Връщането на ГЕРБ на власт било невъзможно

Партиите на протеста не допринасят за доверието в институциите
Обновена: 13 авг 2021 10:32 | 13 авг 2021 09:42, Камелия Цветанова
211
Връщането на ГЕРБ на власт било невъзможно
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според председателя на Съвета за стратегическо развитие при президента проф. Александър Маринов връщането на ГЕРБ е абсолютно невъзможно.

Още по темата


„Това е изпята песен. Отношенията между партиите на протеста разколебават хората и не допринасят за възстановяване на доверието в институциите“, коментира той пред Нова телевизия.

По думите му президентът показа, че може да се справя в трудни ситуации.

„Виждаме една хронична неспособност на парламентарно излъчените политици да управляват както трябва.

Проблемът е от години. Дали обществото ще прецени, че трябва да се търси кардинално нов път, ще стане ясно, след като се види дали могат да бъдат оползотворени последните оставащи възможности“, каза още Маринов.

Според него много по-вероятно е да се проведат нови избори.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
36
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
никога повече комунистите от герб на власт заложиха капаните на следващитеправителства с кражби и прос-то-тии винаги така става когато комуниститеуправляват вчера олиото 4 лв за литър ел енергията за бизнеса 400 леваплодове и зеленчуци над 3 лева проверка във фонд земеделие кои какви пари еполучил и за какво
155
10
 
42
 
! Отговори
ЦЪРВУЛ ЧЕРВЕН преди 2 години
ГЕРБ ще се върне а ти ще лежиш в ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ дълго дълго,с патрона ти РАДЕВ
154
15
 
51
 
! Отговори
Нинов преди 2 години
Досега не съм гласувал за ГЕРБ. Направих грешката да гласувам за ДБ. Следващият път с нежелание, но убеден, че е по-малкото зло ще гласувам за ГЕРБ. Поне са предсказуеми. В момента даже заплатите на докторите са спрени. Магистрала Хемус също я забатачиха. Искат да ни уморят на север от Балкан, за да ни харижат на Москва.
153
5
 
48
 
! Отговори
555 до мда преди 2 години
Ако Борисовото управление е улица без изход , какво би трябвало да се каже за други управления - улица с изход към пропаст . Не желая да се аргументирам , защото доста се е писало по въпроса и който разбрал, разбрал. Умните хора са на принципа - по добре врабче в ръката , отколкото сокол в гората.
152
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един народ който се захласва по гуро като Трифонов яко е загазил.
151
5
 
19
 
! Отговори
Bul gur преди 2 години
България и да изчезне не е голям проблем за човечеството,да не казвам никакъв.Толкова цивилизации са изчезнали,а това,че е един народ от крадци и лъжци ще изчезне е даже добре за човечеството.Велики сме само в собствените си глави,а истината не е виждаме дори.Не познаваме света и докъде е стигнал в своето развитие като манталитет и непрекъснато се самозалъгваме колко сме велики.Ако сме били,сега защо не сме???
150
28
 
6
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Има тотално неразбиране какъв е най-големия проблем на Борисовото управление-това, че е улица без изход, подобно на бай Тошовото. Благосъстоянието наистина нараства като тогава, но със силно изоставащи темпове, страната губи конкурентност и перспектива, бялото население катастрофално намалява и в близко бъдеще се очертава направо изчезване на България като държава на българите.
149
3
 
38
 
! Отговори
555 преди 2 години
Предпочитам да ме крадат и да забогатявам , а не да не ме крадат и да обеднявам. Това е ситуацията от преди половин година и сега. И понеже е оксиморон забогатели окрадени , то извода е , че никой не ни е крал до преди няколко месеца, а следващата ситуация да не те крадат и да обедняваш, показва едно единствено нещо - некадърност на тези , които управляват без да крадат, което е най-лошия вариант.Ако не сте разбрали написаното , не съм виновен аз , а пътят, който ви е довел до тук.
148
5
 
