Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!

Ако направим правителство в момента, ще бъдем зависими, смята лидерът на ИТН
Обновена: 26 апр 2021 20:52 | 26 апр 2021 20:49, Красимир Ангелов
816
Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов говори за първи път след заболяването си от коронавирус. Във видео, публикувано в личния му профил в социалната мрежа той посочи, че карантината му вече е свършила.

"В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста. Аз и без това, заради проблеми с крака, съм с патерица - сега още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре", посочи Слави Трифонов.

Още по темата
"Не е приятно 2 седмици под карантина. Сега трябва да се възстановявам още време, но това е каквото е за всички, такива са обстоятелствата", допълни Трифонов.

Той бе категоричен, че не е вярно, че партията му бяга от отговорност, след като заяви, че ще върнат веднага мандата на президента Румен Радев.

"На един камикадзе, който не иска да се самоубие и ти да му кажеш - ти си страхливец, т.е. как да коментирам нещо подобно? Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласовоподавател“, посочи Трифонов и продължи:

"ГЕРБ са първи, имаха възможността да направят правителство - не успяха. Ние нямаме възможността да съставим стабилен кабинет, защото просто нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет“.

"Съставяне на "кабинет на малцинството" е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което се борим. Те не могат да бъдат управляващи. Народът не се е разпоредил така", подчерта Слави Трифонов.

"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят. И ние нямаме представа кое точно ще подкрепят", посочи още лидерът на „Има такъв народ“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


816
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
632
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, имала съм възможност да бъда в предаването ти. Много е скучно на живо. Имала съм честта и да разговарям с теб. Направи ми добро впечатление, но не знаех, че ще стигнеш дотук. Моля те прави си срещи с хората, като се оправиш, ще са ти необходими. Трудна е комуникацията по Фейсбук. Неуважително е към избирателите ти. Очи, които не се виждат, се забравят.
631
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов Направи най доброто за всички които са гласували за него! Не влезе в съглашение с крадците от прехода и не подведе своите избиратели!
630
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ги гледам новите, които ще правят промяната, направо оставам без думи. Мая Манолова, Дончева, Христо Иванова, Бабикян, Хаджигенов, Капон, Атанас Атанасов. Мале, мале. Направо ще цъфнем. Ще станем най-богатата държава в Европа ххаха. Старите кадри ще правят промяна. За себе си,може би, но за нас....
629
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, благодарение на хората ви сте депутати и сте в Народното събрание. Дължиш им уважение. Хората ти повярваха, а ти какво направи..... Оставям те да помислиш хаха
628
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лидерът на партия Няма Такъв Мандат каза, че няма идея какво да прави и как да го постигне. Честито на лековерниците.
627
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои са партиите на статуквото? "Демократична България", "Изправи се! Мутри вън" ли? хахаха. Мая Манолова на статуквото. хахха. Всички я видяхме и нея. Татяна Дончева, която освободи сводника Ванко 1, това ли е статуквото? Срам и позор. Всички са еднакви.
626
1
 
14
 
! Отговори
daa преди 2 години
"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят". Слави,аз съм ти фен от 20 г.,но щом си решил да се занимаваш с политика,за да се опиташ да въдвориш ред в тази държава, трябва час по рано да проумееш,че политиката=интереси,т.е. не се събирате там да се харесвате и обичате,а с ДЕБАТИ и т.нар.компромиси да се стига до адекватни решения.Изкл.утопично е да си въобразяваш,че само ти,без подкрепа от други партии,ще решваш съдбата на народа.
625
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тролчета,къде е логиката ви? Вместо вие да се радвате,че Трифонов не е успял да сглоби правителство и по тоя начин дава право на вожда ви да си разиграва коня,вие два дена Виете на умряло?"Защо не управляваш Слави,та защо"Ами празнувайте,пейте песни и редете хвалебствени дитирамби полза Нему(вожда)защо такава злоба?
624
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжеш славуцо, лъжеш като ромка.
623
2
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Слави вярва, че ще спечели много повече гласове на следващите избори и затова е решил сега да не участва. Това стана ясно вече и на първолаците. Ако искаше да връща Герб на власт просто щеше да направи коалиция с Герб. Проблема обаче е, че понякога човек си прави криво сметката. Вместо да спечели повече гласове, той може да има същия или по лош резултат а Герб да имат повече и заедно с патриотите, които ще намерят начин да се върнат Винету пак ще е премиер. Жал ми е за избирателите на Слави!
622
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави , свършени сте !Шоуто приключи преди да е започнало. Нищо не става от вас!
621
0
 
10
 
! Отговори
Tangra преди 2 години
За съжаление поведението на Слави ми напомня интервютата му с Бойко и Цацата. Някак си нарочно иска да изгони избирателите си. Нито благодари, нито каза нещо за следващи избори. Същото поведение. После оправдания. Някой го държи за топките май.
620
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНе знам Атанасова каква е, но знам, че любимият ти чалгар е грозен, лъжлив, страхлив, дрогиран, безмозъчен и алчен мутрак.
619
15
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
И ГЕРБ И БСП СА РАЗМАЗАНИ!!!ИТН СИ ПОСТИГНА ЦЕЛИТЕ ЗА МОМЕНТА!
618
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десислава Атанасова от Дулово е натурален производител на синьо сирене.
617
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 725Ще приключите, чалгаря вече изтече в канала...мая ще се върне на магистралата, дончева ще продалжи да обслужва олигарси и мАФиоти, ристю ще продалжи да лъче, че е десен политик... Голяма промяна, ей, депутатите си вдигнаха заплатите, на доган му подариха власт за винаги с новия избирателен закон, на черепа, баневи, сайкови, бобокови и & ще им назначат удобен гл. прокурор и ще им изберат подходящи съдии... за да крадат и лъжат отново заедно. Честито, другаре....
616
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, пуснете видео, но въпросите да задават българските граждани, а не ваш човек. Моля ви.
615
1
 
5
 
! Отговори
Добре де, преди 2 години
До Ха хаКато нищо не излъгал, защо се извинява и шикалкави, че е подведен от "Биволъ" и т.н.?
614
0
 
11
 
! Отговори
до 722 преди 2 години
Това, което каза Трифонов мисля, че се нарича взаимно изключване.
613
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дошло е време разделно, с новите избори трябва окончателно да приключим с Гербавата хунта!