Според Радев кризите се изострят, Тошко Йорданов: Предадоха ни!

ИТН: Проблемите могат да се решат и без редовен кабинет
Обновена: 17 авг 2021 09:48 | 17 авг 2021 09:33, Александър Попов
206
Според Радев кризите се изострят, Тошко Йорданов: Предадоха ни!
Снимка: БГНЕС

Политическата ситуация се изостря, кризите – също. Това повишава още повече необходимостта да имаме редовен кабинет. Трябва да изчерпаме всички възможности, заяви президентът Румен Радев в началото на втория цикъл консултации в рамките на 46 Народно събрание за съставяне на правителство.

Първата среща днес е с представителите на "Има такъв народ".

Още по темата
В крайна сметка, що се отнася за съставяне на правителство, ние опитахме и бяхме предадени по средата на разговорите. В НС има още 5 партии, отговорността сега е при тях, те имат възможност да съставят кабинет. Отговорността е в тях, след като отказаха да работят с нас, заяви Тошко Йорданов.

Според председателя на ПГ на ИТН кризисните ситуации у нас могат да се решат в парламента и без редовен кабинет.

От своя страна президентът добави, че консенсус трудно ще се постигне в създалата се ситуация, но той ги окуражава да опитат.

"Но приветствам и това разбиране, че независимо от усилията за съставяне на кабинет, парламентът трябва да свърши важна и отговорна работа. Силно се надявам, че парламентът ще поеме своята отговорност и независимо от изхода на преговорите за съставяне на правителство най-малкото ще актуализират бюджета и ще се отнесе отговорно и с ясна позиция към плана за устойчивост", заяви Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ, ДПС и чалгите са решили да саботират държавата и да всяват хаос. Знаят, къде са заложили най-големите мини - пътища, енергетика, здравеопазване. Сега всичките простотии и кражби, които сътвориха, ще припишат на служебното правителство и ще врякат в Пеевските парцали. Нашата задача е да не се поддадем на схемите на мафията.
158
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблема е, че и политиците, и обикновените хора мислят само за джоба си, а не за България ... дори тук болшинството коментари са от членове на партии надяващи се партията им да дойде на власт та да крадат ... така нация не се прави, така имигрантите идват и те превземат без бой.
157
2
 
36
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО преди 2 години
СЛАВИ НЕУДАЧНИКА ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ПРИБЕРЕ ДЕТСКАТА ГРАДИНА НАЧЕЛО С ТОШКО МЕРИНОСОВАТА ГЛАВА, ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД... ЧУДЯ СЕ И НА АКЪЛА НА ТЕЗИ ОБРАЗОВАНИ В ПАРТИЯТА, ЧЕ ТОЛКОВА НИСКО СА ПАДНАЛИ... АКО ИМАХА МАЛКО ДОСТОЙНСТВО ПРИ ТЕЗИ ЦИРКОВЕ НА ИТН ДОСЕГА ЩЯХА ДА НАПУСНАТ ПАРТИЯТА... ЯВНО ЗА ДРУГО СА ТАМ... А, ЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДПС, САМО ДОГАН НЕ УСМИВАТ В ТЕЛЕВИЗИЯТА ИМ... ЗА ДА НЕ ИМ СЕКНАТ ПАРИТЕ... КАСИМ ДАЛ В ЕДНО ИНТЕРВЮ КАЗА, ЧЕ ШИШИ Е ДАВАЛ ПАРИ НА АТАКА, НСФБ, А ЗАЩО НЕ И.
156
1
 
37
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Тошко започва да звучи като талибански представител.
155
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гей двойка на годината Р.Радев и С.Трифонов
154
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сарайско-Банкянската опорка, че БСП е пертия на статуквото е лъжа! Президента Радев е основния борец и страшилище за статуквото а той е открит за политиката и излъчен от БСП! лЪЖЕЦА сЛАВИ ВИКА ЧЕ Е БОРЕЦ СЪС СТАТУКВОТО! И как се бориш бе, чалготек, като профанизираш и президента и БСП. Като атакуваш министри от служебния кабинет, като не атакуваш ГЕРБ И ДПС.... ДВУЛИЧНИИИК! ИТНВ Е НАЙ-ЛЪЖЛИВАТА ПАРТИЯ ДНЕС!!!!!!!
153
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другаря Слави, кога ще обясни защо в телевизия седем турски непрекъснато ходят депесари? След като Никото Василев е опитан с подарените ЕРП та и на Гербестия Герджик Петърчо Илиев, то защо не сложат и други опитни министри - Цр Киро, Алексей Петров, Митьо Очите, то е пълно с опитни такива кадри...
152
1
 
