Плевнелиев: Кабинетът работи за преизбирането на популиста Радев!

Никой досега не бил назначавал за служебен премиер дясната си ръка
417
Плевнелиев: Кабинетът работи за преизбирането на популиста Радев!
Снимка: Dnes.bg, архив

Президентът Румен Радев не е демократ, защото наруши Конституцията. Никога досега един президент на демократична държава не се е опитвал да води по такъв начин битки за властта, по такъв начин да сее разделение в обществото. Той е популист, популистите не са демократи. Това заяви пред БГНЕС президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев.

Още по темата

Разликата между неговите служебни правителства с това на Румен Радев той коментира така: "Това правителство сега работи във време на решителни за президента Радев избори, за неговото преизбиране за втори мандат".

По думите му никога досега българският държавен глава не е назначавал за министър-председател дясната си ръка. Трябва да се търси баланс, а такъв в момента няма, смята Плевнелиев.

"Балансът означава, че държавният глава винаги търси кого и как да сложи на най-висшите позиции, така че да има широко представителство. И левите, и десните - той е президент на всички българи, но не, ние слагаме най-доверения си човек за началник на щаба, за да правим избори, от които зависи моят политическа съдба. Това е президентът Радев. Той е вдигнал високо юмрука, води своите битки", каза още Плевнелиев.

Според него колкото повече е уверен Радев, че ще бъде преизбран, толкова повече ще сбърка в оценката си за ситуацията.

"Сега имаме тоталната абсолютна власт в ръцете на Радев. Всичко започва и свършва с него и ние виждаме, можем да си направим сметка дали това е голямата промяна. Мая Манолова е статукво, дълбоко. Как така изведнъж стана ново начало и промяна в българската политика", попита още Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
52
 
51
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Няма нужда да се прави кампания за Радев. Достатъчно е да ни показват този екстрасенс, за да знаем, че Радев е правилният избор!
228
47
 
40
 
! Отговори
Едно към едно преди 2 години
До ТонкатаТой не се показва. ПОКАЗВАТ ГО! Нали знаеш чии са медиите?
227
43
 
48
 
! Отговори
Тонката преди 2 години
От това недоразунение Плевненлиев се отказа дори собствената му партия след края на мандата му , а той има безочието да се показва по медиите
226
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червените не обичат Нормалните Хора
225
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП си заминават и повличат всички които работят за тях
224
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бившия Президент за пореден път казва истината за Радев
223
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че естествено, да не искате да бъде избрано "магарето" от герб? И няма защо да ни навирате мнението на този пропаднал политик.
222
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е ПР-а на Радев
221
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той си има главен прокурор, а арест без разпореждане на прокурор не е възможен.//--// В МОМЕНТА ВСЕКИ ПРОКУРОР МОЖЕ ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ НЕ САМО СРЕЩУ БОРИСОВ, А ДОРИ СРЕЩУ ГЕШЕВ. НИКОЙ НЕ СПИРА ПРОКУРОРИТЕ ДА ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ!
220
6
 
19
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
dnes.bg , бъдете така добри да престанете да давате трибуна на тоя ***, чийто мнение нито някой иска, нито някой слуша. Тва абсурдно съществ0 ни излага 5 години пред света и понеже не му стигнаха, вие сега му давате още сцена да ни излага. Спрете!
219
3
 
3
 
! Отговори
От такива хора преди 2 години
До до от такивАМного книги имаш да прочетеш драги, за да си достоен да го съдиш, камо ли да го иронизираш! Личи си, че си доста елементарен, просто не си дорасъл! Защо ли се занимаваш с политика? Ръгай чушки у бобо, това ти приляга повече!
218
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога още ще гледаме Мазньо по медиите?
217
7
 
16
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Даниел Митов е тьп и злобен кь ***, не става и за домоуправител на вход, не за президент на държава. Осибено пък на тази горда държава България, която не се поклони на коронавируса.
216
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е на тоя на снимката на челото му е написано "КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР"!!! Вижте го бе, вижте го само на какво прилича! Няма да забравя като го гледах по телевизия BBC в предаването "Hardtalk" как мънкаше като ученик който не си знае урока като го питаха за отношението му към Русия - не каза ясно, че подкрепя режима на Путин, но не го и отрече!!! Въртя, ***, за санкциите де, че не били много удачни, въпреки че можело, бла-бла... комсомолски!
215
5
 
15
 
! Отговори
Kuku преди 2 години
Плювню да вземе и да се скрие.
214
15
 
8
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Така е. Радев ще си иде с влака в Москва.
213
7
 
20
 
! Отговори
Атанас Чобанов преди 2 години
Днес Бойко Рашков обясни защо няма как да бъде арестуван Буда. Той си има главен прокурор, а арест без разпореждане на прокурор не е възможен.Но на 11 можем да изберем парламент, който да изгони Гешев, а след това арест и за него, и за собственика му.
212
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е един от най-противните политици в България.
211
4
 
11
 
! Отговори
до от такивА преди 2 години
шшш този приказва общоизвестни клишета, толкова е скучен. Има още един подобен бившуя на Министерството на отбраната Николай ненчев Тракториста. И на двамата опорките от един развъдник
210
4
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Как се длучва това?Как кабинетът работи за избора на Радев, който ще р чак наесен, а този кабинет ще приключи до края нс юли най-много? Какво прави кабинетът? По някакъв начин популяризира Радев ли? Обяснете, г-н Бановски?