1 май - решаващата дата, тогава БСП ще каже дали връща мандата

Пленумът ще се събере след тържествения митинг-концерт
186
1  май - решаващата дата, тогава БСП ще каже дали връща мандата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП ще вземе решение какво ще прави с третия мандат за съставяне на правителство на 1 май. За тогава е свикано съвместно заседание на Националния съвет на партията и на парламентарната група, съобщи лидерът на БСП Корнелия Нинова след заседанието на Изпълнителното бюро, информира „24 часа“.

Още по темата


То би свикано извънредно, след като по-рано днес президентът обяви, че на 5 май връчва третия мандат за съставяне на правителство на БСП.

Пленумът ще се събере след тържествения митинг-концерт, който социалистите организират в Борисовата градина за 1 май.

БСП към момента остава в пълна политическа изолация.

ДПС декларира, че няма да подкрепи кабинет на БСП.

ГЕРБ призова левицата веднага да върне мандата.

ДБ също отказа да застане зад евентуално правителство на социалистите, като лидерът на формация прогнозира, че вървим към предсрочни избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията си има държава, мутрите с пари си имат държава.Цирка е тотален и безумието отвръщава Българина!
104
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До FukcНие клекаме пред бай Ердо, Бокича му е аверче, за него не може да каже че го кара с 200 :)) Тошето е новата звезда, онез парапитеци от ВМРО му дрънчат с тенджери, Тошко невъзмутим си върви спокойно :))
103
1
 
2
 
! Отговори
По колко преди 2 години
До Истукан Ами Боко и Чалгара са изяли преди години едно мъжко прасе в Учиндол. Да седнат да изядат още едно и си оправят пачките и кюлчетата - за кого по колко.
102
1
 
10
 
! Отговори
гражданин на София преди 2 години
Смешни са с този машинен вот, щял да преборикупения вот, сиреч ***!?Трябва да ви кажа, че ромските ни събратя по лесно сеоправят с машините, даже от някои младежи!Всъщност проблем се очертава с някои възрастни, притова много образовани хора, имащи проблем със зрението!
101
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според новите правила, които пробута Фигеранта, и според които ДПС ще дели първите места със Славипочвам да се замислям за правителство на БСП.Президентът прэдаде България на Ердоган.МИСЛЕТЕ, БЕ! Мислете!
100
4
 
8
 
! Отговори
Fukc преди 2 години
на следващите избори ще решим дали ще отидем в евразия или ще си стоим там където хан Аспрух ни е довел. Ще решим дали някакви кречатала искаме да правят скандали из парламента или не. Ще решим дали искаме олигархично -путиновски модел на управление или демокрация. Ще решим дали БГ ще я има или ще я разпърчосана. Може би македония ще е място за имигранти от БГ. Боже пази България!
99
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са жалки. Мотат се, за да се приемат противонституционни закони. На изборите затова ще имат под 10%.
98
11
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Правителство на БСП ще има и то може да мине на...косъм в пленарна зала.Премиер няма да е Нинова,защото е необходима на партията в Парламента,предстоят приемането на важни закони.Смелите винаги...печелят,а Бесепе са...смели.
97
9
 
3
 
! Отговори
Питам преди 2 години
Меркел внася 30милиона ваксини Спутник5ние чакаме да ни кажат от ЕК.Желязна логика.Не на Спутник 5закупен и проверен в 60страни ,да на непроверената Янсен.И за нея ще има толкова кандидати като за Астра Зенека.Важно е да угодим.
96
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как може да връчи мандата на умираща престъпна партия. Ох забравих, че той е слуга там.
95
4
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
БСП и ДПС нищо нянма да направят. Нивите избори пак до същото положение ще доведат. Или Слави и Бойко да се разберат, или да се отказват от политиката и да закриват партиите си. Не може да си играем на избори след избори и резултатите от тях да са еднакви копия.
94
0
 
5
 
! Отговори
До Народен съд преди 2 години
За кой Ботев говориш ти бе, я си посвий перките малко ! А относно Христовото тяло, не кощунствай - това е по-лошо от гавра дори с паметта на дете или на собствената ти майка !
93
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Отиваме на избориСлавчо се огъна, Тошко не :)) Нема как да се разбираш по принуда с некой политически субект, нали тези субекти са отдавна в политиката, за какво да правят пазарлъци с тех:)) Обаче на мен ми стана смешно, че щели да си помислят, забележете ПОМИСЛЯТ, дали да върнат мандата :)))
92
0
 
3
 
! Отговори
Мамка му и прасе преди 2 години
Праси Гацов - Кредисимо. Ще губят клиенти...
91
11
 
1
 
! Отговори
Народен съд преди 2 години
Народния съд верно посича към 10000 души - между другото това е около 75 % от лобито на Адолф Хитлер, Борис 3 и Сакскобургите. Двама трима невинни с пристрастия към монархията и гъзоцункачи на вицекраля не се броят.Обаче Вапцаров, Милев, Кунчев, Ботев не са в тая десетхилядна сметка.Те се водят на Сакскобурготски и компания ...Сега като гледам са повече от 10000 жалки душици!Чакай, че слушам глупостите на БПЦ и християните по новините-Виното било му тялото, пиеш ли вино отишъл си на кино!
90
1
 
11
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
Като гледах и слушах днеска парламента ,не разбрах вътре в залата ли са ,или на улицата постоянно повтаряха за хиляди протестъри ,та и днеска приемаха промени и замени с ,,мнозинство.. от 88 и 116 човека.Нинова толкова драпа за власт като блъясало куче ,че хич няма да се учудя ако се опита да направи правителство ,мутрите и дъртото гномче влезнали от паветата в парламента са готови дупе да дадат само и само да лапат,не ,че им е мило за народа
89
1
 
5
 
! Отговори
Пикник! преди 2 години
Абе да бе! Отиваме на пикник в село горно нанадолнище с декларациите за гласуване, спретваме си и рок и метъл фест до някое село с под 300 жители и гласуваме пак хартиено класически.Името на селото ще бъде обявено малко преди изборите!
88
0
 
0
 
! Отговори
а преди 2 години
До АнонимеНАаааа.Ще се сетиш кой е шефа на държавата.
87
2
 
2
 
! Отговори
Отиваме на избори преди 2 години
Президента Радев беше длъжен по конституция да връчи трети мандат. При сегашната ситуация в парламента това ще е чисто формално. На която и от оставащите партии да я беше връчил резултата щеше да е същият - отиваме на нови избори.Странното е, че ИТН, ДБ и ИМВ не са започнали да говорят помежду си, и това не е добър знак. Поне това би трябвало да направят.
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 89Стига с тия вируси бе,как не ти омръзна!Ейи,голям серсемин си!