ИТН кани на срещи БСП, ДБ и ИБГНИ да ги запознаят с проектокабинета

Ще бъдат представени структурата и състава на бъдещия МС
2 авг 2021 07:35, Анисия Иванова
65
ИТН кани на срещи БСП, ДБ и ИБГНИ да ги запознаят с проектокабинета
Снимка: БГНЕС

В следващите дни политическото ръководство на парламентарната група на ПП “Има такъв народ“ ще изпрати покани за срещи до политическите ръководства на парламентарните групи на “Изправи се БГ! Ние идваме“, “Демократична България“ и БСП, за да ги запознае със структурата и състава на нашия проект за министерски съвет. Това се посочва в писмо до медиите от зам.-председателя на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Още по темата

В петък при връчването на мандата изненадващо за всички кандидат-премирът на ИТН се оказа депутатът Пламен Николов. От всички партии съобщиха, че новата кандидатура не им позната и се въздържаха от коментари за неговите компетенции за поста.

От ИТН категорично заявиха, че имената на новите министри ще бъдат представени в пленарна зала, за да няма злоупотреба в медиите. Вчера Филип Станев от ИТН намекна, че имат идея да намалят броя на министерствата.


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
хаха...политическата класа,ще си преразпределя животите ни за пореден път...ще се пазарят бре...ще се назначават......славчо...а суверена?...бързо ни забравихте,кога ще ни питаш как искаме да живеем бре?до кога болни ще ни "забравят"?...Избори...ще ги платиим и преживеем...Избори...не ви вярваме...до кога ще служите на мафиоти?...кога ще започнете да работите за Народа ни?нашият е най...не си мерете дребните...1400 г са аргумента ни...опасни игри...за ваша сметка...политическата...виждали сме го
53
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 месец
До Анонимен 53: Много хора го вземат на сериозно и има за какво. А теб някой взема ли те на сериозно, как мислиш?
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Неприятно изглеждащ рошав човек в критическата се е взел насериозно. Тъжно
51
1
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 1 месец
До Ганди; БСП е системна партия, не е партия на сттуквото. Статуквото беше моделът на ГЕРБ за еднолично управление на Бойко Борисов.
50
1
 
1
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
Славун лъже като дърта ***,ние с партий от статуквото не се коалираме,ами БСП нали бяха там,ти си го казвал,за смяната на имената за кандидат министър пак излъга,абе пич това не е телевизионно шоу,това е държава
49
0
 
2
 
! Отговори
СЛАВЧОООО, СЛАВЧО.. преди 1 месец
Къде си тръгнал да преговаряш с тия ус ровци и с кака ти Корни , която вече знаем как се изпуска по коридорите на Позитано -20...!..ШЕ СЕ УСМЪРДИШ И ТИ ПОКРАЙ ТЕХ ,БЕ...!
48
0
 
4
 
! Отговори
ММ100 преди 1 месец
Спокойно! Следващите поканени на срещите ще са ДПС и ГЕРБ. Така както се кълняхте,че няма да каните партии от статуквото и че за Вас льохмани властта не е самоцел, а ясно виждаме,че само за това драпате.Блаженни да са вярващите, които Ви подкрепиха и на референдума и на изборите. Пълен цирк на Тошко Афринкански и на Учиндолския му плешив началник!Смях в залата и поредните залупени вярващи.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали нямаше да има партии от статуквото! Трифонов сам каза, че БСП е от статуквото! Така както питам без отговор кои избираха Борисов, сега е същото! България е цирк и сега си има вече клоун! Факт!
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗЛАТЕН КВОРУМ + ЗЛАТЕН ПРЪСТ = ИМПОТЕНТНО ПРАВИТЕЛСТВО !!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО , "НОВОТО" СТАРО ЧАЛГАДЖИЙСТВО, НАБЛЮДАВАНО 30 ГОДИНИ !!!
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КАТЕГОРИЧНОТО ЗАЯВЛЕНИЕ НА ИТН ДА ПРЕДСТАВИ ИМЕНАТА НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ЗА МИНИСТРИ РАЗКРИВА, НЕ ОПАСЕНИЯТА ИМ ОТ СПЕКУЛАЦИИ В МЕДИИТЕ, А ОПАСЕНИЯТА ИМ, ЧЕ ПРЕДЛАГАНИТЕ СА СЛАБИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПРИЧИНИТЕ, КАНДИДАТУРИ. ТАКА ЗАМИСЛЕНИЯТ ШАХ НА ДАМАТА, ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ШАХ НА ЧАЛГАТА И ЧАЛГА-ТАЙМ. ТИК-ТАК,ТИК-ТАК ЦУГ-ЦВАНГ, ТИК-ТАК,ТИК-ТАК ЦУГ-ЦВАНГ ...
44
4
 
6
 
! Отговори
Гинеколог преди 1 месец
А срещите по вечерно време ли ще са ? И да не забравите да си носите кондоми, че всички сте заразно-болни.
43
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трудно е с с това разпределение на депутатите по партии в парламента да се направи правителство. Отделно, че с откраднатите милиарди ГЕРБ насъскват антимутренските партии една срещу друга и плащат на трoловете си да засипват с плювки антимутренските партии.
42
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По-добре е да има нови избори. Подкрепата за ГЕРБ падна драстично и продължава да пада. На следващите избори ГЕРБ ще са предпоследна политическа сила и няма да е трудно да се състави правителство.
41
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе, тоя Маркуч и Дребосъците съвсем оплескаха нещата! С фанфари обявиха мисия в космоса, а избраха плиткоплавец шнорхист за ръководител, скараха се с парададжиите, ама ще им обясняват нещо, нямаше да се гледат с тоя, с оня, ама и с двамата се срещнаха за преговори! Ми то лесно - като кажат нещо, сещай се обратното! Това лъжа ли е? Подмяна? Какво е, не знам!?
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименПредполага се, че вече са минали консултациите с ДПС . Нали ДПС ще подкрепят ИТН. Много е хубаво да раздаваш порциите.
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Покажете проекто кабинета с кандидат министрите . Освен това поименно гласуване за всеки министър по отделно. Нали сте най големите демократи? поне за сега.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Новината е, че ще НАМАЛЯВАТ министерства! Значи са били отрязани от кандидатите им, или последните не са покривали изискванията за пошлост, некомпетентност и досие с измама в миналото по света и у нас! Затова канят и бивши измамници за преговори, да им покажат, че са надеждни в играта!
37
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
УЧИНДОЛСКИ ЛЪЖЛЯЦИ
36
3
 
7
 
! Отговори
Тошко..... преди 1 месец
Да разбираме ли, че вече сте провели раззговорите с ДПС и ГЕРБ, а сега каните партиите от миманса
35
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Абе,вие кастинг за министри кога ще правите?Че искам и аз да се запиша.Накратко-говоря 4 езика,магистър съм,30 години стаж,само че не е в търговията.Дали ставам според вашите критерии?Май не...