Пламен Николов подбирал министри до полунощ, имало шанс за кабинета

Кандидат премиерът се надява на подкрепа
Обновена: 3 авг 2021 14:46 | 3 авг 2021 14:32, Нели Христова
227

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна срещата на "Има такъв народ" с парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!", на която ще бъдат обсъдени структурата и състава на проектокабинета.

Преди да влезе в парламента, Николов разкри, че до 12 часа вечерта е подбирал министрите си за проектокабинета. От управляващата партия обаче засега запазват мълчание за имената им.

"Ще го направим по най-добрия начин - първо пред нашите партньори. Ще произведем новини, лаконичен бе Николов на всички въпроси кога ще обявят състава на правителството.

Той заяви, че е убеден, че има шанс кабинетът му ще получи подкрепа и обяви, че си е донесъл всички дипломи.

Парламентарната група на ИТН се събра на среща в Народното събрание час по-рано.  

В опит да реализират получения мандат от президента Румен Радев, от партията на Слави Трифонов след това ще проведат срещи и с парламентарните групи на "Демократична България" и "БСП за България". Всички те се провеждат в Народното събрание.

За срещите с парламентарните групи, от които "Има такъв народ" очакват подкрепа, те бяха поканени с писма, подписани от председателя на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

От "Демократична България" декларираха, че ще решат дали да подкрепят проектокабинета, когато получат пълна информация за структурата, състава и приоритетите му. От БСП изразиха удовлетворение от проведените досега преговори, но ще очакват споразумение. За подписан документ с основните приоритети ще настояват и от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простата ни работническа класа излиза "акъл" пак в коментарите виждам...
150
0
 
1
 
! Отговори
до Бунгур преди 2 години
Ми то за това сме на това дередже :)
149
8
 
1
 
! Отговори
до 165 преди 2 години
"дребен уличен бизнесмен" :))))))))))))))))) защо толкова държите да пишете глупости нямам идея :) Ти дори нямаш идея за какво става дума ама и нормално. Човек работещ на минимална заплата акъла му не стига повече.
148
2
 
14
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
По добре *** пажарникар,отколкото пишман цигулар.
147
0
 
6
 
! Отговори
Т К О преди 2 години
Министрите са определени отдавна, но по конституция трябва кандидата за министър председател да определи кабинета и затова сега издишат така!Общо взето балшой театър пасти да яде!!!!
146
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е що само до полунощ редял министри, то като му се доспи на човек и не е толкова важно управлението на държавата, няма значение там пиши някакви имена, пък то ще стане....
145
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ванката кое министерство ще получи?
144
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко жалка твар трябва да си паднал толкова ниско, че нищо друго да не става от теб за да станеш палтен партиен *** и цял ден да пишеш простотии където ти падне :)
143
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не предаваха кастинга по ТВ? И как един неможещ и незнаещ, избран от друг неможещ и доказал се незнаещ, е подбирал "можещи"?!
142
1
 
1
 
! Отговори
до 153 преди 2 години
Прав си само един бял хакер може да избира космонавти :))))))
141
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балканския селянин си беше ок с Бойко. Той проcт вие проcти всичко беше наред :) сега идват нови хора, които не приличат на комбайнери и блокирахте. :))))
140
3
 
0
 
! Отговори
До Кибрит преди 2 години
Сега ли почнаха да гледат или последните 12 години всичко беше ток и жица? :))))
139
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЛЕДАЙТЕ ПО ФИЛОСОФСКИ НА ГОСПОДАРИТЕ- ГРАБВАЙТЕ ШНОРХЕЛИ, ПЛАВНИЦИТЕ, БАНСКИТЕ И БЕГОМ В МОРЕТО...
138
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много интересно по какви критерии един водолаз избира космонавти?
137
1
 
7
 
! Отговори
Кибрит преди 2 години
Всички наши революционери гледат от отвъдното и повтарят на Левски фразата в такт ... Народе????
136
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДО 12 ЧАСА- СЕРИОЗНО- А КАКВО КАЗАХА ГЛАВНИТЕ СПОНСОРИ НА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ- ЧЕРЕПИТЕ- ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ЗА СЛУГИТЕ НЯМА, ЗАПЛАТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА БЕЗ ПРОМЯНА,ГЛ ПРОКУРОР ДА СЕ МАХА ЧЕ НИ СМУТИ ЩАСТИЕТО, РУМБАТА ГЕЧЕВ- МИН НА ИКОНОМИКАТА И ФИНАНСИТЕ- ТОЙ ЗНАЕ НАЙ ДОБРЕ КАК ДА КРАДЕ- 15 ИЗЧЕЗНАЛИ В НЕБИТИЕТО БАНКИ, НО ПЪК ИМА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ Е ГОСПОДАР НА БГ.
135
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
интересно дали ФИЛОСОФСКИ е погледнал на кастинга..Както каза оня..забравих му заглавието:..-"Щом има министерски столове,все някой требе да седне в тях"..Много философски,какво?!
134
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
-БСП за България-Демократична България-Изправи се БГ.Ние идваме. Явно партии в името на които имо България са достоини за управление За всичките важи- крада България.
133
11
 
2
 
! Отговори
До Бунгур преди 2 години
12 години те управлява прoст пожарникар бе :) не ти беше проблем май :))))
132
0
 
20
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
"Преди да влезе в парламента, Николов разкри, че до 12 часа вечерта е подбирал министрите си за проектокабинета."....До 12часа вика,Абе пиччч ти да не студент в УАСГ и последната вечер, преди изпита по Геодезия да учиш за изпита?!? Държава е това, а не заверка на семестъра.... Тия работи не се правят в последния момент пламене.