Слави Трифонов сравни подслушването на политици с аферата "Уотъргейт"

Той поиска виновните да бъдат пратени на съд
21 май 2021 16:02, Нели Христова
639
Слави Трифонов сравни подслушването на политици с аферата "Уотъргейт"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов призова незабавно на виновните за подслушването на политици да бъдат повдигнати обвинения, а след това да бъдат пратени на съд и да получат присъди. Според информацията сред следените има и членове на неговата формация.

В остро изявление във Фейсбук Трифоново заяви:

Още по темата
"Вчера генерал Атанас Атанасов, който е съпредседател на "Демократична България" и бивш директор на бившата Национална служба "Сигурност", заяви следното пред Българското национално радио:

"32-ма души от "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" са били подслушвани след Нова година, включително и по време на предизборната кампания. 12 от тях са подслушвани от "Вътрешна сигурност" на МВР, 12 от ДАНС, а останалите 8 от ГДБОП". Край на цитата.

А днес министърът на вътрешните работи Бойко Рашков потвърди казаното от генерал Атанасов и заяви пред Нова телевизия, че премиерът Стефан Янев е бил сред подслушваните политици.

Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?!

Разбира се, веднага се сещам за аферата "Уотъргейт" в САЩ. Тогава представители на щаба на кандидата за президент и действащ президент на САЩ - републиканецът Ричърд Никсън, се опитват да монтират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел "Уотъргейт" във Вашингтон.

В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО през 2021 година. И защо е чудовищно всичко това?

Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са използвали държавата за личните си интереси и не са се притеснявали въобще да използват силовите служби на държавата за личните си интереси. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава - здраве му кажи!

За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда. Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава.

Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


639
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Амбър ХърдНе се захващай,едва ли ще ти осъществи мечтата!
43
2
 
24
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Този когато трябваше да говори мълча и когато трябваше да действа седя и се кри. Сега какво пак се разприказва? Въобще, който не може или не иска да управлява, по-добре да не се прави на опозиция. А относно подслушванията - такива има от десетилетия и не са само на политици. Такава е модата в съвременния демократичен и свободен свят, на който Дългия е голям фен.
42
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, щом и Славчо се изказа ,нещата са много сериозни. Иначе си трае,ама сигурно са чули някой разговор с Дубай и сега ревна,и трябва здраво да чегърта....
41
2
 
20
 
! Отговори
Амбър Хърд преди 3 години
Влязох в този сайт да прочета коментарите под моята статия, но като видях тази снимка на този нежен хубавец, с вид на добър и незлобен човек и веднага се влюбих в него. Как да го намеря, за да ми направи дете? Само не ми казвайте, че е гей
40
15
 
8
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Все още има да учиш. Човек може да приеме мнението и на най-големия си враг, ако разсъждава обективно и не слугува на емоции, предубеждения и предразсъдъци. Ген. Атанасов събощи данни. Слави Трифонов проявява уважение към него и затова го цитира. Дали се обичат е без значение когато става дума за такова престъпление като подслушването на политици, журналисти, хора на изкуството и т.н. Хора с диаметрално противоположни възгледи може да са единомишленици по някои въпроси и да си сътрудничат.
39
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо от една седмица нищо не беше писал. Днес явно се е развълнувал.
38
21
 
9
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Слави ще спечели следващите избори като стой та гледай - после следва вой, съд и затвор.
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
dimchi e muzikalen bg talant ...naish ko hubu pey...;-)
36
3
 
27
 
! Отговори
sqwert преди 3 години
Подслушвали са шахматиската, но не са разбрали нищо, защото тя била говорела едновременно на 5 езика. А Тошко спряли почти веднага, защото нищо не казвал, а само псувал като каруцар.
35
10
 
6
 
! Отговори
Скандала е огромен преди 3 години
Те не само ви слушат, наблюдават но знаят какво мислите, тоест знаят всичките ви страхове и тайни!Проекта се казва MK ULTRA(МОНАРХ) и засегнатите в България са над 2000 души!Добре дошли в кошмара TARGETED INDIVIDUALS
34
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Борисов е тяхната марионетка. ДАНС е ДС. Прокуратурата е ДС. Крепостта на ДС е ДПС. Годишен оборот на корпорация ДС - около 120 милиарда лева. Годишни кражби на корпорация ДС - около 15 милиарда лева.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушевите скъсаняци начело с рачко отвертката, втора седмица ръгали хардове неуморно, досущ като заличаване на слухтененето при кривоглавия заврян зет от помощното училище във вършец.
32
3
 
27
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Абе Слави сигурен ли си в това което казват Атанасов и Рашков?И защо се появиха сега?Явно целта е еднс -за вло случващо се да е виновен ГЕРБ! А какво да кажем за морсла на генерала, който подслушваше незаконно Филчев по поръка на Костов и това сега не е ли нова акция?Жалко че в тези системи се допуска теч на информация от национално ниво!
31
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А то наистина ли е имало такова подслушване или това са само твърдения на заинтетесовани политици?
30
7
 
25
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
нито един глас за няма такива идио-ти които промениха изб закон и увеличихаизб секции в турция
29
7
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
нито един глас за няма такива идио-ти които промениха изб закон и увеличихаизб секции в турция
28
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свикнал си е да е опозиция и да критикува.Вземе ли властта млъква.Е ква е тая работа?!Вземи мандата,направи правителство и ги почвай!Какво само като клакьор се обаждаш от общото множество?!Не става само с викане!Работа трябва и то много работа!!!!
27
6
 
26
 
! Отговори
Точно... преди 3 години
До АнонименТой и Учиндол си мисли, че е Плевен, ама не е :) Да излезе прокуратурата и да каже тези политици с кои разследвани са във връзка и са били подслушвани. Тогава да ревът.
26
4
 
31
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Единият комунист казал "А", другият потвърдил "Мдаааа...". Хахахаха :))) Навремето така и Бойко каквото каже и Цецо потвърждаваше. Остава обаче открит въпроса - Защо най-много изтекли подслушани разговори има точно на Бойко Борисов, а на никой от БСП, ДПС, ИТН, сестра Галева и ДБ няма? Някой има ли отговор (не се отнася за дрогарете комунисти)?"Сто жетвари каза Блаже ще поим с вода. Ванко рече: Двеста даже! Крумчо кимна: Да!" Георги Авгарски
25
8
 
34
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
Изчегъртай си някоя гънка на гладкия мозък бе, панаирдйийска парцалена ку-ку-кло!