Кубрат Пулев казва до вторник дали влиза в политиката

Поканата към боксьора отправи лидерът на КОД Петър Москов
Обновена: 23 май 2021 12:46 | 23 май 2021 12:43, Елка Василева
100
Кубрат Пулев казва до вторник дали влиза в политиката
Снимка: архив, БГНЕС

„До вторник ще дам отговор дали влизам в политиката”. Това каза на брифинг след среща с лидера на партия КОД д-р Петър Москов боксьорът Кубрат Пулев.

"Аз съм човек, който винаги ще се допита до специалисти във всяка една сфера. Смятам, че това е правилно и че трябва специалисти да управляват и да решават, а не да има шуробаджанащина. Това е моят стил на работа – екипна работа, която истински да е полезна за обществото и хората. Истински, с нова енергия. Аз го виждам като нов вид политика", допълни той. Пулев подчерта, че никога не би предал българите и посочи, че според него би могъл да е полезен в много области.

Още по темата

„Аз съм човек, който няма да предаде 5 човека дори, а какво да говорим за 5 милиона. Не съм човек, който може да бъде манипулиран или да се продаде", твърди боксьорът.

„Не съм човек, който може да бъде разиграван“, допълни той.

Лидерът на КОД д-р Петър Москов посочи, че разговорът, който е водил с Пулев, е бил много съдържателен. „Видях човек с абсолютна готовност и изграден. Човек с ясни публични позиции. Това, което казах на Кубрат след разговора ни е, че, неговото влизане в политиката трябва да носи неговите ценности: почтеността и честността му. Нашето предложение към г-н Пулев е той да бъде представляващият, лицето, гарантът, водачът на това обединени, защото той е човек, който е доказал, че може да гарантира с името, честността и действията си“, допълни той.

Пулев коментира дали ще влезе в политиката по-рано и пред Нова тв.

„Петър Москов ме покани на среща, за да обсъдим политическата ситуация. Вчера говорихме по телефона. Дали съм готов да вляза в политиката?  Не смятам, че някои политици са по-готови от мен. За мен България е много по-важна от бокса”, заяви той.

Според него политиката е игра на манипулации, на договорки, а спортът е нещо много истинско. „На този етап все още не съм решил дали да вляза в политическия живот. Това е сериозен въпрос за мен. За съжаление, повечето депутати са жадни за власт и пари. Аз съм преодолял тези неща”, поясни Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пульо се нада и за него да гласува някой като за *** Дългия.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горещи тийнейджъри без *** - ***
50
0
 
0
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
Поредния УМНИК ,мераклия да ни ВОДИ по правилния път.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пулев не се излагай тоя Москов има 200 гласа ,ква политика ? )
48
0
 
0
 
! Отговори
Батка ако преди 2 години
Си толкова принципен ,не знам как ще я караш с тези хиени и имай на предвид ,че трябва да си като в казармата при герберите няма собствено мнение партиината дисциплина е над всичко -- постоянно ще си по корем и ще целуваш ръка на главния .Не знам как ще си принципен,това може и да са просто едни тривиални напудрени заучени фрази незначещи нищо .
47
0
 
3
 
! Отговори
omg преди 2 години
тая квадратна глава какво ще направи за народа??? та той живее в Германия, стига подигравки.
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господи, наказанията за нашия народ дали ще свършат някога???
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тоя гибон за чий ще влиза??? То шоу, шоу, ама трябва поне малко акъл за тая работа!
44
0
 
10
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Още един резил за Пулев?
43
0
 
16
 
! Отговори
Джо шоу а преди 2 години
Този много лошо са го ударили по главата.
42
2
 
4
 
! Отговори
истина преди 2 години
Кобра, не влизай в политиката. Ти си шампион на ринга, много си як победител.Но - политиката е дсруг вид спорт. Там някой метър и четиридесет, с очила едвам дишащ, ще те нокаутира с заучени думи. В политиката няма джентълмени, там всичко се договаря.
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слагайте го на входа на парламента и да бие "катъци" и "бадъци" на непослушковците.
40
0
 
4
 
! Отговори
емигрант преди 2 години
Г-н, Пулев. моите уважения. Не се наемай да ставаш политик. Пеле няколко пъти са го канили да се кандидатира за президент на Бразилия. Отказвал е. Защо ли? Кой не го познава? С кой ли не е бил на маса? Човек с достойнство.В края на краищата всеки сам си избира.Мисли!
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите си заслужаваме съдбата! Пепи ваксината трябваше да е в затвора, защото продаде здравето на децата ни на турците, защото беше на път да ни превърне с пръстовите отпечатъци в престъпници, за радост на крадливите доктори, с които искаше да се бори. А "честният" Пулев е готов от чист патриотизъм ортак да му става. И на специалисти да разчита, да се съветва. По-евтино ще ни излезе специлистите да влязат в порламента, а по боксовите въпроси Пулев да ги съветва...
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Москов яко е ду//. хал като Джени Суши . И този вече му свършиха парите и тръгнал да краде българите .
37
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почтеността на Кобрата ахаха умрях от смях. Говорим за човек, който задява чужди жени в дискотеките и после бие мъжете им.
36
1
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Москов и компания патриотска си търсят ракета носител,която да стане непотребна след изборите ,не знам дали Пулев ще им се върже.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То къдет' Андреа,там и Москов.Да го целуне бърже в устата и да не му мисли чак до вторник.
34
0
 
0
 
! Отговори
Тоест преди 2 години
заглавието в една съседна статия "Пулев влиза в политиката" е фейк? Последно влиза ли, не влиза ли или още не е взел решение?
33
0
 
8
 
! Отговори
Anonymous преди 2 години
Кобрата иска да е като Кличко.. само дето нито е боксьор като Кличко, нито е интелигентен като Кличко. Че и жена му на Кличко е по-хубава от фотошопката Андреа..Аз: Мамо искам КличкоМама: Имаме си Кличко вкъщиКличко вкъщи - Кобрата