Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!

Премиерът обеща да не щади сили за опазването на здравето на хората
Обновена: 14 мар 2021 09:06 | 14 мар 2021 09:04, Камелия Цветанова
531
Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Днес е ден за прошка, ден за смирение и надежда! Християните вярваме, че ако простим оскърбленията, огорченията и обидите, и на нас Господ ще прости. Прощавайки, вървим към спасението“. Това написа в официалния си профил в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата


"Повече от година полагаме денонощни усилия да преведем българите през ковид-пандемията, която всеки ден поставя света пред нови и по-трудни изпитания. Разбира се, винаги може да бъде направено повече и по-добре. Но както и досега - няма да щадим сили в опазването на живота и здравето на хората", казва Борисов.

„Многократно съм заставал пред Бог и пред хората, за да призная грешките си и да измоля прошка. Вярвам в мъдростта на народа ни и в Божията закрила. Нека бъдем по-добри! Аз на всички прощавам, простете и Вие!“, написа премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


531
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
11
 
11
 
! Отговори
Василев преди 3 години
А на Вас никой няма да прости, че сте мързеливи,коплексирани,злобни, но за сметка на това с големи претенции!!!Бати Бойко е велик и води успешно страната в много трудни времена!Прощаваме ти Бати Бойко и ти ни прости, че първо искаме да решиш някой наш проблем, да ни асфалтираш улицата, или да блогаустроиш училището или квартала, но за сметка на това, хич не искаме да даваме и плащаме данъци!Животът е жесток селяни прости, а колкото сте по-прости, толкова е по-жесток!Агент Лаура Рокаши!ЦРУ!!!
222
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До факт 2България отдавна е забранила смъртното наказание, сигурен ли си, че си българин?
221
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БСП!
220
5
 
10
 
! Отговори
факт 2 преди 3 години
Някой ден, палачът на Бойко Борисов и на другите народни врагове, ще се просълзи и ще каже: Прощавам ви всичко, простете ми, че след секунди ще ви екзекутирам. И ще ги екзекутира със спокойна съвест, вършейки добро дело на справедливост, възмездие и народна воля. Като православен християнин, и аз прощавам на тези рядко суеверни чоевкоподобни властници и ги моля да ми простят, че влязох в ролята на пророк. Ромите и ДПС са виновни, ГЕРБи БСП са чисти и невинни.
219
5
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 години
На Боко му прощавам само това, че е станал 200 кила. Човещинка е, пък и Боко е със селски корен, те обичат да плюскат. Останалите неща - корупцията, престъпленията, съсипването на България НЕ МОГА да му простя. Като българин, на който му пука за България ще го мразя вечно този психопат.
218
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо"И НЕ се дължат на "кармични обвързаности",а на грубо вмешателство на други,ДИВИПЛЕМЕНА!"Тва е вярно, руснаците са долно племе та долно. Трябва да изринем всичките им разсейки от хубавата ни родина!
217
2
 
1
 
! Отговори
240 преди 3 години
Като ти чета глупостите... по-добре не ходи да гласуваш. Нямаш необходимия капацитет. Спаси България, заключи се и не гласувай!
216
4
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 години
Прошка за покаялите се. За престъпници, клептомани и лъжци - няма прошка. Идва 04.04 !Народът ще се произнесе!
215
1
 
6
 
! Отговори
факт преди 3 години
От 300 коментара са останали 220... Отговорът към ББ е от Библията: 6. и се кръщаваха от него в река Иордан, като изповядваха греховете си.7. И като видя Иоан мнозина фарисеи и садукеи, че дохождат при него да се кръстят, рече им: рожби ехиднини! кой ви подсказа да бягате от бъдещия гняв?8. Сторете, прочее, плод достоен за покаяние. Царството Божие не е за безбожници...
214
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До 123е че то кой иска да има нещо общо с Борисоглу?!-Само подобните нему...Иначе:..-Казваш "Стар и древен народ"........Е,аз наистина се лаская от мисълта,че съм представител на тоя "стар и древен народ"...Но:..-Просто се огледай!..Виж ЛУУМПЕНИТЕ,виж уникалнотъпите,обърни внимание на така наречените "политици и управляващи"!...Те от "стария и древен народ" ли са?НЕ!!!!...Това са МЕТАСТАЗИ !..И НЕ се дължат на "кармични обвързаности",а на грубо вмешателство на други,ДИВИПЛЕМЕНА!
213
1
 
4
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Не само той е виноват ами и всичките му съратници.запомнете ги за видовия ден.
212
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстуканАма нямаме избор, Радев и оня от десните от БОЕЦа показват юмуруци,като при цветна революция,което означва кръв и убийства,а протестиращите показваха бесилки,което означава бавна смърт, единствените свестни партии извън ГЕРБ са АБВ,БСП,а и ДПС
211
3
 
5
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Вечен мандат на гара Искър за този узурпатор....
210
4
 
11
 
! Отговори
сиромах преди 3 години
Никога прошка за лъжливите ***!Ако чистосърдечно си беше признал за Мата Хари,за откраднатите пари,за далаверите които правиш с краденето от строителство,то затова толкова обикаляш по строежите защото си мислиш ,че може да има и по тарикати от теб дето може да краднат паричките!Къде скри парите и златото?Защо не наредиш на служба НСО да извадят записите и се види кой влиза и излиза от твоите покои!Признай си и тогава искай прошка!
209
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ви прощава, че сте бедни и прости и не разбирате от политика. Ако разбирахте, щяхте да знаете, че диктатурата винаги води до мизерия и нямаше да изберете диктатор да ви управлява.
208
3
 
8
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Модела на управление в България се обуславя, първо от етническия състав на населението и второ от външната политическа обстановка с кои страни и велики сили граничи!!!Следователно селяни прости, модела на управление ГЕРБ на власт и отзад политически гръб на ДПС с патерици Марешки и Магерешки не е случаен модел, където се разпределя баница и се делкат рушвети, а е модел на управление в сложна геополитическа ситуация с демографски срив и национален проблем!Агент Джована Скивоне!ЦРУ!
207
5
 
6
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Браво!!! Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!
206
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 3 години
до ПроСоТоИ след хиляди години да е аз не искам да имам общо с Борисов. Не се чудете после, защо на тази територия, всичко е толкова трудно-стар и древен народ е равносилно на много кармични обвързаности и на много нишки за късане.
205
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гадното е,че ако Бойко падне идва ЦЦ и още по-зли бъл гароубийци,именно когато ЦЦ беше във властта ,ставаха страшни неща, според слуховете,ЦЦ е давал и бележки на Цацаров кой да се съди и какво да се прави и именно ЦЦ има вина, ние сме пред избора да избираме между две злини от която по-малката е ГЕРБ, БСП също са добра партия,но там е и ЦЦ и няма избор,казаха, че Слави също е мутренските среди и ще е по-зле от останалите партии,няма избор,затова му прощавам!
204
4
 
10
 
! Отговори
Кратун преди 3 години
Нямам нужда от прошката ти, мутро! И не, не мога да ти простя, че вече 11 години дърпаш България надолу, окраде парите от Европа, които пари имаха за цел да ни помогнат да настигнем белите държави. Не мога да ти простя, че върна беззаконието в държавата, че няма нито един политик осъден за корупция и за още много други неща, за които няма място да ги напиша тук.