1 май - решаващата дата, тогава БСП ще каже дали връща мандата

Пленумът ще се събере след тържествения митинг-концерт
186
1  май - решаващата дата, тогава БСП ще каже дали връща мандата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП ще вземе решение какво ще прави с третия мандат за съставяне на правителство на 1 май. За тогава е свикано съвместно заседание на Националния съвет на партията и на парламентарната група, съобщи лидерът на БСП Корнелия Нинова след заседанието на Изпълнителното бюро, информира „24 часа“.

Още по темата


То би свикано извънредно, след като по-рано днес президентът обяви, че на 5 май връчва третия мандат за съставяне на правителство на БСП.

Пленумът ще се събере след тържествения митинг-концерт, който социалистите организират в Борисовата градина за 1 май.

БСП към момента остава в пълна политическа изолация.

ДПС декларира, че няма да подкрепи кабинет на БСП.

ГЕРБ призова левицата веднага да върне мандата.

ДБ също отказа да застане зад евентуално правителство на социалистите, като лидерът на формация прогнозира, че вървим към предсрочни избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Ами то ще е смешно да приемат мандата.Никой не ги иска.
144
1
 
6
 
! Отговори
бг преди 2 години
БСП е путинова кукла на конци .сбогом европа и безвизов режим за сибир.
143
1
 
6
 
! Отговори
какво се чудим преди 2 години
ИТн и слафчу са изоретението на генерал Решетников от КГБ за да вкара БСП и Възръждане във властта и да станем колония на руснаците.
142
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинче да не си посмяла да го върнеш, само при БСП България през 1997 г. беше на първо място в СВЕТА по инфлация и този рекорд ( НЕНАДМИНАТ И СКОРО НЯМА ДА СЕ НАДМИНЕ ОСВЕН АКО БСП НЕ СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ ) е заслуга именно на БСП. Всички диктаторчета по света дори не могат да си мечтаят и наполовина да постигнат рекорда на БСП под заплаха народа да не ги помете. Но вие Нинче от БСП сте ненадминати в НАГЛОСТТА, ЛИЦЕМЕРИЕТО, БЕЗХАБЕРИЕТО и само народа страда от вашата компетентна наглост.
141
0
 
3
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Докато "Националния съвет" се събере,за да реши дали ще подкрепи Р.Радев за втори президентски мандат,"Съвета"остана в "чакалнята",а "влакът" замина.Това костваше 6-7 депутати по-вече за столетницата,но както ще каже Карадайъ,акъл парасъ.Същия "Съвет" ще решава,какво да прави с мандата който ще връчи президента Р.Радев на 5-ти май! Тромавата политика на К.Нинова,коварното гласуване с герб и дпс в НС,ще смъкне партията на четвърт,пето място след изборите през юли!
140
1
 
7
 
! Отговори
... преди 2 години
1 май!От трибуната на мавзолея другарката Нинова поздравява хилядите манифестиращи с празника и обещава да им даде всичко.Стадото възторжено аплодира...
139
1
 
7
 
! Отговори
Да каже-и да не каже преди 2 години
ВСЕ В ТАЯ...!По-добре е да управлява ...та да се усе ре целото червено войнство ..ха,ха,хааааа...ТЪКМО ЩЕ ЛЪСНАТ ЛЪЖИТЕ НА ВСИЧКИ!
138
0
 
3
 
! Отговори
дедо гого преди 2 години
ами тя цялата галимация с тези протестни избори беше да създадат патерици на БСП защото партията-столетница вече не може сама да се пребори, проблема е, че с това абсолютно болшинство в 45 парламент не могат да създадат правителство тип орел-рак - щука защото са некадърни, злобни простаци ,можещи само злобно да се обиждат.
137
1
 
6
 
! Отговори
дедо иван преди 2 години
Най-голямата смешка - др. Нинова, която неистово си мечтае да стане министър-председател сега и се падна, ама няма да може да стане защото няма с кого т.е никой не я иска...
136
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласуваш за Слави, получаваш Нинова
135
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До последен зов!Всички от БКП са се събрали в ГЕРБ, Нинова не е от БКП, нито си е стискала комунистическата книжка като Бойко, а за мен не е важно човека дали е от БКП или друга партия, а дали е истински патриот, а не само личен интересчия за сметка на България,която е в много лошо състояние и демографска катстрофа, заради една шепа олигарси,крадци и чужденци!Оказа се,че само БСП е българофилска партия и затова им пречи!
134
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сат НАма проблема не е БСП или Костов, проблема е,че сега ИНТ,ГЕРБ,ДПС ще работят заедно в полза на чужди интереси,а не за България, само БСП се оказа единствената реална опозиция и българофилска партия!
133
2
 
2
 
! Отговори
петолъчката преди 2 години
До еврейски празникСимволизира петте деца на Ротшилд.
132
1
 
4
 
! Отговори
еврейски празник преди 2 години
Рожден ден на първородния син на Рокфелер!
131
4
 
8
 
! Отговори
последен зов! преди 2 години
До Бсп е в будна кома..БКП в предсмъртна агония!
130
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
е не ...не актуализарате бюджета,...оставящи хората на произвола на съдбата...ама да сте купили ...спутник...не е държавническо...не е човешко г-жо,Народа ни и Историята ще ви съдят...децата ви...внуците ви...против Народ не се върви!!!Бог да пази България!...избори...ако се наложи и изход от ЕС финансиращ несправедливости,съсипващ икономики,отнемащ свобода.обслужващ путин и султана...Бог ни дава животите и правото да живеем Свободно...политиците ни го отнемат...за сребърници...продават децата
129
7
 
4
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Честито, Корни, Румене, ИМВ, спечелихте изборите, сменихте статуквото, изчегъртахте Герб, сега пийте нашата кръв, да ви преседне дано, за по 10000 лв и Сл.Тр. да ви обучи на чалга-шоу. И по- експедитивно, че идваме птед НС, викайте белия бус, желателно е целия гараж!
128
4
 
3
 
! Отговори
северомакедонец преди 2 години
СИЧКОТО ПРОТЕСТЪР И ГЕРБАВ ТРОЛЕТАРИАТ ГО Е ГЕПИЛО ШУБЕТО. АКО БСП ПРЕДЛОЖАТ ПРАВИТЕЛСТВО И ПРОГРАМА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА КВО ПРАИМ - ВЕДНАГА СТАВА ЯСНО КОЙ Е ОТ ДУБАЙ, КОЙ ОТ РОСЕНЕЦ И КОИ ШУБЕЛАЦИ ОТИЧАТ В КАНАЛЕТО - А АКО РАДЕВ СЕ Е РАЗБЕРЕ С АМБАСАДАТА СИЧКОТО АТЛАНТИК ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ДА ИМ СЕ ПРЕДЛАГАТ. НА ГЕРБ ЩЕ ИМ ТЯБВА ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ ПОТОПЯТ ГЕМИИТЕ НА БСП А ТОВА ЗНАЧИ ИЛИ ПЪЛЕН РЕЗИЛ ПРЕД НАРОДА ИЛИ ГЛАСУВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ПОСЛЕ САМО ГЕРБ МОГАТ ДА ИСКАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ САМОСТОЯТЕЛНО
127
1
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Ако го вземат мандата, ще ги подкрепят да съставят правителство. От ЕС нарочно ще бавят милиардите евро. БСП няма да може да се справи добре с няколкото тежки кризи. Ще има смущения и наесен - избори две в едно...
126
5
 
9
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 2 години
Защо на първи май бе миче?Първи май не е свързан с Партията.Девети септември е нашата дата, *** то седесарка и човек на Костов няма как да ги знае тия работи!