31
 
! Отговори
българин преди 2 години
<>Тошко, а вие с УЧИНДОЛЕЦА не предадохте ли избиратели те си? Защо тръгнахте на разговори с БСП? Нали нямаше да говорите с партиите на статуквото??? ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.....<
151
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето как ИТН обслужва ГЕРБ и дпс:1. Твърдят, че ГЕРБ, ДПС И БСП са еднакви. Това да се твърди за най- голямата опозиционна партия - това е лъжата. 2. Канят ДПС на преговори за правителство. Опит за легитимация.3. Гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС да не се преизчислят пенсиите.4. Предлагат комечен кабинет, пълен с провалените от алчност царисти и депесари.5. Изискват другите да им гласуват кабинета, а Боко предлага по-смеслен кабинет и си вдига акциите-.6. Излъгаха народа че са на протеста
150
6
 
8
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 години
Тези са патерици на ГЕРБ И ДПС затова на думи подкрепят Радев а на дело обслужват ГЕРБ И ДПС. По делата досега в знакови гласувания те гласуват с ГЕРБ И ДПС ... или те излизат от залата да падне кворума та ГЕРБ да извива ръцете с кворума. ЕЙ ПАТЕРИЧА ПАРТИЯ СТЕ, НО ПРОБЛЕМА ВИ Е ЧЕ НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ПАДАТЕ ЯКО НАДОЛУ.
149
1
 
15
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Тошко....предадоха ви, сега е ваш ред и така до ...кривата круша!И всичко това пред портретите на хората , създали тази държава, ....в която има такъв народ!Разбирам....иска се време..това е процес, но ....кой ще плати цената....защото ние нямаме криза, а кризи, а цената е непосилна за един такъв народ, ако разбира се искате да го има!Така че моля....по бързо съзрявайте за проблематиката у нас!
148
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, колкото и да врякате, правителство ще има и вашето банкянско слънце завинаги ще залезе. Ще излязат още много чудовищни разкрития за простотиите, които са вършили заедно с Дебелян и милиционерската ви партийка надали ще прескочи бариерата. Ако и Кирил Петков създаде партия, тогава вече вашата е тотално свършена
147
0
 
22
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛ преди 2 години
ПРЕДАДОХМЕ ГИ БЕ ЕЙ! СЛУШАМЕ МЕТЪЛ, НЕ ЧАЛГА!
146
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ще работят... че като излезем със сопите....
145
10
 
8
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Имаме работещо правителство и работещо НС. Нека да работят. Няма причина да се бърза с парламентарната рулетка. Да бистрят процедурата колкото искат, но държавата трябва да работи. .......... Финансовият министър отчита по-високи приходи за полугодието от планираните. Но за да се използват трябва да се гласува в НС актуализацията на бюджета, без това няма да минем. Иначе няма да има пари за Ковид и за актуализация на пенсиите. Въпроса е: ще я подкрепи ли ИТН? "По делата им ще ги познаете".
144
3
 
27
 
! Отговори
аз преди 2 години
Няма такива смешници като ИТН, пък гласувалите за тях са пълни т ъпаци!
143
4
 
17
 
! Отговори
пешо от долно камарц преди 2 години
Трябва референдум и да приключим този фарс с чужбина. Вижте Германия. Гласува се само там и няма избори в посолства и в чужбина. По *** ли сме от германците? Където плащаш данъци, там гласуваш.
142
2
 
19
 
! Отговори
пешо от долно камарц преди 2 години
Тошко африкански, излъгахте тъпия народ! Иначе шоуто ви е добро, смее ни се цял свят.
141
1
 
19
 
! Отговори
Някой се изпуска... преди 2 години
... в гащите си, подушва се, поглежда какво има и се провиква "Предадоха ме!".Класика! Във фолклорния език сценката е изобразена с малко по нецензурен вариант на възмутен вик: " Кой ми с*ра в гащите, бееееееее?!??".И те така с тоя Тошко;)
140
9
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Атака на Тиквата пубеда :)))