Слави: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата

Той коментира случващото се във Facebook
Обновена: 28 апр 2021 14:16 | 28 апр 2021 14:15, Нели Христова
466
Слави: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов направи коментар на днешните събития. По думите му, днес от ГЕРБ, БСП и ДПС са показали защо "Има такъв народ" е трябвало да върне мандата.

Уважаеми сънародници, днес се случиха две неща. Първо: “Има такъв народ” върна мандата за съставяне на правителство. И второ: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо “Има такъв народ” трябваше да върне мандата" - написа Трифонов във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ще има избори. Слави иска да е златното пръстче, да не носи отговорност и да пренесе шоуто в Парламента. Естествено и хубавата заплата от 10000 лв, която си гласуваха новите протестърски партии.Същите днес се опитват да прецакат преследването на престъпниците, които ни окрадоха. (справка - например Банев)
329
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две дечица веселушки светят като крушки...https://youtube/watch?v=xXAzr2bhxhcПеснички на великия Слави.
328
4
 
12
 
! Отговори
поп Кръстю си... преди 3 години
Славе се прави на умрела лисица...изгоре преди да светне!!!!!Слави можеше да стане национален герой!!!! Но ни ПРЕДАДЕ и явно се потвърждава мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!+++++На протеста нямаше партии и цветове и за това беше голям и ние от протеста имахме едно желание СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ, а не да си правите лични сметки и облаги и да се делите цветово ...мнозинство имахте достатъчно от партиите на протеста (БСП, ИТД, ИМВ, ДЪБЪ) общо 135 и да направите правителство с няколко спешни задачи поне по иска
327
16
 
4
 
! Отговори
Слави преди 3 години
Го имат за глупав и алчен, да ама се объркаха. На каишката на герб,бсп и дпс правителство НЕ се прави, ясно що
326
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Трифонов като госпожица. С тези не искам да говоря, другите да не ме подкрепят. Алоууу. Ти си отишъл да работиш в полза роду, а не да се лигавиш. И какви са тези промени в полза на ДПС и Радев? То не е като референдума да излъжеш 2 милиона българи!
325
21
 
5
 
! Отговори
Светнаха преди 3 години
Като крушки. Голяма работа е тва партиите на статуквото и пак ще гласувам срещу тях. Евалла на Слави, че не се хвана на въдицата им. Едно е ясно, Слави не е шаран. А другото, че тез от бившия парламент играят заедно отдавна, смятам че стана ясно и на най-захлюпените
324
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави, смешен си.
323
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези ги разправяй на друг, или на лапащите кебапчета и слушали чалга твои избиратели в чужбина.
322
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
342 Този клоун Слави чалгаря, неможе да управлява и той го знае, но дава властта на бегълците от правосъдието, червени олигарси, които перат руски и крадени от българите пари. За да си подсигури старините , който даде повече, ако е още повече, защо, не. Вече е болен, отдавна ходи с ***, отпреди ковид.През годините е пял за много партии, за пари, доказал е, че е продажен.
321
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави остави ГЕРБ, БСП и ДПС, последните две горещо те подкрепят, кажи за теб, че си купен и зависим от Божков, Цветан Василев и други червени олигарси, които бягат от правосъдието и искат да изперат откраднатите, изнесени пари и мръсни руски такива. Номинирането на Стефанова за премиер, която е протеже на Божков, е най-голямото доказателство за това, че си зависим от черепа. Промените, които правиш в избирателния кодекс, обслужват точно тази гмеж,която носи диктатура, искайки цялата власт.
320
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
spyonski komunisticheski offshorni hazartni ku rvi out!
319
3
 
19
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 3 години
Славчууу не знам кой ти гледа вече изтърканото предаване, освен *** те от чужбина...
318
9
 
16
 
! Отговори
Карлуково преди 3 години
Тоя пaлячо неможа да се ожени или да има деца. Тръгнал да управлява държавата.
317
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пъдете го тоя бе ,ейййй,хора !!!Какво ви стана бе ?!Осъзнайте се малко де !Не губете връзка с реалността !От Марс ли падате ?!Не помните ли какво беше в тази държава преди Борисов ?!Забравихте ли нищетата и диващината ?Защо така хаотично стреляте ?!Помнете колко бяхте лъгани от най-различни " нови,млади,умни "Съвет: заложете на сигурното,не бъдете толкова неутолими,защото може да изгубите и малкото,което придобихте последните години !Имайте търпение,пътят на ГЕРБ е правилен !
316
2
 
12
 
! Отговори
Марш преди 3 години
Страх го е да управлява в условия на кризата коронавирус. ***.
315
4
 
7
 
! Отговори
seira преди 3 години
"ДРУГАРЮ" ТРИФОНОВ,МНОГО... АМА МНООГО НЕ ТИ ДОСТИГА!!!АКО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!ИСТИНАТА Е ЕДНА:143 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!ВАРОДЕ!!!!!
314
5
 
13
 
! Отговори
Пълен провал преди 3 години
Очаквахме да се кандидатира за премиер, а той пробутва идиоTи
313
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо си мисли, че като е чел "Изкуството на войната", всичко му е ясно. Ама не е разбрал, че изчакваш без да влезеш в битка. Влезеш ли веднъж без да си готов, все си губещ. И така свършва историята ти.
312
2
 
16
 
! Отговори
Въй, въй преди 3 години
Грозничкия и намусен Квазимото, с напълно проваления си личен живот, тръгнал да оправя живота на другите. Майтап бе Уили!
311
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тове, че върнахте мандата е добре, защото се видя колко са ви възможностите. А че останалите не са длъжни да ви играят по свирката, явно не сте го разбрали. Ако искахте да имате подкрепа, трябваше да я потърсите. А вие седите като госпожици, дето се мислят за неотразими.