Борисов: Радев няма коментар за Навални и шпионските скандали

Премиерът обяви, че НАТО е солидарно с България по темата Русия
7 май 2021 13:16, Нели Христова
163
Борисов: Радев няма коментар за Навални и шпионските скандали
Снимка: БГНЕС

„Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия и подчертаха още веднъж силната си подкрепа към страната ни“. Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов на работно съвещание с министри.

Премиерът Борисов отбеляза, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО вчера в Брюксел бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

„До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата "Навални", нито по темата "шпионски скандали". Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент, които казват, че имат евроатлантическа ориентация“, подчерта Борисов.

Той благодари за работата на българските правоохранителни органи по повод дестабилиращите действия на Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
6
 
! Отговори
Ех преди 2 години
Тоя само глупости ръси и не то интересува.че хората гладуват и трупат кредити.които именно Герб направиха така.че КС да отхвърли и последната надежда за абсолютна давност ЗА ВСИЧКИ КРЕДИТИ НА ХОРАТА.а не само на тези след 2031г.Пак разделиха хората един срещу друг.да се намразим и да ни.няма и дъргавата ни да е жалко подобие на държава.Разсипаха я тия некадърници нагли.какво ни интересува Навални???Ние страдаме.тоя ръси глупости постоянно.Видяхме ви хубаво и няма да видите гласове от нас никога
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друго си е начело на МС, разбирай - на държавата да бъде лице със сериозно образование и да дава оценки на тези около него и над него. Ето, сега направо "закова" президента с думите: "Ето кандидатът за (втори мандат) президент няма коментар нито на тема Навални, нито по темата "шпионски сканали". Ама ББ от Банкя има: застана на страната на демокрацията, а Навални е топдемократ, и нареди на Ек.Захариева да изгонят няколко руски дипломати. И Катето и Гьорги Г. не се постараха, а ПРЕСТАРАХА
108
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
боико ти губиш
107
4
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Богомил Бонев предлага Боко да бъде разжалван.Това е супер идея,но не знам кой има правомощия да го направи.
106
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов докара корупцията до перверзия. Далеч съм от мисълта, че Баневи са цвете, но да държиш някого над 2 г.в ареста и да се гавриш с него е безумно.Съвсем друг въпрос е, че всички кредитни милионери искат Борисов да изпере пешкира и заради тях за да им се амнистират техните грабежи в зората на прехода.
105
0
 
3
 
! Отговори
Преминаващ преди 2 години
Скалъпените скандали на Борисов и Гешев нямат нужда от коментар... скоро ще ви кажем ЧАО ЧАО завинаги! ................................Как да ти повярваме, като ония мизерабли до СЕГА лъскат наровете на ареста. Чака ги дело и този път няма да има разминаване. Дерзай !пРезидентът ще пика газ, но твай положението гаспада НАТОвци и товагишчи от Варшавский дагавор.
104
9
 
3
 
! Отговори
СъвеЦки Пърдялник преди 2 години
Борисов може да е всичко, но е казал истината.Ще трябва ЦРУ да се намеси по-настойчиво на невидимия БеГе фронт, където са си дали среща старите динозаври със съветска закалка.Зеленочорапов и до СЕГА мълчи, като п****. Явно нейде го стяга чепикът.
103
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скалъпените скандали на Борисов и Гешев нямат нужда от коментар... скоро ще ви кажем ЧАО ЧАО завинаги!
102
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Христо ХристовУважаеми,СИГУРЕН съм,че си усетил ВОНЯТА на МЕНТЕТО "просото",което надраска:..-"Яяя, потурнакът обичащ Рассия и.."..Ментето е ужасно.."НЕОСТРА" гербомажоретка,която поради ФАКТА че е "КРЪГЛА НУЛА" се опитва да "събира точки" дращейки И от моя ник...Нищо чудно да използва и твоя..
101
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интелигентните и и умни хора не говорят празни приказки и не се стремят да се харесат някому.
100
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко ти си насъбрал толкова черни точки в очите на Бай Дън с тоя газопровод че ако щеш всички руснаци в Бг да изгониш като шпиони, няма да получиш индулгенцията му.
99
0
 
3
 
! Отговори
до 108 преди 2 години
напиши че става дума за Обоснованите предположения на Бг прокуратура и служби. Мост лайкли
98
0
 
1
 
! Отговори
до 108 преди 2 години
......какво е обосновано предположение.....Това е да си участник в групов секс с една дама и пет коча и всичките да я напълните с матрял и да очакваш че ще е бременна и ти ще си бащата.малко натуралистично но много добре обяснено ,теябваше да сложиш 18+ хаха шегувам се
97
3
 
15
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
И какво да каже за Навални? Един крадец на хиляди евро,от Френска компания! И за да избегне затвора,пробва номера вписвайки се за борец за " демокрация"! Но ще лежи! Не мина номера му! А з шпионските скандали,пак няма какво да се коментира.Смешно е Русия да "организира масовка,да взривява складове" в бившите членки от соца,които са Натовски вече!-:) Несериозно е това!-:)))Май Радев е по сериозен от колкото изглежда!-:))
96
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Винаги ще си остане мутра той. Нахален ще си е винаги. Нито Радев, нито друг няма да му дава отчет точно на него. Никой няма намерение, освен неговите слуги, сервилничещите му, да говори с крадец на бизнеси и изпечен лъжец и рекетьор. Неговото място е в затвора.
95
9
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Христо ХристовЯяяя, потурнакът обичащ Рассия и влюбен в Соломон Паси се е изходил :))Хасане, миличък, отивай да ощасливиш козичките и да им четеш "комсомолская правда", мечтаейки си за Пасито и отвеса му!Колкото и да се напъваш, орден от Пасольството и от Румен Грипенов Решетников за предателство няма да получиш!:)))
94
3
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Борисов има комплекс от Радев,защото ,Радев е истински генерал със военно образование,а Борисов е изкуствен кух,,генерал,,произведен по волята на господаря му Ахмед Доган.
93
2
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Нахални е финансов аферист,бе ***.Главанак с главанак ти.Не цензурирайте,защото тези думи са на Борисов.
92
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е прав защото НАТО може да загубят войната с Русия за Украйна и тогава Русия ще поиска разделяне на България както Германия след ВСВ.
91
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е скандалът Илчовски?