Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки

Всеки ден следващия месец щели да подхвърлят по някой компромат
Обновена: 30 май 2021 13:46 | 30 май 2021 11:25, Камелия Цветанова
511
Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Обвинение към служебното правителство, че изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ, а няма да осигури честността на изборите отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

"Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки за ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев. Това правителство се бие само с ГЕРБ, не и с патриотите. Извадиха хора от 90-те години и ги изпратиха само срещу ГЕРБ. Да сте чули от тях за БСП, ДПС или ДБ, те също са били в управление. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши работа. Те се занимават с всичко друго без как ще проведат изборите", заяви Борисов, цитиран от „24 часа“.
Той призова другите партии да се замислят дали след това няма да отидат и за тях.

"Тях не ги интересуват изборите, а ревизия. Ама такава ще направи редовно правителство. Нинова всячески се старае да обясни, че не е нейно правителство, но с редки изключения вътре всички са кадри на БСП. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не само не съм давал разпореждане за подслушване на политици, то е дълбоко погрешно. Те всеки ден бяха на площада за какво да ги слушаме", заяви още Борисов.

Той припомни на Атанас Атанасов от ДСБ как Радев му се е заканвал след седмица да ги няма.

„Вътрешният министър Бойко Рашков така работи, така е натискал и Евгени Михайлов за танковата касета едно време. Това му разказал режисьорът, който дълго време бе разследван в началото на 90-те заради репликата на Петър Младенов "По-добре е танковете да дойдат", каза Борисов.

Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, категоричен беше той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
0
 
0
 
! Отговори
EVIL преди 2 години
До АнонименПрав си, още по-*** е... А ТИ НЕ СИ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НЕГО, като ти гледам правописа ми се плаче ;)
363
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЙ КОМУНИСТ(ОХРАНА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМУНИСТ) ОБАЧЕ ДЕДО МУ ТВА ОНОВА10 ГОДИНИ ГО ИЗПОЛЗВА ТОВА ЗА ДЕДО МУ.И ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКОТО МУ МИНАЛО И НА РОДНИНИТЕ МУ.
362
3
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
служебният кабинет си кара по процедурата никакви поръчки не изпълнява и затовадокато си на власт трябва да премисляш всяка дума всяко решение а не сега да сеоправдаваш с поръчки ако всичко е точно никои не трябва да се притеснява
361
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Впрочем банални сте с теми ,които са известни всекиму и повторени без видими резултати ,което поражда обществена досада и безразличие.
360
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе ГЕРП били Готвачи бе?!
359
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ,което премълчавате вече резервите се натрупват главно от икономии и то на социални разходи- от недодадени заплати и недофинансирани ключови сектори- каквито с а образованието здравеопазването социалното подпомагане- на традиционно бедните от 12 години подхвърляте трохи, а лъвския пай отиде всички заем къде...
358
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ,защо имайки предвид възможностите на държавата и приетият бюджет за 2021 медицинските сестри не получиха по - високо възнаграждение. Стига да искаш можеше да ги повишиш!Но не го направи !Медицинските сестри , техните семейства, приятели усетиха усетиха твоя негативен резултат от управлението ти !Щом си избран да ръководиш си длъжен да понесеш своята безотговорност!
357
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов не става,аз го казах преди 12 години. От началото на управлението до сега България няма никакъв ръст на БВП.А това е основния показател за икономиката.Имаме 2 милиона напуснали България за същия период,най-висока смъртност в Европа не само в ЕС и най-ниски пенсии в Европа не само в ЕС.
356
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов е генерал,това означава ли че сме били бананова република в последните 12 години?
355
4
 
6
 
! Отговори
аман от комунисти! преди 2 години
Ако ще *** да умират вече!
354
6
 
18
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 2 години
КОЙ ГО ПИШЕ И КОЙ ГО КАЗВА???????? НЯМА ЛИ МАЛКО ДА ГО СКРИЕТЕ ТОЗИ ЧЕ ДА СИ ПОЧИНЕ МАЛКО И ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ МУ СЛУШАХМЕ ТЪПОТИИТЕ
353
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То от уволнения и чистки остана ли им време за предизборна кампания? Служебното правителство съвсем забрави, че е назначено за изборите.
352
8
 
10
 
! Отговори
долните комунета преди 2 години
хранеха прасетата с неудобните.....
351
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Готвача на мръсните блюда се оплаква ...
350
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стой си в емиграция, тук не си нужен.
349
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали ГЕРБ печели или не, не е от значение. Но България загива при и с тези ченгета начело.
348
1
 
7
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Кой е премиер.... Рашко, та Рашко....
347
10
 
25
 
! Отговори
1 преди 2 години
Този път номерът, че Борисов е жертва няма да мине.На 11.07. ГЕРБ ще е втора или трета политическа сила.А "патриотите" пак няма да прескочат 4-те процента.
346
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Рашков е лицето на новата власт. Да ви е честит и повече да си го ползвате. Поне веднъж дневно да участва в медиите. Да не спира да говори. Това, което хората не могат да научат за същността на Румен Радев от самия Радев, ще разберат чрез изявите на Бойко Рашков.
345
9
 
24
 
! Отговори
K преди 2 години
Отричаш, отричаш, но в момента все още си най-големият престъпник в държавата