Корнелия Нинова: Предлагаме три възможности за съставяне на правителство

БСП решава относно мандата
1 май 2021 15:30, Петя Славова
62

БСП решава каква ще е позицията на партията относно третия мандат за съставяне на правителство. За днес е свикано съвместно заседание на Националния съвет на партията и на парламентарната група.
Още по темата


В четвъртък стана ясно, че президентът ще връчи третия мандат за съставяне на правителство на социалистите на 5-ти май. По-рано днес държавният глава Румен Радев заяви, че очаква БСП да състави правителство.

"Ще предложим за обсъждане три възможности - и каквото реши Националния съвет", посочи лидерът на партията Корнелия Нинова.

"Сложна ситуация, считам, че трябва да върнем мандата - мое лично мнение. Не виждам чуваемост", заяви Калоян Паргов от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
15
 
5
 
! Отговори
Бунтата преди 2 години
Ако обичате,троловете от герб да мълчат,защото нямат думата!!!!
32
4
 
13
 
! Отговори
Никога преди 2 години
Разумно решение. Досега най-много се дразнех от БСП и не одобрява деструктивното им поведение. Но след тази пас'мина в парламента, да си призная си рекох, че можело и по-лошо да е. Така, че да се отнесем уважително към решението на БСП, защото ги смятах за по-алчни. Да се върви към нови избори, но дали ще бъдат честни се съмнявам, защото от льотчика в синхрон с Дубай, Сърбия и следствените може всичко да се очаква. Протестните недоразумения не бива повече да прекрачват прага на парламента!
31
9
 
4
 
! Отговори
Бунтата преди 2 години
Никакво връщане на мандата!!!Направете коалиция със герб и дпс-то и България ще цъфне.То и без това и се види края докато слушаме тъпите американци!!!!!
30
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма време за майтапи другарко! Най разумното което трябва да направите е да върнете мандата! Всякакви други шикалкавения и хуморески,ще докаже че искате да управлявате на всяка цена! Така както ГЕРБ го правиха години! Избори,това е решението!
29
7
 
19
 
! Отговори
червена чума преди 2 години
Никога повече БСП на власт! БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, запалтата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ!
28
7
 
3
 
! Отговори
Класиците преди 2 години
Маркс и Енгелс гениално са предвидили че комунизма първо ще победи във високоразвитите капиталистически страни.Гениално бе Уотсън! Високоразвитите капиталистически страни произвеждат много и за комунистите има много за преразпределение /вежливо наименование на грозната дума "к". А когато комунистите овладеят средствата за производство, всичко е тяхно и не остава нищо за "преразпределяне".
27
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последен валс, любима моя. Ще те помня БСП колко навреди на народа.
26
3
 
14
 
! Отговори
българин преди 2 години
На тази много и се управлява,знаем го! Но нямат шанс! Връщате мандата Нинова и избори!
25
4
 
6
 
! Отговори
3-ВЪЗМОЖНОСТИ: преди 2 години
..ЗА ДАЛАВЕРИ И ПОДКУП НА ДЕПУТАТИ ЗА ГЛАСУВАНЕ-- "ПРАВИТЕЛСТВО НО БСП"!ХА,ХА,ХАААА...А , НИЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА...ХА,ХА,ХАААААААААА.....КВИ ВЪЗМОЖНОСТИ , ***....??!
24
5
 
18
 
! Отговори
Анелия преди 2 години
Последен валс. Сбогом БСП.
23
6
 
15
 
! Отговори
БСП преди 2 години
Корнела, време е да си ходиш. Не те искаме. БСП не ставате. Велики сте само на критики. Изчерпахте се. Писледе
22
4
 
13
 
! Отговори
Наглите преди 2 години
Мафията да се гаври със народа са трите възможности. Благодарим ти ***
21
3
 
12
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Единственото което се чува от всички партии е "Герб долу". Корнелия лаеше допреди изборите че БСП винаги е готова за управление, че те са алтернативата, а сега не виждала чуваемост. Не виждаш, како, понеже се издъни за пореден път и се класирахте трети. Ако беше първа, щяха всички да те слушат. Сега пак другите са виновни и разбира се "Долу Герб"
20
2
 
10
 
! Отговори
Bulgur преди 2 години
Един за съставяне и два за не създаване. Къде ги сънува тези три варианта за съставяне ???
19
5
 
13
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
БСП и Радев , не могат да управляват без пари...в Бюджета!РАДЕВ ПРОСТО НЕ МОЖЕ САМ!!!!!!ТРЯБВА МУ НЯКОЙ --КОЙТО ДА ОГРАБИ НАРОДА ...И ДА МУ ДАДЕ ПАРИ ЗА ИЗБОРИТЕ И.. "ДИКТАТУРАТА"!В МОМЕНТА ТЕЧЕ, ВЪТРЕШНО НАДЛЪГВАНЕ В БСП....НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОТАКАТ... ДОКАТО , ПОДКУПЯТ И ЧАЛГАРИТЕ...ХА,ХА,ХААААА
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РЕШЕТНИКОВ СПЕЧЕЛИ! БЪЛГАРИЯ разграден двор за руски АГЕНТИ и ПРЕЗИДЕНСТВОТО е ЩАБ КВАРТИРА! ОЛИГАРСИТЕ ДОВОЛНИ!КЕ СТАНАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ! ЧЕСТИТО И ДАЙТЕ ТОН ЗА ПЕСЕН! КУ-КУ БЕНДА ДА СВИРИ!ОБЪРНЕТЕ ГО НА КЮЧЕК!
17
4
 
18
 
! Отговори
Аааа преди 2 години
Омръзна ми от тези комунисти. Вредят на държавата.
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не им се управлява. Лесно е само да критикуваш. Страхливци.
15
3
 
17
 
! Отговори
Отдавна доказано преди 2 години
Наглостта им е просто безпределна !
14
3
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
БСП връща мандата.