ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, в политиката няма скечове!

Служебно правителство ще струва много
Обновена: 15 апр 2021 10:43 | 15 апр 2021 10:30, Камелия Цветанова
185

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отговорността е тежка и често пъти тя е непоносима за онези, които гледат на политиката като на средство единствено за изграждане на имидж. За това предупреди председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Време е шоуто да приключи, защото на политическа сцена няма скечове, рядко са аплодисментите, политиката изисква смелост и решителност, а днес най-висшата форма на смелост, която можем да проявим, е да си подадем ръка и да възстановим диалога“, посочи тя.

Атанасова припомни, че се намираме в здравна криза, а тя може да премине и в социална.

Още по темата

„Една криза не може да се управлява само с говорене, а само с действия и решения, а често пъти най-правилните решения са непопулярни. Ние сме победители за пореден път и сме длъжни да оправдаем доверието на избирателите си. Ще предложим кабинет, който от първия си ден може да заработи на същите високи обороти, които поддържаше и последното правителство на Бойко Борисов, ако не бъде подкрепено, отговорността се пада на ИТН“, каза тя.

„Чухме, че ГЕРБ трябва да бъде изчегъртвана, унищожена, приемаме всякакви обиди, но омразата не гради, единствено може да дълбае пропасти. Отрицанието на политическия опонент може да донесе временни успехи, след това обаче този, който е превърнал опонента си в свое политическо оръжие, трябва да покаже с какво е по-добър и то в среда на разделение“, каза Атанасова.

По думите й на 4 април избирателите не казаха ГЕРБ трябва да я няма, а избирателите са излъчили фрагментиран парламент.

"Ясно заявиха, че изискват от всички нас, техните представители, заедно да се борим с предизвикателствата пред страната ни, това е трудна и отговорна задача, която явно някои не разбират. Говоренето за нови избори в разгара на лятото най-ясно показва това неразбиране“, отсече тя.

Атанасова настоя, че ГЕРБ няма да носи отговорността, ако страната бъде хвърлена в хаос или безпътица, за да може една или друга партия да спечели още няколко хипотетични депутати на нови избори през лятото.

"Безвремието на един служебен кабинет ще се плати от всички българите, това ще доведе до икономическа криза“, каза тя.