32
 
! Отговори
Бунгар преди 2 години
Този пъпеш забрави да каже,че единствената алтернатива е да върнем БСП на власт или направо да отиваме към Президентска република. Кой е той да казва кое е възможно и кое е невъзможно.Кой ще е на власт решава Народа,а не този тас кафалия.Подобни внушения са за балъци,но за жалост има има много които калвът на подобни бисери.
147
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че са пик, диков, афера да отворят очите на народа. Рашко що не каже откъде са му хонорарите им. Борисов ще излезе по-малкото зло, защото отдолу Бате, те същите комунисти крадат, чрез общината и се радват, че се завръщат тяхните хора от бкп. Прикрити гербаджии. Да бе станала гражданска война 1989 и който останеше, да живее добре ми бе казал покойната ми Z. Старите хора бяха минали през война преди 1944 и бяха на ти за много неща, виждайки как рашко лъже в очите журналиста снощи Диков.
146
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Месията ще бъде Бойко, но той не е в тази роля, а в ролята на управител, стопанин и строител. А джавкащите предатели и спонсорите им не ги уважават, презират ги.
145
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грабайте телата, някой си изкряска, и трупове мъртви фръкнаха завчаска.Предателите тръпнат друг път невидели ведно да се бият живи и умрели. Това ли чакаме, че да ги изринем тези кафяво-червени пиявици.
144
3
 
28
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Опитва се да ВНУШИ да ЗАМАЕ хората с глупава прогноза, която не се базира на факти. ГЕРБ я има партията и на тия фалшиви избори бе втора. Напротив, скоро ще ви приложат хватка, първите днес излязоха, предстоят много сфери да изпишат.Служебното са грабили за минути милиони. Рошко е с опит Парите от Дубай и Сърбия са на свършване.Само тоягата има два края.
143
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маринов сънува, че е съветник на Путин и стиска очи за да не се събуди. Рубладжиите искат да затрият демокрацията , а спонсориращите ги с рубли целят да отслабят, затрият държавата и ни направят губерния. Нищо ново в руската имперска политика срещу България. Само цветовете са по други, миризмата е същата
142
1
 
16
 
! Отговори
Я преди 2 години
Глей ти ! ''Ще поживеем - ще видим'', е казал един световно-известен руски мужик !
141
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ! Защото са най- малкото зло сред останалите комунисти които искат да свалят ГЕРБ да дойдат на власт.. И парите всичко е за милиардите. А вие,елементарните невежи ковид зомбита ,сте толкова немислещи,че си правят с вас каквото искат и маски ви сложиха да не дишате -ама вируси винаги е имало даже ги създават за да печелят от вас от лекарства ваксини като ви лъжат че има болести. НЯМА ! ИМА СЪСТОЯНИЕ ДО КОИТО ХОРАТА САМИ СЕ ВОДЯТ С НЕПРАВИЛНО МИСЛЕНЕ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ! КАРМА.ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА
140
33
 
4
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Бандит Бойко няма да се върне на бял джип.
139
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то и комунистите да се върнат на власт - не беше възможно.но живота показва, че пак ще ни крадат.
138
4
 
29
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Първо искам да кажа, че невъзможни неща няма освен едно-да влезеш там, откъдето си излязъл. Да не навлизаме в подробности. На Сашо Маринов така му се иска, защото е червено ченге, бивш депутат от БСП два мандата отпреди. Няма как да не говори така. Аз, като заклет ГЕРБ, не мога да не призная, че ситуацията е трудна и се иска гъвкавост и ум за връщане на печелившите позиции. Особено след декларацията на 7/8, че ще подкрепят Радев наесен. Може да е блъф, като бриджа, но трябва трезв анализ.
137
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герб това са шофзорите и слугите на бкп, но не сме вярвали, че ще се появят шофьорите и слугите на герб - итн. Управляват ни все по-долни нива, то по-добре да си се върне оригиналното бкп поне да е ясно, какво ми се правят, че са някакви други.