Рашков: Бивш вътрешен министър искал 15 000 македонци да гласуват у нас

Започна специализирана полицейска операция в цялата страна
299
Рашков: Бивш вътрешен министър искал 15 000 македонци да гласуват у нас
Снимка: БГНЕС

Започна специализирана полицейска операция в цялата страна. Тя няма да спре до изборния ден, обяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Той посочи, че вече е имал повод и информирал публично, че МВР във връзка с предстоящите избори, наблюдава внимателно процесите около и свързани с подготовката и долавя информация за това, че определени групи, включително представители на политически партии, ще се опитват да спечелят вот не по ред, както се предвижда в закона.

Още по темата
"В тази връзка до 10 часа нашата информация е, че сигналите в тази насока наближават 100", каза Рашков, цитиран от БГНЕС.

Сутринта стартира в цялата страна полицейска операция. “Целта е свързана с това, което вече казах, т.е ние трябва да предприемем ответни действия по отношение на тези, които се подготвят да изкривят политическа картина у нас, да се постигнат нереални резултати в изборния ден, т.е да не се отчете правилно точно вотът, гласът на всеки един български избирател. С една дума действат така, че да се посегне върху свободното упражняване на политическото право на всеки един български гражданин да избира и да бъде избиран”, каза Рашков.

В Кюстендил имаме много интересен случай за купуване на гласове. Там един бивш вътрешен министър е правил тези дни едно събиране с бивш областен управител и един друг, излязъл в болничен. Обсъждали са въпроса как да привлекат 15 хиляди македонци с българско гражданство, които да гласуват тук в нашата страна, коментира още Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
2
 
13
 
! Отговори
Не е наред този преди 2 години
човек.Тука не визирам парвенюшкото му изявление колко се бил трудил и колко много е спестил от труда си и инвестирал в имоти.Ние глупавите също се трудим, но защото сме глупави и мързеливи не успяваме да спестим милиони като него. Визирам двойния му подход:българските граждани в Турция могат да идват да гласуват и няма проблем,а за българските граждани в СРМ не може и ако искат ще е проблем?Бива политическа злоба и омраза,но в този човек те са водещо начало.
191
3
 
15
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Тоя изкукумявкал комунистически агент не разбра ли, че с гола пропаганда от времето на БКП в 2021 г. не се получават нещата! За момент английските хамали и берачи на ягоди му повярваха и свалиха ГЕРБ, ама сега даже и те видяха, че са направили голяма грешка! *** - един *** за производство на лъжи и дезинформация.
190
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека гласуват в БГ македонските българи с българско гражданство,имат право!Благоевград е най близо,а и като се знае че там са с политическа полиция не виждам проблем да гласуват тук,имат адресна регистрация!Плашилото комунист Рашков какво сега иска да ги спре ли,да ги уплаши,баси нечовека!Ако е вярно разбира се,водно е подслушвал е незаконно както политическата полиция през комунизма!Май следи само еднопосочно!
189
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков - министъра който си купил "гараж", а се оказало, че в цената се числи и апартамент ! Та ти разправям Пенке ле, че като ме налазиха едни македонци...!
188
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков е изпечен дезинформатор!Втълпява ни ,че е незаконно македонци с бг паспорти да гласуват в България.Истината е ,че те имат това право,още повече ,че имат и адресна регистрация в България.
187
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"15 хиляди македонци да гласуват у нас" ! Това лошо ли е или е добре !? По-добре ли е тези 15 000 да гласуват в Турция !?
186
1
 
12
 
! Отговори
БСП и ИТН бандити преди 2 години
лъжец хващан многократно да лъже.
185
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доказателства ще има ли?
184
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде пак гласовете му говорят...
183
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Македонсцис българско гражданство не може да гласуват в България, а турци с българско гражданство - може! Браво Рашко ефенди! Аз като имам двойно гражданство в Англия ша моаа ли или ша не моаа да гласувам в България?
182
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Да , ама не !Това го слушахме и 2013-2014 от същите "нови"лица в политиката, но видяхме какво стана. Проблема ни е, че склеритата сте много и не помните какво сте обядвали. Ама сте най-дейни и гласовити.
181
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКак ще разбере като си е комунист-интернационалист. Те са създателите на ВЕКОВНАТА "македонската"нация.
180
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не разбрах какво нередно има македонци с българско гражданство да гласуват на нашите избори? Те са доказали с документи, че са потомци на българи. Говорят български за разлика от тези в Турция и много от тези в САЩ. Много от тях пребивават в България по-често и повече време от тези в Турция и САЩ. Полицията сега е основно в братските махали. Нито Бат Сали, нито Цветелин Кънчев бяха от ГЕРБ в парламента. Както и варненския депутат лихвар от ОДС.
179
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Рашко трябва да прати при бай Ставри в централния поне 19 герберасти с 19 годишна присъда,а Борисов трябва да върне поне 19 милиона от откраднатите в шкафчето,с които е плащал да го обслужват поне 19 плеймейтки..
178
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Рашко, трябва да разбере, че няма такова нещо като македонец с българско гражданство! Има българи в Държават Северна Македония! Ама нъл си е ченге, той не мисли, само затретва президентски недоразумения!
177
4
 
9
 
! Отговори
kak така преди 2 години
Бай Рашко как се сдоби с 19 апартамента.Я кажи
176
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както ги е подпукал Рашков гереберастите...след изборите къде ще се крият не знам...може би при Путин в Русия...
175
2
 
4
 
! Отговори
бг смешки преди 2 години
няма прокаратура у БГ ! не го ли разбрахте ....вече
174
2
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Народа е неориентиран и безидеен и от там идва всичко. Идват например в местния клуб дадена партия и след бурната агитация чуваш хората да коментират:Евалла чудесна програма,аз ще гласувам за герб, и аз добавя втори...и аз.. След два дни идват от друга партия и същите тези хора се присламчват към тях. Така е през цялага предизборна кампания. Накрая която бюлетина хване с нея гласува,ама с думите:Е па да става ксаквото ще.
173
0
 
2
 
! Отговори
Питане ! преди 2 години
До шимпанзе от ИТН..Къде ви е вожда , нещо се изпари ПАК , или и медиите го зарязаха , не може да им плаща вече , пресъхнаха ''изворите'' ?