Според Радев кризите се изострят, Тошко Йорданов: Предадоха ни!

ИТН: Проблемите могат да се решат и без редовен кабинет
Обновена: 17 авг 2021 09:48 | 17 авг 2021 09:33, Александър Попов
206
Според Радев кризите се изострят, Тошко Йорданов: Предадоха ни!
Снимка: БГНЕС

Политическата ситуация се изостря, кризите – също. Това повишава още повече необходимостта да имаме редовен кабинет. Трябва да изчерпаме всички възможности, заяви президентът Румен Радев в началото на втория цикъл консултации в рамките на 46 Народно събрание за съставяне на правителство.

Първата среща днес е с представителите на "Има такъв народ".

Още по темата
В крайна сметка, що се отнася за съставяне на правителство, ние опитахме и бяхме предадени по средата на разговорите. В НС има още 5 партии, отговорността сега е при тях, те имат възможност да съставят кабинет. Отговорността е в тях, след като отказаха да работят с нас, заяви Тошко Йорданов.

Според председателя на ПГ на ИТН кризисните ситуации у нас могат да се решат в парламента и без редовен кабинет.

От своя страна президентът добави, че консенсус трудно ще се постигне в създалата се ситуация, но той ги окуражава да опитат.

"Но приветствам и това разбиране, че независимо от усилията за съставяне на кабинет, парламентът трябва да свърши важна и отговорна работа. Силно се надявам, че парламентът ще поеме своята отговорност и независимо от изхода на преговорите за съставяне на правителство най-малкото ще актуализират бюджета и ще се отнесе отговорно и с ясна позиция към плана за устойчивост", заяви Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия двамата на снимката, хвани единия, удари другия. Явно вече българите са доволни, няма стачки, всичко се разпада, не се строи нищо, нищо не се случва никъде. Браво българи, вие успяхте да се изчагъртате!
18
6
 
15
 
! Отговори
1 преди 2 години
тошко,никой не ви е предал,вие се направихте на по-велики от банкянския индивид,но скоро народа,ще поумнение,и ще ви прати при индивида от банкя,да си лижете раните,и да си мислите,защо народа не ви иска по-вече.България винаги е над всички,даже и от сценаристите.
17
6
 
16
 
! Отговори
От трън та на глог преди 2 години
И кво стана ? Заменихме банкянската Тиква за рошав Тошко Африкански и плешив Дългуч ..... Направо ГОЛЯМА промяна . Наблюдаваме залеза на Мутропитеците и възхода на Чалгопитеците в Българската политика . Е, Няма такъв народ.......
16
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сараите на три пъти пробваха правителство чрез чалгаря, но не стана. Той сам си призна, че месеци преди това е сглобявал тайно далаверата с Малкия Мук - незаменимия администратор. Сега вече са му наредили да саботира и блокира държавата, хората да се уплашат и да върнат Чекмеджан или негово прокси на власт и парите пак да потекат, където трябва.
15
2
 
26
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 2 години
Тошко, а вие с УЧИНДОЛЕЦА не предадохте ли избиратели те си? Защо тръгнахте на разговори с БСП? Нали нямаше да говорите с партиите на статуквото??? ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И ПРЕДАТЕЛИ............
14
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия двамата олиггофрема на снимката сеят единствено злоба и омраза. Комплексирани миши душици.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
(Т) ДругарЮ, пък те ни предадоха! Мрън-мрън! Хлъц! (Р) Те ще се поправят Т., аз ще им кажа днес и ще им дърпам ушите, ако трябва! (Т)Ааа не, да си играят сами! Ние сме сърдити! Хлъц! (Р) Не
12
1
 
11
 
! Отговори
КОИ СА СЛУЖЕБНИТЕ преди 2 години
НА КУЛТУРАТА- ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ, КОЙТО ВКАРА МИНИСТЪРКА НА ХЪРВАТИЯ В БОЛНИЦАТА ОТ ПРЕГРЯВАНЕ- ВЕРОЯТНО С ОНЯ СТРАНЕН НАЛУДЕН СМЯХ Е ПРЕГРЯЛ НЕРВИТЕ НА ЖЕНАТА...
11
3
 
5
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
КАТО? Ами той си е такъв.
10
5
 
6
 
! Отговори
.. преди 2 години
леле колко сте зле.. не съм вярвал че герберите ще изглеждат дори те като някакви месии.. изчезваите с 300 още докато е лято, че зимата не мога да ви мисля
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Искаш да кажеш, преведено на български език, депутатите да получават заплата САМО ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА! Ама те, некадърниците му с некадърници, св едни и същи от април досега и свикнали да получават по 10 хил.лв без да работят на ползу народу, ще умрат още първия месец от глад. Кои да работят: некадърниците и простаците от ГЕРБ. ИТН, агите?! НОНСЕНС!
8
1
 
32
 
! Отговори
Тошко от зоопарка преди 2 години
Предадоха ни! Ние искахме със 65 депутати да си правим каквото искаме и да командорим всички останали 175 депутата.
7
6
 
11
 
! Отговори
КОИ СА СЛУЖЕБНИТЕ преди 2 години
НА ФИНАНСИТЕ- БИВШ НЕГОВ СЪДРУЖНИК ПО ТВ- ГОЛЯМ ИЗМАМНИК, НО МНОГО УМЕН....
6
1
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Добро предложение, драги номер 1, но няма кого да намерим да работи без пари. В България винаги ще важи баснята на Стоян Михайловски "Орел, рак и щука". Начело стоят тяснопартийни интереси и някой отзад дърпа конците.
5
1
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Е как ви предадоха, като нямахте дума (споразумение)?
4
2
 
14
 
! Отговори
КОИ СА СЛУЖЕБНИТЕ преди 2 години
НА НАП-ИМА ФИРМА С РЕГИСТРАЦИЯ В РАЗБИТ БОРДЕЙ И ПРЕХВЪРЛЕНА НА КЛОШАР ЗА ДА НЕ ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП НАД 1 500 000ЛВ..
3
0
 
15
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Щото сега като им плащаме корупция няма?
2
9
 
25
 
! Отговори
Край преди 2 години
Бате като го валеше снега и ви обясняваше че идат тежки времена вие неразумни решихте да го чегъртате. И сега Бате ще отстъпи щото е Държавник а не тошко африкански
1
6
 
9
 
! Отговори
Georgiev преди 2 години
До 1:Депутатите да работят без заплащане, е тогава каква корупция ще настанеее...