Нешка Робева: Слави Трифонов не познава народа си, утре ще съжалява

Идват нови лица, но със стар манталитет и мислене, убедена е тя
19 юли 2021 10:40, Анисия Иванова
270

"Ние наистина не можем да бъдем народ. Населяваме една географска ширина и това е. Всичките надежди на народа ни, че нещо ще се промени, че новите лица идват... Идват нови лица, но със стар манталитет и старо мислене. Чух обръщението на г-н Слави Трифонов към народа. Той казва: Вие ме познавате, и е убеден в това, което иска да направи. Но той не познава народа си. Този народ, който днес му ръкопляска по концертите, утре ще го накара да съжалява стократно, че се е заловил с нещо и не го е довел докрай." Това заяви в студиото на "България сутрин" легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

В скорошен пост във Facebook тя призна, че не е гласувала на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

Още по темата

"Това ми е вторият път, в който не гласувам. Твърде сложно става едно гласуване. Да си преместваш регистрация, това трябва да се облекчи. Апатията, която обхваща народа ни, някак и мен ме притиска. Този предстоящ живот вече не е мой, той е на младите хора, които трябва да се усещат българи и удобно на своята земя. На президентските избори ще гласувам. В момента най-стабилно стои г-н Румен Радев",
обясни Робева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ политиците ни се държат толкова фамилиарно и дори просташки, че губим усещането, че държавниците ще могат да ръководят държавата. Робева иска политиците ни да вдъхват доверие.

"Започнахме Прехода с твърде неподготвени хора и изведнъж всичко се зачеркна. Поставиха под един знаменател този, който е работил добре и този, който е злоупотребявал. Нямаше приемственост. Ние нямаме потомствени политици", категорична е най-добрата ни треньорка по художествена гимнастика.

Робева сподели още, че е объркана след представения от Слави Трифонов проектокабинет. И отбеляза, че Николай Василев, чиято кандидатура за премиер набързо беше оттеглена от "Има такъв народ", е човек с опит в администрацията и управлението на държавата.

"Не може всеки, който е бил в управлението, да бъде сатанизиран. Така се подхожда и към ДПС. Зад тази партия също стоят избиратели. Кои сме ние, започваме всички други да ги изхвърляме, защото не гласуват за български партии. Защото не им вярват! Харесва ми министърът без портфейл. Трябва да се отдели специално внимание върху ромската общност. Впечатли ме наблягането на знанието на много езици. Да, трябва да знаят английски и задължително руски. Каквито и дипломи да представиш, тук въпросът е какъв е опитът", посочи Нешка Робева.

Според нея Слави Трифонов е избързал с представянето на хората, които трябва да управляват държавата.

"Искам да видя мисълта за народа и държавата. Категорично не е уместно в момента да се дава път отново на неолиберализма - силният изяжда слабия. Битува мнение, че всеки може, ама е мързелив. Не е така. На едни природата е дала повече. Тези, на които не е дала, трябва да се подпомогнат да изживеят този живот", убедена е легендарната треньорка.

На 12 декември Нешка Робева смята да чества с голям концерт 20-годишнината от създаването на нейната трупа. Това ще бъде и последният спектакъл.

"Искам да се сбогувам с публиката и да ѝ благодаря. Много ми се иска да го направим и ако няма специални мерки, ще го направим на 12 декември в Зала 1 на НДК. Иска ми се да няма нови избори и да усетим, че нашите политици сядат на масата и мислят за държавата и народа", завърши Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова объркане жена!!! А Слави Трифонов е наказателен вот, нищо повече.
144
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днеса впрегнаха знайни и незнайни лица в подкрепа на БиБи
143
6
 
5
 
! Отговори
ДПС-ГЕРБ-ИТН СА ЕДНО преди 2 години
OMG дпс, които така или иначе вече са отвратили всички партии да са в коалиция с тях, а Анкара иска да управляват България, като троянски кон в Европейския съюз на Анкара, и от 2007 година започнаха да си създават партии от конспиративен тип, за прикритие на пипалата на Анкара през ДПС. Така беше създадена ГЕРБ и заблудена Германия да ги припознае. Сега така е създадена и Има такъв народ, отново със задкулисно финансиране, откъде пари за толкова реклама?!?! ДПС- 150 ДЕПУТАТА 2021.МАЛЦИНСТВО ЛИ?
142
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казва го тая, де се фана с Бареков... . Айде бегай да си гледаш пенсията... .
141
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дядо Йоцо, ти трябва да четеш повече, но вероятно си сляп, или неграмотен за да твърдиш лъжи и да венцехвалиш тоталитаризма, комунизЪма, БКП-БСП и ДС, чийто представител в момента е Разединител Радев и путинистичното му обкръжение.
140
3
 
