Плевнелиев: Кабинетът работи за преизбирането на популиста Радев!

Никой досега не бил назначавал за служебен премиер дясната си ръка
417
Плевнелиев: Кабинетът работи за преизбирането на популиста Радев!
Снимка: Dnes.bg, архив

Президентът Румен Радев не е демократ, защото наруши Конституцията. Никога досега един президент на демократична държава не се е опитвал да води по такъв начин битки за властта, по такъв начин да сее разделение в обществото. Той е популист, популистите не са демократи. Това заяви пред БГНЕС президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев.

Още по темата

Разликата между неговите служебни правителства с това на Румен Радев той коментира така: "Това правителство сега работи във време на решителни за президента Радев избори, за неговото преизбиране за втори мандат".

По думите му никога досега българският държавен глава не е назначавал за министър-председател дясната си ръка. Трябва да се търси баланс, а такъв в момента няма, смята Плевнелиев.

"Балансът означава, че държавният глава винаги търси кого и как да сложи на най-висшите позиции, така че да има широко представителство. И левите, и десните - той е президент на всички българи, но не, ние слагаме най-доверения си човек за началник на щаба, за да правим избори, от които зависи моят политическа съдба. Това е президентът Радев. Той е вдигнал високо юмрука, води своите битки", каза още Плевнелиев.

Според него колкото повече е уверен Радев, че ще бъде преизбран, толкова повече ще сбърка в оценката си за ситуацията.

"Сега имаме тоталната абсолютна власт в ръцете на Радев. Всичко започва и свършва с него и ние виждаме, можем да си направим сметка дали това е голямата промяна. Мая Манолова е статукво, дълбоко. Как така изведнъж стана ново начало и промяна в българската политика", попита още Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плевнеливев - предпочитният президент!
248
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойковото магаре пак реве не знам някъде да има "успешен" пезидент като него на който собствената му партия да му бие шута и да не го предложеи за втори мандат.
247
28
 
17
 
! Отговори
Аланкоулу преди 2 години
Кеф ми е да гледам, как Президента Плевнелиев им го втъква на Зеления чорап и на заблудените матросовци драскащи безумици по тези форуми.
246
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този плаз модий е най добрата реклама.
245
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОФ червените бригади се Оа*аха
244
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо.Мая,Христо-За малко Време си Създадоха много Врагове СЕГА ПЪЛНО ЗАТЪМНЕНИЕ рептила пак повтаря хода ще мълча балъците сами се хвщат
243
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значение на думата популист-Начин за политическо поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост за нуждите на суверена (създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми).
242
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Популист--Начин за политическо поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост за нуждите на суверена (създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми).
241
38
 
14
 
! Отговори
Един от мнозинството преди 2 години
Каквото и да плещат тук шумкарските кратути пълни само с петолъчки, истината е една : На фона на Зеления чорап - Росен Плевнелиев е на светлинни години пред него.
240
27
 
34
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Герберунгелите треска ги тресе. Това да изкараш от бунището Плевненлиев, да повтаря като папагал опорките ти, показва тотално отчаяние.
239
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той е популист, популистите не са демократи. Това заяви пред БГНЕС президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев.
238
28
 
32
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Скри се бе, ***. Нямаш ли капка срам,нямаш ли правилна преценка за себе си??!! Не ти ли е неудобно от това, че позволяваше ББ да се гаври с теб през целия народ бе, мекотело! Или мислиш, че сме забравили как те шляпаше зад врата. И също какви глупости наговори на разни международни форуми! Поведението на този граничи с шизофрения! Синоптичката да вземе да го заведе на преглед!
237
25
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ега ти!...Вечно напрегнатата и изнервена кокошцича пак е наблъскала дивотии от моя ник за..."Румен Грипенов Радев"....Абе сладурано,отдавна "ПроСоТо" е декларирал безусловната си подкрепа за президента Радев!!..За това не го и коментирам!..Той просто няма нужда И от "моето рамо"!!...А твоите кудкудякания по негов адрес са жалки и само отблъскват...Ама нито теб,нито началника ти ви интересува резултата...Важното е да плюете..
236
34
 
26
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Напишете на ютюба "ирландска пастирка" и изгледайте видеото с Плевнята преди да решите да слушате каквото и да е друго от него.
235
32
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев хич не го ...тоя една дума не е казал по негов адрес даже името му не е произнесъл....
234
34
 
38
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
Това посмешище го изритаха от ГЕРБ , но той още продължава да им ибрикчийства.Явно е много зле горкият.
233
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоз е на гъби вааа
232
6
 
3
 
! Отговори
Батко Ратко преди 2 години
Е***ти ***
231
52
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 247 ; Бившият "президент"за пореден път показа , че е истинско недоразумение ...,което се пробва при всяка възможност да се самоубеди , че е нещо !
230
55
 
52
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 2 години
Роско е президента с най-нисък рейтинг в историята на страната , но дава отценки за президента с най-високия рейтинг.Смех