Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция

Здравето на хората било на първо място независимо от цената
Обновена: 18 мар 2021 10:38 | 18 мар 2021 10:38, Камелия Цветанова
628
Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Никога не съм се ръководил от това дали всички ще ни харесват или обратното. Изборите идват и си отиват. Здравето на хората за нас винаги е на първо място, дори да понесем политическа щета от нашите опоненти. Мисля, че целият бизнес знаеше какви усилия полагахме и полагаме, за да работят във възможно най-меките мерки“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на работно съвещание с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и представители на Националния оперативен щаб, съобщиха от пресслужбата на МС.

Още по темата

Борисов коментира, че до 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични мерки, защото животът и здравето на хората са най-важни.

„Мерките следва да се въведат за всички места, където има струпване на хора като големи магазини, училищата, ресторантити“, обясни той.

Министър-председателят изтъкна, че настоящите либерални мерки у нас не се спазват, хората не носят маски, не са на дистанция, системата е претоварена и разпореди на здравните власти да предприемат налагащите се спешни действия.

„Преценявайте вие, имате моето разрешение да направите най-доброто от медицинска гледна точка. Стотици милиони се изляха в здравеопазването, за да предпазим живота и здравето на хората, действайте“, каза още министър-председателят Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
468
5
 
27
 
! Отговори
Селото преди 3 години
Не се оправдавай с хората ,,генерале"Провала Ви е пълен защото нямате топки....Локдаун значи локдаун тотален а не полвинчати мерки.Съсипахте държавата от некадърно управление.Само асфалт има в главите Ви и раздавате пари като за последно.Дано на 04.04 на народа му дойде акъла и Ви измете завинаги.
467
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надявам се крадливите гербаджии и гадните СДС-ари в коалиция да изгубят изборите, но те много яко са се окопали във властта и няма да пуснат лесно кокала!!
466
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравето на хората е най-важно.Това го каза и миналата година по това време. Като е важно здравето на хората, защо пуснахте Януари месец, децата в училища и детски градини? Защо в началото на Март, отворихте молове, заведения, фитнеси и не знам си още какво? Два пъти правите една и съща грешка. Само глупak прави една грешка два пъти. Умния човек си прави изводи като сгреши а тъпунгepa прави една грешка два или повече пъти и си мисли че всеки път резултата ще е друг. Е няма да е друг.
465
0
 
25
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Бойко, ела в автобус 111 и провери дали гласоподавателите от Факултета и Филиповци използват маски. Като говорим за контрол, нека да има контрол. Използвам градския транспорт за предвижване и ставам свидетел на това , че в продължение на година не видях една проверка за носене на маски. Защо? Може би вярваш в съвеста на избирателите от махалите ?
464
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са ваксините бе член ...
463
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, не случи на народ, Бойко. Тук само професори. Професор по краставичарство, професор по въртене на ***, професор по метене, но всички са доктори на науката и знаят, че ти си виновен, Бойко за тяхната мъка. Евала, че не те огънаха нито Корнела, нито зеления чорап, нито 5-те профана от площада. Работи, Бойко, заради нас останалите
462
6
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Здравето на хората за нас винаги е на първо място, дори да понесем политическа щета от нашите опоненти.Затова пътищата и здравеопазването са образцови,строителни аййд.уци и доктори станаха милионери,мда..
461
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки народ си заслужава съдбата, но покрай сухото гори и мокрото. Не се спазват мерките. Подиграват се на хората спазващи мерките. Пуснали са в интернет *** от мега *** фарбиките на партии, които имат малка подкрепа. Търсят политически девиденти чрез вируса и подкопават респекта на хората към лекарите. Докато ГДБОП не намери къде са тези *** фабрики - фейк новините ще допренасят за многото заразени. те не вярват.Не вярваше и Гошо от Боец, но орева орталъка като се разболя. Чревоугодници.
460
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората са полудели по кафенетата, един връз друг са.
459
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В сайт без верификация един и същи *** написал 200 пъти остроумните си mъпизми.Не ви е виновен Борисов за вашите ограничени виждания за живота. Не ви е виновен Борисов, че сте айляк и нямате какво друго да работите, освен да тролите.Продължавайте! Вие сте виновни за този висок рейтинг на Борисов. Хората се отвращават от агресори. Вие допринесохте за бетонирането на Борисов ако изобщо сте повлияли на хората четящи коментари. Българите не пасат трева. Помнят и знаят кой е опозицията.
458
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стига с този фалшив мухобойко вирус
457
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не нося маска и не спазвам дистанция. Ела да ми се скараш, Чекмеджийски.
456
9
 
6
 
! Отговори
БАЙ ПЕНЧО преди 3 години
МОЕТО ЧЕТИРИГОДИШНО ВНУЧЕ МЕ ПИТА- дядо, защо ти като си много по - стар този дядо от снимката е много по - грозен от теб? - АМИ ЗАЩОТО Е ПО- УМЕН! - ОТГОВАРЯМ АЗ НА ВНУЧЕТО.
455
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти за нищо не ставаш баце смо знаеш да говориш и ти не ми преказвай за спазване на мерки защото ти не ги спазваш никога в жипката ги качваш всякви в Стара Загора в една зала ги събра 200 човека един до друг и резеи спаха тогава а ако в заведение се съберат камери на платените тв та бегат да снимат и на другия ден в новините.
454
12
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И да разчесвате клавишите и да не ги ,резултата е ясен - 2 към 1 за батето.
453
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БонкаАз две ше ти подаря, ела се надупи да видим колко си смела.
452
5
 
7
 
! Отговори
Ц Ц преди 3 години
Е нормално бе бобка, цяла година маски носят и сега заразените са по 500, в сравнение миналата година. За ко са им тия маски? Мерки и заразените са Х500?!?!?! Е**** ги и мерките ви, честно.
451
12
 
15
 
! Отговори
Иван преди 3 години
На тази тиква все другите са му виновни. Не взе достатъчно ваксини от Phizer и Moderna. Сърбия, която не е част от ЕС са получили 4.5 мил. от Phizer.Досега всички българи щяха да бъдат ваксинирани с качествени ваксини.Мутрата, скалъпи корупционна далавера и откраднаха едни пари, чрез негови партийни членове.Тиквата си напълни шкафчето, а бизнеса и народът загива.Заради такива безмозъчни, еднолично управляващи диктатори, народът страда.Мафията и корупцията уби вашите близки и приятели.
450
9
 
3
 
! Отговори
Бонка преди 3 години
Ще гласувам за ГЕРБ ако ми подариш рокля, щом подаряваш сака,на мен дай рокля.
449
4
 
8
 
! Отговори
absurd преди 3 години
Едва ли си се загрижил за моето здраве.Ако ми е писано още един час да живея искам да го изживея както аз си искам