Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза

Цената за политическите авантюри ще е висока, предупреди той
Обновена: 2 май 2021 07:30 | 2 май 2021 06:45, Камелия Цветанова
503
Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави православните християни на Великден и предупреди, че вече сме на ръба на политическата криза.

Още по темата

„Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред“, посочва той.

„Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг - невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас.  През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път.

Честито Възкресение!“, пише още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да го натрапвайте тоя Толуп, даже и по светите празници, няма да му помогне. Тиквата е вече в кошчето за отпадъци
28
10
 
11
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Малко, много малко е за 12 години да успееш само и единствено да научиш една дума - ,,тесногръдие". Не може да се изключва вероятността да знае тази дума защото за тези 12 години управлението му, избора на кадрите му, неграмотното ползване на всички финансови ресурси, външната му политика и всичко останало се базираше само и единствено на тази дума - тесногръдие. И все пак за 12 години това е твърде малко!
27
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Борисов и аз Ви поздравявам ! - Христос воскресе !От висотата на Вашето положение не виждате какво става в низините , а там е мизерия и отчаяние , но пред Бог всички ще сме рамни - Той ще ни съди !
26
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама мутрата поне вкара бая пара в икономиката в напън да си купи власт. Ся например плащаше на *** по 100 кинта на глас а те после ходят пазаруват и е добре за икономиката. После ей го на поддържа 100 трола да пишат глупости. Ем си изтънява джоба и един вид връща краденото на народа, ем пак ще го вкараме в затвора. Няма лошо!
25
22
 
27
 
! Отговори
съвет преди 3 години
Поне днес не биваше да го показвате, не липсва на никого!
24
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига сте ни го показали тоя... Само като го видя и ми стана лошо!
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай СтавриБРАТЯТА ЧИВАС ПРОДАВАТ МЕТИЛЯВО УИСКИ С ВКУС НА ДЪРВЕНИЦИ И ***!! АЗ ПИЯ СОБСТВЕНА КАЛЕНА РАКИЯ ЧИСТА ЕКСТРАКЦИЯ ОТСЕЧЕНА НА 52 ГРАДУСА И ЧУДЕСЕН РАНДЕМАН.
22
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко не е цвете за мирисане, но тези които са му опоненти не стават, дори за метачи на улиците...Гладни c xиeни, които само *** и скимтят около него от зло'ба и завист ...
21
14
 
13
 
! Отговори
Много преди 3 години
Ме кефи Бочко като започне да се прави на умряла лисица ... Опонентите му започват френетично да се радват, а не се усещат как сами се набутват между шамарите. Все се питам умен ли е, хитър ли е или има добри съветници...
20
14
 
21
 
! Отговори
Dtrumpp преди 3 години
Тоя е тотално изперкал
19
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я троловете на мутрафоня се събудиха и цъкат минуси! Всуе се морите мутрафонови слуги! Падате от власт, приземявате се, някои и до затвора ще стигнат. Свиквайте!
18
23
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В политиката влязоха некомпетентни, платени от престъпници хора с една цел, да свалят Бойко, който реши да ги вкара в затвора. Новите партии започнаха веднага да доказват, че нямат друга цел, освен тази. Интересното ще е, че при следващите избори, отново ще имат поддръжници. Гласувалите за ДБ, ИТН, ИСМВ, да не ревете много скоро, това ме притеснява...Наистина ли не виждате какво се случва?
17
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Близо 73% "умници" са гласували за дегенератите в този парламент...Няма, как да се оправи България с толкова много чалгопитеци и празни кратуни...
16
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрии се мутрафон простейшии!
15
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо ми се повръща като гледам разни *** да ми се правят на много набожни
14
18
 
13
 
! Отговори
Нашият Господ-Бог преди 3 години
Бо Тик Вун!!
13
34
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОН БУДА БАНКЯЛОНИ ВЪЗКРЪСНАЛ КАТО ФЕНИКСХРИСТОС!! КАКВА ИДИЛИЯ В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО_СТА_ЦИ. САМО ДА ПОПИТАМ ЗАЩО НЕ ПРЕДЛОЖИХТЕ ОФИЦИАЛНО С МАНДАТА НА ГЕРБ БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ДРУГА ПАРТИЯ?! АХ,КОЛКО СЪМ НАИВЕН!!!
12
6
 
28
 
! Отговори
не разбрал преди 3 години
Защо разваля хубавият празник с появата си, този 160 килограмов глиган?!
11
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето го Свещенният ви римски император, само че нито е свещен, нито е римски, нито е император. Кайзер Джипко.
10
10
 
16
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Дайте му вечна власт на този, че ще получи инфаркт точно на Великден.