Връщането на ГЕРБ на власт било невъзможно

Партиите на протеста не допринасят за доверието в институциите
Обновена: 13 авг 2021 10:32 | 13 авг 2021 09:42, Камелия Цветанова
211
Връщането на ГЕРБ на власт било невъзможно
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според председателя на Съвета за стратегическо развитие при президента проф. Александър Маринов връщането на ГЕРБ е абсолютно невъзможно.

Още по темата


„Това е изпята песен. Отношенията между партиите на протеста разколебават хората и не допринасят за възстановяване на доверието в институциите“, коментира той пред Нова телевизия.

По думите му президентът показа, че може да се справя в трудни ситуации.

„Виждаме една хронична неспособност на парламентарно излъчените политици да управляват както трябва.

Проблемът е от години. Дали обществото ще прецени, че трябва да се търси кардинално нов път, ще стане ясно, след като се види дали могат да бъдат оползотворени последните оставащи възможности“, каза още Маринов.

Според него много по-вероятно е да се проведат нови избори.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
3
 
31
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
Много скоро Маринов ще се убеди,че няма невъзможни неща.Иначе внушението му е толкова прозрачно,че повече няма накъде.Знаем,че с всичките си действия готвите нещо като държавен преврат и едноличната власт на солдафона Радев.
135
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма невъзможни неща. Невъзможно е само Александър Маринов - агент Майстора да се върне назад във времето и онази нощ на 1996г. когато застреляха Васил Илиев боса на ВИС. Агент Майстора е последния човек видял жив Васил Илиев. След това Илиев тръгва на друга среща с Трифонов и по пътя за хотел Мираж е застрелян.Как агент от ДС ключова фигура в подземния свят от 90-те междувременно е шеф на Стратегическия съвет на Президента Радев? Абе, Радев, проверявай си агентите, че ставаш много съмнителен!!!
134
1
 
11
 
! Отговори
Ани преди 2 години
Нищо няма да стане . На крачка от възможното - Новото се самоизяде грозно. Забравиха защо са там. Забравиха целите - а именно боцъ и действията му да се разследват, каренин( който няма и диплома).Ще спечели тиквата, няма как. Кой друг ? То е ад ( ако не са дрогирани, няма извинение за това с.елско его(ист) центрично съществуване в Парламента. Последно се задават жълто- кафяви въпроси на министър Петков. А за каренин някое действие . Нещо , което да им измие срама на всички.Гладни хиени
133
3
 
29
 
! Отговори
Tolio преди 2 години
Един човек който в другите бивши соц страни ,щеше да е изгнил в затвора или обесен(Румъния Сърбия) е консултант на президента и казва какво може и какво не може да става.Ще дойде ден когато Слави ще се споменава като поп Кръстьо (Димитър Общи).
132
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив.Всичко е на една ръка разстояние до връщането на Бойко..
131
3
 
43
 
! Отговори
Ужас ! преди 2 години
Доживяхме човекът , управлявал вездесъщата Държавна сигурност на комунистите днес да казва какво може и как да се прави !!! Ужасно е ! Ами че скоро и лагерите в Белене и Ловеч ще възстановим ! Този Маринов е връзката на Москва с Фигуранта и уверено вървим към Задунайская губерния !
130
3
 
29
 
! Отговори
До Тролчо преди 2 години
Познава се,че един червен троляк пише в полза на зеленочорапците,смени малко това герП,че се разбира,че си сам на амбразурата!По темата,с демонстрацията на пълна некомпетентност от страна на радевите проекти,се даде възможност на народа да сравнява и да разбере,кое е по-доброто!
129
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един експерт на БСП каза , преди въвеждането на еврото шоково увеличение на доходите. Да , точно така , шоково увеличение на доходите. Ей тоя филм само още не съм го гледал. Или всъщност съм го гледал , така и при Виденов БСП шоково ни направи милионери в тоалетна хартия. То шок беше , то доходи беше. По добре недоказания в безброй много кражби, канибала от Банкя, подслушвача от пожарната, еднокнижника тиква начело на държавата, че другите явно и половин книга не сте прочели.
128
2
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Стой, та чакай- избори!
127
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А управление без ГЕРБ възможно ли е ? - разбира се, с голяма инфлация , хаос , безредици , емигранти , диктат на олигарсити и перманентна нестабилност. Хората с право казват - денят се познава от сутринта.
126
2
 
26
 
! Отговори
Винету на бял кон преди 2 години
до АлМаринов...а *** че си ***!!!!Никога не казвай НЕВЪЗМОЖНО!!!!МатриЯлЪ може и да те изненада!!!
125
1
 
20
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 2 години
Паживьом увъйдим....
124
3
 
41
 
! Отговори
роден в софия преди 2 години
Харесва ли му на някой шоуто ,което тече в момента, ...? грипена си прави предизборна кампания, кака ку ри, точи лиги да управлявя, а ян бибиян и галевица съсъкат отстрани.Готино!!!
123
5
 
9
 
! Отговори
Sk преди 2 години
И абсурдно!!
122
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДСара Маринов просто споделя за какво работи ДС ръководено от Москва. Изненадани няма.
121
38
 
6
 
! Отговори
До 124 преди 2 години
"Бойко ке се дигне" Ке се дигне разбира се, как няма да се дигне... Както казва народът: Когато цъфнат налъмите!
120
5
 
28
 
! Отговори
Уххааа преди 2 години
Скоро ще метем необолшевишки джендъря по паветата...
119
41
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавите скоро ще бъдат окаушени!
118
7
 
45
 
! Отговори
Празноглава мутра преди 2 години
Борисов ви остави да управлявате вие подпалихте държавата, а завераджиите ви само дето не са се изяли един друг.Некадърни алчни Бо-клу-Ци.Не могат да разпределят баницата,всеки драпаш за най-големия комат
117
3
 
26
 
! Отговори
Протестър преди 2 години
"Майстора" познава хората които настройват машините за гласуване и знае кой ще бъде на власт.