Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!

Ще подходим отговорно към съставяне на кабинет, заяви той
Обновена: 14 апр 2021 10:38 | 14 апр 2021 10:15, Веселина Йорданова
316
Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!
Снимка: Правителствена пресслужба

Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова ние отговорно ще подходим при нашето предложението за съставяне на правителство. Това коментира премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Тези, които задават въпроса дали ни е страх от служебно правителство, самите те са страхуват от демокрацията. Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори, подчерта той.

Още по темата
орисов е категоричен, че изборите, които се проведоха у нас, бяха прозрачни и добре организирани. Това е становището на международните наблюдатели от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите опоненти, че ние ще опорочим вота или ще направим нещо незаконно и недопустимо, отново останаха една голяма лъжа, подчерта министър-председателят.

Той коментира, че ситуацията с пандемията остава тежка в света и правителството действа разумно.

През последното денонощие оздравелите от коронавируса са повече от новозаболелетие. В други държави има повече заразени, въпреки че ограничителните мерки са много по-строги. В следващите 2 месеца очакваме допълнителните 2,7 милиона ваксини на Пфайзер, които ще получим благодарение на европейската солидарност, заяви Борисов пред министрите.

Дали е търговска война или не, има кой да каже, но една по една ваксините биват опорочавани, хората се плашат, заяви той. Според него това може да попречи отчасти на ваксинационния план, но към момента хората могат да бъдат спокойни, защото има налични РНК ваксини.

Борисов посочи, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. "Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине", добави министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов сам ПАК ПОБЕДИ всички чевени Мутри
234
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Борисов на гола поляна каза че България е ХЪБ и го направина гола поляна построи Магистрала Тракия-Бургас,Ямбол,Сливен,СтараЗгора,Пловдивсме щастливи
233
5
 
5
 
! Отговори
До 253 преди 3 години
Хахахаха...това ли успяхте да измислите?Хаха...кои контрабандни цигари е спрял Борисов, бе?Ти на този вярваш ли му изобщо?Бил спрял контрабандата.***!
232
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изберателите на Слави и Мая са онези на които Борисовотряза кинтрабандните канали за Цигари и Наркотици сви черния бизнес до нулатези хора отидоха в Германия и Англия и там се занимава с незакона дейниостте са протесния вот
231
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
GERB e Европейска Народна Партиягласувайки за ГЕРБ гласуваме за ЕНПКОЙТО гласува за БСП Гласува за БКП
230
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербаджийските *** пищят из всички форуми.Парите ще секнат.
229
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БОЙКО ГРЕШИ!Тъпотия по нашенски.Физкултурника Цветанов,дебелака Каракачанов и още разбирачи ,видяли боен самолет само на картинка,разбират повече от самолети от летец първи клас генерал Румен Радев.
228
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за това служебно правителство, но следващото ще го прави Бойко Методиев Борисов!
227
9
 
10
 
! Отговори
Ник преди 3 години
Някой по надолу каза че по време на служебните правителства само се маркирало работа.Искам да ви кажа че това е точно обратно!Имам приятел който бачка в министерство и каза че по време на служебните правителства работят най много и най добре
226
8
 
9
 
! Отговори
БОЙКО ГРЕШИ! преди 3 години
"Не ни е страх от служебно правителство." Бойко явно е забравил за служебното правителство на Радев, което отказа тежко въоръжените F16 и предпочете абсолютно безопасните за кремълските окупатори Грипени. Да не говорим колко много ще пострада българската икономика и банкова система, ако Фигурантът върне отново руските шпиони в Министерския съвет като служебно правителство. Добре, че в новите избори няма да участват путинистките партии...
225
8
 
22
 
! Отговори
Ник преди 3 години
Не го е било страх - ами чудесно, защото служебното правителство идва. Пък да видим дали ще извадят нещо интересно... Сбогом, Мутро!
224
7
 
29
 
! Отговори
Ъцз преди 3 години
Боко въпреки цялата манипулация на вота пак имаш отлив.... Ти при честни избори оставаш с 10%
223
1
 
4
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
КАТО , КАКВА ЩЕ Е ТАЗИ "ПРОМЯНА" ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААЩЕ СЕ РАЗДАВАТ ЛИ ПАРИ НА НАРОДА...??!ЩЕ СЕ ВДИГАТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ ДО ТЕЗИ В ЕВРОПА...??!ЩЕ СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЛИ БАНКИТЕ...??!ЩЕ ИМА ЛИ "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ И ФИНАНСИИТЕ"...??!АКО , НЯМА ДА ИМА НИЩО ТАКОВА...."ЗА КАКВА ПРОМЯНА ГОВОРИМ".....ХА,ХА,ХАА.??!ХОРАТА СИ ИСКАТ ОБЕЩАНОТО!!
222
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При положение ,че комунистите са се устремили към властта,всички трябва да не е страх. Знаем ги ,знаем какво могат.
221
6
 
9
 
! Отговори
Бай Люцкан преди 3 години
Гледам Бойко и виждам че е някакъв хибрид между Пуся и Шиши. Незнам как ще се оправим без гражданска
220
0
 
5
 
! Отговори
Бойко е параван преди 3 години
До ТИ ДА ВИДИШОстаналото са кадрите на БКП-ДС...
219
7
 
9
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Носи се слух че този път бат ви Бойко ще свири на *** на бай оня там от ЦСЗ а навас ще ви се пука гърбецът и ще си ближите м,дите за сол с 4 долара на месец!Народе?!?!
218
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страх те е - две не виждаш!
217
5
 
21
 
! Отговори
1280 преди 3 години
Хм, Орешарски не падна заради 1 милиард дълг, а заради това, че Мая Манолова предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Не лъжете, бяхме на площада.И пак ще бъдем скоро
216
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НедоразбралСъмнявам се дълбоко Доган да стои зад Слави,то ако беше просто Доган,нямаше да има такъв страх.От Доган не се страхуват партиите.Може Доган да има участие,но не и инициатива за партията на Слави.