не върви ???И последно къде точно прочете че одобрявам или подкрепям БОКО ???ЦИТИРАЙ МОЛЯ !!Позицията ми е ясна - твърдо против ченгета , ДС-та , БКП-та , ДПС-та и т.н. Е-та без значение на партийна принадлежност - лустрация , вън от държавни служби и без обществени поръчки!
30
0
 
4
 
! Отговори
ПИПОНЪ преди 3 години
и този с особена форма на главата и яйдук от класа, цвъки веднала го *** в партия "Сега е момента за апартаментаааа"
29
0
 
4
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Отцепил се е от ГЕРБ, но ще гледа да се зацепи другаде, от където ще се отцепи за следващите избори! И т.н. и т.н.! Ето такива пла-шоци стават депутати! Зацепват се и обещават, нищо не свършват и се отцепват!
28
1
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Става водач на листата на Републиканците в Плевен.Мъти се нещо около Боко и ГЕРБ.Доста електорат ще преминат към партията на Цветанов.
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НИНОВАНе знам защо много често такива като теб правят такива внушения. БСП управлява 2005-2009 и нищо такова не се случи. Точно обратното. От 13% от БВП задлъжнялост, след 12 години управление на ГЕРБ имаме съотношение на дълг към БВП 30%. Цифрите сами говорят. Да оставим настрана сриването на цялата държавност. Очевидно си гербаджийски ***.
26
3
 
15
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Този номер е запазена марка на ЦвЦв! Просто плаща кинти на някой за да стане независим! Тоя *** явно не е включен в листите за изборите и е решил, че няма какво повече да губи. Що пък да не се облажи с 10-15 хилки на финала?!
25
0
 
10
 
! Отговори
Tangra преди 3 години
Явно нещо в новите сметки не влиза
24
4
 
12
 
! Отговори
до Моч преди 3 години
Кои мерки по точно борят "пандемията"? Да затвориш малкият бизне и да оставиш маса хора без работа, а в същото време да оставиш като монополисти големите вериги да си разиграват коня. Или да затвориш заведения а да оставиш хотелите и тяхните заведения. Или да вдигнеш заплатите на всички държавни служители и то във време, в което си затворил бизнеса. Ти си наистина яко промит мозък, активист, който гледа със захлас в устата вожда си и му подражава даже и в говоренето.
23
2
 
7
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Плаши те,я.Вас всеки друг ви плаши,освен ГЕРБ,защото знаете ,че Бай Ставри ви чака на гюме.
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма стига артик, и чекмеджето и Мишо бирата, и Мата Хари, и "ти си го избра шевфе", и заплашване със саморазправа и отнемане на бизнеси и какво ли още не. Така, че не ни викай *** а си купувай билет за чужбина, че шефчето ти, така се е оакало, че ще ви повлече всички по пандизите с него. Майар, че той ще си избяга в Испания, при куклата а вие при бай Хасан в софийският.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щял да премине в партията на Цецо.
20
8
 
1
 
! Отговори
моч преди 3 години
До 15 (;Лицемер !Кога казваш истината ????-Когато настояваш че няма пандемия , мерките са за да се наложи диктатура , а ваксините са вредни....или-Когато обясняваш как правителството не се справя с пандемията , няма мерки и изоставаме с ваксините...КОГА?!КОГА?!КОГА?!!!!ЛИЦЕМЕР !!!!
19
6
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 3 години
явно ти си от пицарите, кръчмарите и/или чалгарите, няма страшно защото като влезе в Народното събрание Слави Трифонов ще предпочете да гласува за БОРИСОВ 4, отколкото да стои като марешки при управление на Нинова
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков в интервю с Цанов ,каза че не скъпи за него !?
17
1
 
9
 
! Отговори
Елементарно преди 3 години
Не са се разбрали за кинтите по някаква игра.
16
14
 
4
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
плаши ме мисълта НИНОВА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО, не знам за колко време ще ми стигнат спестяванията при 3000 лева (новИ за щатски долар