Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Кирил Ананиев припада в момента на телефона, посочи премиерът
Обновена: 7 мар 2021 16:14 | 7 мар 2021 16:05, Красимир Ангелов
295
Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Нямам неизпълнено обещание. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение във Велинград, става ясно от видеоклип в профила на министър-председателя във Facebook.

Още по темата
"Гледал съм много улици и много сме направили - стотици километри. Като гледам какви блокове са направени около улицата, се чудя как са направени без улицата. Защо не се прави и инфраструктурата? Направихме Околовръстното шосе. Доста неща се направиха. Отпуснати са пари за три учили в града. Колкото повече правим, толкова повече хората искат", заяви Борисов.

Той посочи, че не ходи никъде предизборно. "Досега нямаме неизпълнено обещание, затова като ме хванат, искат да правим. Кирил Ананиев припада в момента на телефона", пошегува се Борисов.

"Ние години наред правим пътища и има какво да покажем в отговор на чуждите празни предизборни приказки. Сега и Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че е кандидат за президент", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По-рано в рамките на посещението си в село Кръстава Борисов посочи, че продължава изграждането на пътища, детски градини и водоеми, за да са спокойни хората в региона и да живеят добре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко цитати от днешните заглавия, в ТОЗИ сайт, опровергаващи (а може и подкрепящи) тиквените думи:- "Ремонтиран тротоар пропадна под краката на мъж в Пловдив";- "Разрушават част от крепостната стена на Созопол заради частен имот"- "Тръгваш за Сливен, оказваш се в Хасково... Ребусът на табелите на "Тракия"".Отделно са, непобликуваните тук, изцепки с "конрад Аденауер" и цензурата, гафът с предложетите прокурори-послушковци на Епрокуратурата и още и още...Ако това е обещавал - добре!
193
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 208 Легенди и ..приказки под шипковият храст...Особено ,как милиционерите дебнели в засади с ножици в ръцете ..
192
1
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТЛЪСТО ПРОТИВНО ПРАСИЩЕ !
191
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен И щото всичко изпълнил ,затова сме последни по стандарт в Европа . Затова сме най бедната ,най болна ,с най голяма смъртност ,най загиваща нация и в света .
190
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Ставри иска Тиква!
189
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 208Да , наистина нямаше тогава такива обръщения. Имаше "другарю". Имаше наредба в моето училище, че момчетата можеха да имат коса най-много до 2.5 см. а момичетата трябваше да бъдат или късо подстригани или на плитки. Имаше и милиционери които ни режеха панталоните тип "чарлстон" . Имаше и "заглушители" за да не можем да слушаме "Свободна Европа" и "Гласа на Америка" ...........Имаше и всеки петък само руска програма по ТВ..........Помня, помня....А ти?
188
1
 
10
 
! Отговори
МЕРСИ БОКУ преди 3 години
ИЗГРАДИХТЕ КАЛПАВИ ПЪТИЩА И МАГИСТРАЛИ ДА СЕ ТРЕПЯТ ХОРАТА И МЕСЕЦ СЛЕД ИЗГРАЖДАНЕТО ПОЧВАТЕ ДА РЕМОНТИРАТЕ.ДЕТСКИ ГРАДИНИ В КОИТО НЯМА МЕСТА ЗА ДЕЦАТА НА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ.ВОДОЕМИ КОИТО СЛЕД ВСЕКИ ПОРОЙ ПРЕЛИВАТ И БАТИСВАТ ИМОТИТЕ НА ХОРАТА.ДА ВИ ПИКАМ НА ИЗГРАЖДАНЕТО.КРАЯТ ВИ НАБЛИЖАВА.
187
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100 кила щял да записва дует с 200 кила.
186
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 200На 62 години съм, жълтоклюнчо тролски
185
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хората в нормалните страни биха се чувствали неудобно , ако подобно нещо като това на снимката ги управляваше Едва ли щяха да го допуснат А на фона на всички разкрития за корупция, зависимости и всякакви престъпни похвати - отдавна да е в затвора Ама какво да се чуди човек .Цветито въобще не се обиди от думите на премиера Видно е ,че на всичко са готови , само и само Бате им да не им отнеме кокала
184
1
 
15
 
! Отговори
хигиена преди 3 години
А северна България съществува ли за треб бе
183
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еййй, светилото Бойко! Само темето му свети и то на силно слънце
182
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пред *** и Пеевски, Бойко е направо светило!
181
0
 
11
 
! Отговори
мак преди 3 години
До Истукан. Той коли и беси, "раздава" там, където той смята за добре. И да, строи това, което на него му харесва и което според него е по-грандиозно. Как ще сравним магистрала с детски градини например?
180
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В кадър-БоБо и компания
179
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до199 Само с"обръщението"си "И КО"ми става ясно че нямаш и 30 години момче!-:( Ти не помниш.Но аз помня времето,когато младото "българско поколение"след 1989 г Започна да използва това"обръщение"!Вместо да го формулира като.И СЕГА КАКВО? Като чисто обръщение в Българският език!-:(Ама не!И Гарантирам ти,че ти написах само един минус на глупостите Ти!Останалите минуси дечо,ти ги пишат нормалните образовани българи,с житейски опит,много пред твоят!Ти само дедо си Борисов помниш!Ние много ПРЕДИ ТЕБ!
178
2
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Това не прави успешно управлението на ГЕРБ. Обещанията и изпълнението им нямат нищо общо с интересите на хората. Всички интереси са на Борисов и ГЕРБ. Исканията на хората са съвсем различни от предизборните обещания и изпълнението им. Борисов не мисли изобщо за национализация и засилване на икономиката. Има свои си интереси да строи магистрали. Не мисли и за поземните богатства, които подари на чужди инвеститори. Хората искат висок жизнен стандарт, Борисов не мисли за такова нещо.
177
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 197 Ако помниш,Той и " Тонката" така правеше! Бурни овации за, др Борисов щом темата беше за него.-:) Я се скрий бре! И не се показвай до изборите! След тях,сам ще разбереш,че няма смисъл изобщо да се показваш!!! Гаранция!!! -:))))))))
176
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смачкосания руски *** ми пише минуси :))) И ко?:))
175
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буци, тая къщурка отзаде ти, ти ли си я построил?