5
 
! Отговори
най-обичам преди 2 години
някой който не е гласувал, да почне да дава акъл
139
15
 
5
 
! Отговори
До133 от мен преди 2 години
Интересно - елитите от миналото трябва да са ни образци/ нищо против/ . Щом човечеството е благоденствало . Но ако 90 % от хората са се гърчили от мизерия и глад, за какво ни е този егоистичен елит? Всъщност за кое минало става дума? Близко, далечно, много далечно? Защото към което и да погледна, картинката е идентична май. :)
138
0
 
10
 
! Отговори
сравнение преди 2 години
Повремето на социализЪма върха на произвадството беше добив но жито да 300 кг от декар за да си герой на труда + значка сеге един земеделец произвежда по 600 кг от декар и е богат.
137
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цивилизовсйте се балкански кауни
136
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
30 години след Вътрешно Партийният Преврат в БКП, воден от другарите Луканов и Лилов, тези и подобни на Нешка Робева "Мажоретки" имат наглоста да учат хората кое е добро за тях??? Другарко Роб-***, ние имахме възможноста да пожимеем под прякото управление на БСП след 1990 г. и преживяхме ДВЕ Национални Катастрофи - Първата при управлението на Луканов, а Втората при Жан Виденов! Трета не искаме!!!!!!!!!!!
135
6
 
3
 
! Отговори
дядо Йоцо, преди 2 години
***,ти мислиш не за народ,а за партия итн.аз ви бях фен!Но комунисти и руснаците са виновни! ....Същите продажници!като оня от Банкя,др.са виновни ! Бъди здрав и чети повече!
134
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фалшиви медии, лош матерял правят! Това е върхът на антибългарското!
133
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дядо Йоцо,... Ти сляп ли си, или си БКП троляк? България беше обрасла в бурени и тръни по времето на управлението на БКП + ДС / Луканова зима, Виденова зима, тройна коалиция с изнесено жито/ и по времето на Беровото безвремие, когато също управляваха БКП + ДС.
132
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЕлдорадоКогато не си съвпадат мненията с мода, ще те трият :) Мен са ме зачеркнали уж, но никога не е късно :)) Не забравяй, че да пишеш според мода (понякога прекалено) обидни думи, също не е в твой интерес, успех :)))))
131
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На слави не му е целта да познава народа. Целта му е да е прави мръсно и да играе по определени интереси. Това е маниакално болен човек.
130
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нешка няма право да дадете каквито и да са квалификации, а най малко да си го изкарва на гражданите на българия. Егаси саботажнка! Държави много, много са и политическите развития! Но явно щом не и поднася, народа и е виновен! *** Я ...!
129
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нешке, няма нужда да гласуваш и на президентските избори, защото е ясно, че ще гласуваш за Разединител Фигурантов, като посочен от БСП. И после отново ще се чудиш защо не сме нация, защо сме разединени. Пред кого стои по-добре Разединителя, като други кандидатури все още няма? Де, гиди лъжлива Комундела Слагачева!
128
11
 
8
 
! Отговори
дядо Йоцо,... преди 2 години
Погледни България в колко бурени и тръни е обрасла ! Подкрепям Робева в мисленето с моето ! Но трудно ще е ,да се преборим с олигарсите,/хората ограбили народа ни,за собствено облагоделстване/.Както Бойко, и Слави е същия ,пътник ненадежден ! Все още имам надежда на сл.правителство и Радев !!!
127
3
 
18
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Баба Нешка, старата комунистическа ***... Хохохохох, смях, ръси акъл и мъдрости *** ньедна :))))
126
2
 
24
 
! Отговори
аз преди 2 години
Нешка Робева да обясни защо подкрепи Николай Бареков преди няколко години. Това е най-голямото недоразумение в БГ политиката