Рашков: Бивш вътрешен министър искал 15 000 македонци да гласуват у нас

Започна специализирана полицейска операция в цялата страна
299
Рашков: Бивш вътрешен министър искал 15 000 македонци да гласуват у нас
Снимка: БГНЕС

Започна специализирана полицейска операция в цялата страна. Тя няма да спре до изборния ден, обяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Той посочи, че вече е имал повод и информирал публично, че МВР във връзка с предстоящите избори, наблюдава внимателно процесите около и свързани с подготовката и долавя информация за това, че определени групи, включително представители на политически партии, ще се опитват да спечелят вот не по ред, както се предвижда в закона.

Още по темата
"В тази връзка до 10 часа нашата информация е, че сигналите в тази насока наближават 100", каза Рашков, цитиран от БГНЕС.

Сутринта стартира в цялата страна полицейска операция. “Целта е свързана с това, което вече казах, т.е ние трябва да предприемем ответни действия по отношение на тези, които се подготвят да изкривят политическа картина у нас, да се постигнат нереални резултати в изборния ден, т.е да не се отчете правилно точно вотът, гласът на всеки един български избирател. С една дума действат така, че да се посегне върху свободното упражняване на политическото право на всеки един български гражданин да избира и да бъде избиран”, каза Рашков.

В Кюстендил имаме много интересен случай за купуване на гласове. Там един бивш вътрешен министър е правил тези дни едно събиране с бивш областен управител и един друг, излязъл в болничен. Обсъждали са въпроса как да привлекат 15 хиляди македонци с българско гражданство, които да гласуват тук в нашата страна, коментира още Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
1
 
! Отговори
А МСТ е отпуска преди 2 години
Малкия свестен тип е отпуска, но аз не съм. В смисъл трябва да знаете, че филма за Симеон 2 няма да е трагикомедия, а ще бъде филм на ужасите с елементи на трагедия.Българската национална телевизия представя:Филмът е базиран на истински събития и свидетелски показания на очевидци. Една копродукция на САЩ и Трилатералната комисия - Симеон 2 и последният лагер на смъртта. In English: Simeon 2 and the last death camp. The biggest manace of the 21 century.
151
3
 
13
 
! Отговори
Ей преди 2 години
Мек,ере червено, стига си заблуждавал народа - първо, живеещите в РСМ с българско гражданство трябва да имат право да гласуват у нас, а и 15 000 гласа не са толкова решаващи ! От какво ви е страх, нали сте ''народно'' правителство, народът би трябвало да ви обича и да гласува за вас !
150
2
 
2
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
До Прожекция:... а защо ТВ-СЕВДА спря своите предавания за Винету-2 ?
149
13
 
4
 
! Отговори
до ГЕРБ преди 2 години
Ами спрете да купувате гласове , и всичко ще е точно , Рашков няма да ви привиква ?!Но нали сте свикнали на безобразия , и си повярвахте че ще управлявате повече от бай Тошо !
148
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков моментално да бъде освободен и подведен под отговорност за КОРУПЦИЯ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ !!!!@
147
14
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 години
Тоя кабинет ми напълни душата , по всички фронтове атакуваха крадците от герба , а най-''подготвения'' , най-''можещия'' , най-''добрия'' , ''ВОЖДА'' СЕ СКРИ , ТРИ ГОДИНИ ТОЙ СКИТА СЕ БЕЗ ДОМЕН , И ОЩЕ СЕ КРИЕ !Алоо , ГЕРБ , заминавате си , на какво се надявате , и да сте първи на изборите , нама да управлявате !
146
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стана с изборните машинации? Изборите предстоят, а Рашков вече е намерил виновни за купуване на гласове!!!
145
1
 
16
 
! Отговори
П.Д. преди 2 години
Рашковввв... скрий се белеке, ОТДАВНА трябваше да си си подал оставката !!!
144
1
 
15
 
! Отговори
моч преди 2 години
Този побеснял болшевишки копой е прекия отговорник по дейностите целящи опорочаване на изборния процес и последващото фалшифициране на резултат от вота.
143
0
 
0
 
! Отговори
Прожекция: преди 2 години
Българската национална телевизия представя американският игрален филм Симеон 2 Белята.Филмът е по-действителни събития за най-голямата беля България в 1300 годишната и история!
142
1
 
13
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
А Зеления чорап за кво се мазни на макетата, а после се уплаши и сви ушите за кандидатурата им в ЕС? Това хич не беше предизборна кампания, и то от действащ президент! Ама някой си нещо си искал... Активен борец, щото "знаял, ама не казал". Чорапа пък иска сичкото македонец да гласува за него, щото те повечето са с двойно гражданство заради достъпа до ЕС. Нашия се надява да засмуче електората на Патриотите, ама си прави сметката без кръчмаря
141
2
 
17
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Привиква се в полицията всеки по някакъв начин заподозрян за купуване на гласове. Стари ченгеджийски номера познати само на червените. Крадците викат дръжте крадците.Сплашване и респектиране по сталински!А ТИЯ ДЕТО ЩЕ ПОДМЕНЯТ СОФТУЕРА И ФЛАШКИТЕ КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ?
140
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберастите да ми се обадят...за по-малко от една банкнота от шкафчето на Бойко няма да гласувам за тях...
139
2
 
16
 
! Отговори
Рашков я кажи преди 2 години
Как ги натрупа тези имоти?
138
3
 
11
 
! Отговори
Купен вот преди 2 години
Черепа е купил чалгарите за да изкара повече турски гласове , а сега е купил макенонците за да изкара още повече гласове за чалгарите и Външните Мутри на Майчето.Бай Рашков да ходи в Дубай и да се увери.
137
1
 
11
 
! Отговори
Къде е проблема преди 2 години
Ако е български гражданин може да гласува където си иска.
136
2
 
8
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Вътрешният министър е мето маринов и за него е питал бай Ставри
135
11
 
4
 
! Отговори
До 159 преди 2 години
За какви адвокаъи говориш?Не разбра ли че любимата ти мутра нарежда кой да бъде ликвидиран и кой не.Тук няма адвокати.Обажда се мутрата на гешев и му нарежда. И да си невинен и виновен измъкване няма.Ти в такава държава ли искаш да живееш?
134
3
 
23
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
Рашкоов, Рашков, излагаш се. Кво стана с разследването на Узунов? С апартаментите на Радев? С фирмата на Спецов? С твоите имоти? КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ? И виж какво, и с фалшиви новини, и без тях ще изгубите изборите. Търсете си адвокати отсега. 132Да не кажеш, че не съм те предупредил...
133
12
 
4
 
! Отговори
До 149 преди 2 години
Какво сплашване бе, ?Човека ти говори за изборни машинации...На теб сплашване ти в главата.Гербокомунисти сте всички.