"Вече разбрахме, че Картаген трябва да бъде унищожен, но не знаем какво следва после и този отговор го дължите на всички избиратели“, смята Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шоуто си продължава, циркаджии.
136
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави пак се пребори, да дават шоуто му по националната телевизия.
135
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще гледам много внимателно, какво ще направят новите, или отново като маймуни само ще се бият в гърдите и ще дерат гласове
134
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВие ли сте народа! Съдите ли! Исус каза не съди,за да не бъдеш съден! На Великден като хапваш козунак и яйца - да не забравиш смисълът на празника - т.е Духовното! Животът побеждава смъртта защото смърт няма - тя е само на тялото.!!!Аз съм народа и не искам съд и затвор.Половината народ - умен интелигентен мислещ не гласува.НЕ МОГАТ да се правят подобни заключения от простолюдието кой какво искал! Сиктир от вас - прости сте бъларите особено новите поколения.Прости сте!
133
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това взе да идва много - тези, които 11 години са държали властта казват, че е дошло време за край на шоуто и начало на политиката без скечове.
132
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАРОДА ИСКА СЪД И ЗАТВОР ЗА ПОЗОРНАТА ШАЙКА БАНДИТИ - ГЕРБ, И ТОВА ЩЕ СТАНЕ, НЕЗАВИСИМО КАК РЕВАТ И ХЛЕНЧАТ ТУК НЯКОЛКО НЕОБРАЗОВАНИ, МАНИПУЛИРАНИ И С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ СЪЩЕСТВА ПОЛЕГНАЛИ В КРАКАТА НА ЕДИН ЛЪЖОВНО ГОВОРЕЩ ПОЖАРНИКАР ! ТЕЗИ СЪЩЕСТВА НЯМАТ СВОЕ МНЕНИЕ, ЗАЩОТО НЯМАТ РАЗУМ КОЙТО ДА ИМ ПОКАЖЕ КОЕ Е ЛЪЖА, КОЕ Е ИСТИНА, ТЕ ПОЗНАВАТ САМО ЕДНО "УПРАЖНЕНИЕ" НА ТЯЛОТО СИ И ТОВА Е "ПОЛЯГВАНЕ В КРАКА" !КАТО МИСИРКИТЕ СА !
131
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРИКЛЮЧИХТЕ!И толyпите и калинките - всички сте за затвора!
130
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, в политиката няма скечове!-----------Верно е, приключи!!!Сега, Вождъ, шъ съ кандидатира за Президент!!!Шъ съ опита да реализира старата си мечта и да съ пенсионира като "Олимпийски шампион"!
129
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румънците са по-добре от нас защото навремето гръмнаха Чаушеску,след това вкараха по затворите политици и министри позволили си да крадат от народната"софра"и никой не каза това е РЕВАНШИЗЪМ, просто задействаха системата която развива демокрация,свобода и равнопоставеност между хората независимост депутат ли е, политик ли е,или просто обикновен гражданин на държавата си!Така се прави и тези мутри от ГЕРБ трябва да бъдат осъдени,вкарани по затворите и"БОГАТСТВОТО"им конфислувано в полза на държав
128
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да няма "РЕВАНШИЗЪМ" в България както каза куклата на Боко от харемът му, предлагам да се закрият всички съдилища прокуратури и полиция за да няма преследване на престъпниците !
127
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бях чувал по злобна и про'сташка реч от Д.Атанасова,реч на омразата и страх от съдебно разследване наречено от тази кукла на Тиквата-РЕВАНШИЗЪМ!Вижте какво*** от ГЕРБ,реваншизъм не съм чул да наречете преследването на"дребните"крадци от полицията и съдебната система и вкарването им в затвора,но за вас преследването ви за нанесени милиардни щети в ? на държавата ще бъде РЕВАНШИЗЪМ така ли?Няма демократична държава в света която да не осъди нарушилите законите и,и да каже това е РЕВАНШИЗЪМ
126
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами шоуто проключи.Вашето шоу.
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РСКЗ
124
5
 
10
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
"Време е шоуто да приключи, защото на политическа сцена няма скечове".Точно така - скечове няма. Има риалити формат - "Един Премиер, един Джип, една Родина". Предаван пряко във фейсбук. С разни сценки на задълбочени "анализи" на един всичколог и неспециалисти. И сценки, като "на пъньовете, на полянката" и т.н.Поздравления, на всички интересуващи се, за първия смислен избор в настоящия парламент - на читав председател, която няма да търпи който и да е политически лидер, да я обижда.
123
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ревизия, съд, конфискация, затвор! Новото съкращение - РСКЗ!
122
3
 
21
 
! Отговори
dodger преди 3 години
а кой правеше шоу всеки ден от джипката. А шоуто на Гешев по села и паланки?
121
4
 
12
 
! Отговори
h преди 3 години
тая смени ли си гащите или направо ги изхвърли ?
120
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При управленията на БСП бяхме последни във вселената. Като се тръгва всеки път от нулата далече не се стига.
119
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква отговорност *** пaча?! Всички сте луди! Особено в герб!!! Там са с конкурс! Живея в чужбина и всяка година си идвам и разрухата е все по-голяма! Това е погром! НИЩО не е направено през последните години! НИ-ЩО! Добре, че сме ние, да издържаме цели села, махали, квартали, роднини, близки, пенсионери! Тези хора не могат да оцелеят иначе! София - 95% от булевардите и улиците са за основен ремонт! Администрация, услуги - нула! Разни лалугери надничат от гишетата и си играят пасианс! Лудост е!
118
4
 
13
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
СЕГА СЛАВИ ЩЕ ПОЕМЕ МНОГО ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ.-СЛАВИ! МНОГО ХОРА ГЛАСУВАХА ЗА ТЕБ ЩОТО ТИ ПОВЯРВАХА.-ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ДОКАЖЕШ!