Румен Радев: От делата ни зависи какъв завет ще оставим на онези след нас

Той отбеляза Деня на Ботев в социалните мрежи
Обновена: 2 юни 2021 09:06 | 2 юни 2021 08:30, Нели Христова
84
Румен Радев: От делата ни зависи какъв завет ще оставим на онези след нас
Снимка: БГНЕС

Всяка година Денят на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България ни обединява в мълчание и размисъл.

Така президентът Румен Радев отбеляза Деня на Ботев в социалните мрежи.

"Ботев е родолюбец докрай и затова моралните му присъди и днес стряскат родоотстъпниците, самозабравилите се, преялите с власт. Казва ни кривиците без витиеватост и безкомпромисните му слова учат да надигаме глас срещу неправдата, да вървим с гордо изправени глави срещу подтисничеството. Пробуждат съвестта ни и издигат самочувствието ни като народ. Днес отново като един ще притихнем в знак на преклонение пред българските герои. Но именно тази минута тишина припомня отговорността ни пред поколенията - онези преди нас, но наи?-вече онези след нас. От делата ни зависи какъв завет ще им оставим.
Поклон пред загиналите за свободата на Отечеството!" - написа още Радев във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
0
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До Ели, Що не си гледаш роклите и гримчетата, ами се изказваш за неща от които си нямаш никаква представа?Гербаджийчета, малко ви остана! Президента е човека от народа, народа е с него и вие се изприщвате от този факт! Генерал(истински генерал) Радев е политика с най- висок рейтинг в България днес и това е безспорен факт. Доказа и че по никакъв начин не може да го приобщават към БСП-то на бившата седесарка Нинова!
63
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 2 години
Всички носят полза тук. Едни като добър пример, а други като лош. Просто Радев ще влезе в учибниците като разединител на България и лош пример за това какъв не трябва да бъде президента на България.
62
1
 
0
 
! Отговори
нека му напомним преди 2 години
За Радев най-подходящо ще е да застане на колене пред народа и да измоли прошка за злодеянията извършени от него през този злощастен мандат.Ако наруша тази моя тържествена клетва и опозоря своята съвест, достойнство и войнска чест, нека ме постигне суровото наказание на закона и всеобщата омраза и презрение на всички българи по света.
61
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите беснеят, че и с пръст не могат да пипнат Радев, който не им се подчини, както направиха останалите, например в прокуратурата и съда
60
2
 
3
 
! Отговори
цитат от Ботев преди 2 години
"Вярвам в единний комунистически ред на обществото, спасител на всички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свободи и равенство. И в светлий животворящ дух на разума, укрепляващ сърцата и душите на всички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция. Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото. Чакам събуждането на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят.
59
2
 
6
 
! Отговори
Бабикян преди 2 години
Този селендур да си ходи на Славяанов Харманлиско
58
2
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Що си мислиш, че имаме нужда от твоя завет. Не си достоен да се редиш до Ботев.
57
3
 
11
 
! Отговори
Ти си преди 2 години
Анти-държавник, това ще остане след тебе !
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРАВ СИ РАДЕВ- ТИ И БЕРИЯ- КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА- А РЕЖИМА КОЙТО НАЛОЖИ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ Е ТОТАЛИТРЕН- ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТ...
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Чужденеца - аве момче - объркал си ориентацията-тоя не е Президент - тоя е резидент и само петни Президентската институция
54
15
 
3
 
! Отговори
Чужденеца преди 2 години
Много *** тука, още малко и Господаря ще се пресурка към затвора, тогава пак пишете срещу истинските българи нещастници. Президента е единственият политик който без страх казва истината публично, която всички знаем!
53
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В санаториума за психично болни Радев изнася предизборна реч. Свършва и всички пляскат във възторг "Защо не пляскаш"-пита Радев мъж от първия ред. Мъжът - "г-н Радев, аз съм чистач тук, не съм психично болен"
52
4
 
19
 
! Отговори
стамат преди 2 години
попитали Радев - "Вие как кацнахте в Президентството", Радев - "Още се чудя - издигнаха ли ме, спуснаха ли ме"
51
4
 
14
 
! Отговори
българче преди 2 години
абе , фигурант , кажи какво се договорихте с мюфтията .
50
3
 
19
 
! Отговори
Летец преди 2 години
Радев кара курс за парашутисти.В самолета непрекъснато досажда на инструктора с *** въпроси. накрая пита: "Какво да правя ,ако парашута не се отвори?" Инструкторът,силно раздразнен от досадния Радев, троснал: " Ами, махаш с ръце". Всички скочили и самолета завил обратно към базата. По едно време се тропа на илюминатора отвън - Радев маха с ръце и пита инструктора:"А като ми се уморят ръцете ,какво да правя ?"
49
4
 
23
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Някой може ли да каже какви дела е свършил Фигуранта вече 5 г. ? И какъв завет ще остави след себе си ? Ние знаем - ще остави вонята на голямо *** , което ще трови атмосферата на България дълго време ! По-лошото е, че ще вкара България отново в клоаката на Русия !
48
2
 
18
 
! Отговори
гербер преди 2 години
До 35. Уф, айде пак клетви и заклинания. Ама ти май си забравил кой спечели изборите на 4.4. и то убедително. С 840 000 гласа - какви 2 000, какви файтони бълнуваш, църввул.
47
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
един ден Радев ще в учебниците на историята като разиденителя на нацията -човека който се опитваше да ни вкара под руско робство - Чебурашка НЕТ - върви си в Кремъл Фигуранте и си вземи и бръмбарите които назначи
46
2
 
27
 
! Отговори
Учител преди 2 години
И без да ни казва някой отлично знаем какви са заслугите на Ботев и ПАДНАЛИТЕ за сво бодата на Отечеството - ПОКЛОН ! Но и прекрасно знаем кой е най-големият разединител и смутител на същия този народ - бъди сигурен,че и теб ще помним но САМО С ГНУСНИ И НЕДОСТОЙНИ ДЕЛА !!!
45
3
 
31
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
А ти ще оставиш черна страница в най-новата история на България.