Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!

Премиерът обеща да не щади сили за опазването на здравето на хората
Обновена: 14 мар 2021 09:06 | 14 мар 2021 09:04, Камелия Цветанова
531
Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Днес е ден за прошка, ден за смирение и надежда! Християните вярваме, че ако простим оскърбленията, огорченията и обидите, и на нас Господ ще прости. Прощавайки, вървим към спасението“. Това написа в официалния си профил в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата


"Повече от година полагаме денонощни усилия да преведем българите през ковид-пандемията, която всеки ден поставя света пред нови и по-трудни изпитания. Разбира се, винаги може да бъде направено повече и по-добре. Но както и досега - няма да щадим сили в опазването на живота и здравето на хората", казва Борисов.

„Многократно съм заставал пред Бог и пред хората, за да призная грешките си и да измоля прошка. Вярвам в мъдростта на народа ни и в Божията закрила. Нека бъдем по-добри! Аз на всички прощавам, простете и Вие!“, написа премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


531
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
1
 
7
 
! Отговори
родител преди 3 години
До АнонименТочно защото ми е свръх образовано детето не си намери работа тук.Но твоята позиция е напълно прозрачна и аз ти прощавам.Даже те съжалявам.Ти си намерил лесен начин да се прехранваш.
242
11
 
30
 
! Отговори
Генерал Румен Радев преди 3 години
Долу мафията !!!Мутри Вън !!!! Свобода за Народа !!!!
241
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До емигрантТочно. Чужбина е една от многото възможности. На някой може да му харесва да си живее в родното село цял живот, друг може да иска да живее в голям град пълен с музеи и театри като Париж. Е, няма как втория "да си остане в България" само за да демонстрираме какви големи родолюбци сме!Аз съм от втория тип, и съм избрал да живея в голям град на запад с много възможности да си живея живота така, че да ме кефи. Нито Борисов, нито друг ми е направил избора, защото няма нищо общо с него.
240
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До не ти прощавам"защото детето ми е на хиляди километри от България да си търси прехраната."Хората отраснали пълноценно с чувсто за това, че сами носят отговорност за последиците от действията си, не търсят причини за собствените си решения в политиците. Детето ти би могло да живее спокойно в България, ако е образовано и кадърно. Или другаде. Не е речено, че ТРЯБВА да живее в България. Целия свят е ЗАРИНАТ от хора, които не живеят в собствената си родина, и то по собствено желание.
239
3
 
24
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Кой ти иска прошка на теб бе ... ! Ти трябва са молиш милост пред оптиката ...
238
14
 
8
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
Тъй, тъй....той Борисов ти е възпитавал детето, че заминало за чужбина.Все други виновни, а ти си добър......, ама за ....
237
2
 
8
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Баба ми от Мексико ще произвежда, но не мога да я намеря, отишла е да про.ституира за песос, и ще търся други начини!Вече се прави синтетично месо, има затворени технологични халета-оранжерии, които дават добив повече отколкото стотици и хиляди декари, вече не е никакъв проблем да се транспортират кораби, коли,самолети и танкери без хора!Идва ерата на изкуствения интелект и който знае за какво иде реч, той ще експлоатира селяните прости и ще прибира кинтите, а за вас ще са мамулите!Джаро!ЦРУ!
236
17
 
8
 
! Отговори
Емо преди 3 години
Че кой да управлява? Сидеров? Корнелиия?, Отровното трио-дует? Слави чалгата? Бареков?, Слабаков?......и още познати, като Мая-пчеличката?Радев?Мангъров?Онези ...патриотите на Каракачанов?......Има още....
235
6
 
17
 
! Отговори
не ти прощавам преди 3 години
защото детето ми е на хиляди километри от България да си търси прехраната...Ти за какво ми прощаваш-че живея бедно,в болести и унижение...не-аз не прощавам,ако Бог реши-да прости,ама ако е справедлив -не е сигурно!
234
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казват че до две - три години всичко трябва да стане дигитално ! - и аз понеже съм глупав си задавам въпроса ?- а кой ще произвежда и дигитално ли ще се храним.И друго гледам ! - в Европа вече няма производство , всичко е Чайна - майна.Някои пък си мислят ! - аз съм IT и ще мина между капките , грешите ама много , и вие ще бъдете в казана.
233
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗаключениеЧе то ВСИЧКИ управляват по-добре от Путин. Трябва да си особено некадърен за да докараш страната с най-много ресурси на планетата да мизерства населението й.
232
17
 
9
 
! Отговори
Заключение преди 3 години
Борисов управлява много по-добре от Путин. В Русия е пълен мрак и бедност а в България нещата се подобряват бавно но постоянно.
231
23
 
13
 
! Отговори
До избирател преди 3 години
Аз съм за Бойко. Няма по-добър от него в момента.
230
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов прости имте не са виновни, че червения вирус ги е докопалНинова обеща ще ликвидира всичко направено до сега и зпочва ПРОМЯНАКАТО ТАЗИ НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ 1944 годинаболни мозъци в БСП колкото искаш
229
18
 
9
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Бойко Борисов е още повече нужен на България и българския народ, защото в момента върви Третата Световна Цивилизована Война, която трябва да реши кардинални проблеми за човечеството!!!Или ще бъдем от страните , които яхват изкуствения интелект и експлоатират пазари и суровините на по-изостаналите страни, или отиваме във вечните Азиатско-Монголоидни степи, където се бият в гърдите и се перчат с великото си минало!!!Агент Тара Линкс!ЦРУ!!!
228
0
 
0
 
! Отговори
LizaaSk преди 3 години
Понастоящем Google официално плаща невероятна вноска от 179 / час и най-доброто е изплащането всяка седмица ... Няма необичайни спецификации, достатъчно стари ограничения или специфични склонности към компютъра с целта, която и вие можете да опитате. Можете да проверите квалификацията си чрез това ... Alka9.xyz
227
2
 
5
 
! Отговори
факт 3 преди 3 години
Спокойно, когато ДПС вземе пълен мандат, първо ще върне със закон смъртното наказание и физическите наказания. Знаете ли защо? Защото само мюсюлманите,турци и помаци знаят как и прилагат успешно репресивни мерки срещу ромите. Рядко ром върши престъпления срещу тях. А ромите са българи по документи и гражданство. Никой не е сигурен за произхода си, не знаете преди 10 поколения и 250 години назад какви са били предците ви. Може да са били французи.
226
16
 
10
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Харесва ми Борисов. Грижи се за България.
225
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ей..умори си народа бе страхлив некадърник..че и крадлив.
224
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Метежника,Фигуранта......кога?